Sluiten

Elegance

Elegance

De chique, romantische en tijdloze stijl Elegance gaat harmonieus op in moderne en klassieke interieurs.

Warm & Mooi - Nostalgisch - Luxueus

Rijke kleuren, delicate materialen, zachte luxe die synoniem wordt van een echte "art de vivre".
Elegant maar niet duur, gezocht zonder zeldzaam te zijn, verfi jnd maar gezellig ... een sfeer die u ongetwijfeld zal bekoren.

Het Elegance interieur is harmonieus tot in de puntjes dankzij het subtiele en zachte kleurenassortiment. Neutraal taupe gaat perfect samen met champagne, goud en uitgesproken grijs.

Statig rood en donkerrood worden verzacht met lila en teder roze en opgewekt met komijnkleur en zachte groentinten.

Blauw wordt hier enkel gebruik als accentkleur. Deze zomer wordt blauw dan weer wel een tussentint in een harmonieus geheel.

De natuur speelt een grote rol in de Elegance woning met bloemmotieven, gebladerte en aquarellen. Ton sur ton mag eveneens.

Je kan ook opteren voor een lichte achtergrond en deze afwerken met behanglinnen-effect om de kleuren in elkaar te laten versmelten. Zo bekom je een moderner effect. Het winterpalet bestaat uit warmere en diepere schakeringen met accenten op bourgognekleur, roze-rood en taupe. Verschillende groentinten dragen bij tot het plantaardige aspect.

Bij dit alles kan je ook nog zachte champagnetinten mixen. Wat betreft het gebruik van stoffen ga je best voor linnen, fluweel, satijn, jute met fijne gekleurde stroken, zijdeafwerking of met een gehaakt motief.
Daarnaast kan je inspiratie halen uit tegels met vintage motief. Als je kiest voor behangpapier zijn grote patronen een must.