Sluiten

Arty

Arty

Kleuren zouden ons temperament beïnvloeden. Voor een goed humeur elke dag kiest u dus het beste voor de stijl Arty.

Verrassend - Kleurijk - Levendig - Vintage - Origineel

Met de gewaagde combinatie van retro en modern volgt Arty al uw verlangens. Vintage is van elke leeftijd. Word de 'king of pop' en laat uw creativiteit spreken.

De Arty-kleuren zijn levendig, hedendaags en kunnen op verschillende manieren door elkaar gebruikt worden dankzij de twee verschillende kleurenreeksen. Aan de ene kant heb je sterke kleurschakeringen en aan de andere kant meer pastelkleurige nuances die hun oorsprong vinden in de Scandinavische landen.

Zo bekom je een energiek en levendig kleurenpalet. Een Arty interieur heeft bovendien meestal een alternatieve look en zet zich af tegen de heersende trends. Het toenemende enthousiasme voor doe-het-zelven en kleurrijke interieurs op blogs en websites zoals Pinterest zorgt ervoor dat vele interieurfanaten hun woning subtieler en specifieker willen inrichten.

Deze zomer wordt Arty iets zachter, met diepblauw, zwart en elektrisch groen die in elkaar blenden. De nieuwe kleur mauve is een belangrijk element dat gemakkelijk te combineren valt.
Met fluorescerend koraal geef je een leuke touch aan je decoratie. Je kan deze kleur laten terugkomen in de draad van een lamp, in een textielbiesje of andere subtiele decoratiestukken.

Het winterseizoen zit echter vol scherp afstekende kleuren en extreem grafische elementen. Rood, majorelle-blauw, levendig geel worden lustig vermengd met neutrale kleuren zoals grijs, zwart, wit en beige. Bonbonroze/Curaçao zorgt voor een fris accent en haal je inspiratie voor motieven bij de retro Miami stijl. Op het grafisch vlak gaan we naar zuiver vormen zoals veelhoeken, driehoeken, vierkanten, stippen en lijnen van verschillende diktes. Felle kleuren en pastels match je smaakvol met elkaar om een stralend geheel te vormen met een leuk, vreemd kantje. Met dit kleurenpalet kan je je echt uitleven.