Sluiten

Natural

Natural

De stijl Natural vindt rechtstreeks inspiratie in de natuur en maakt gebruik van de meest nobele materialen zoals hout en steen.

Duurzaam - Essentiel - Authentiek - Textuur - Materiaal - Edele materialen

Deze stijl geeft uw interieur een authentiek en warm karakter. Soberheid, comfort en welzijn zijn troef, in een ontspannende en rustige sfeer. Hier komt u tot rust en voelt u zich goed, u bent in harmonie met de wereld die u omringt.

Het kleurenpalet bestaat uit warme, natuurlijke en terracotta tinten gecombineerd met neutrale taupe en kastanje-accenten en peper- en zoutschakeringen.

Kaki en wijnrood zijn de nieuwe zware kleuren. Het assortiment wordt daarnaast ook uitgebreid met een dynamisch turquoise. In het middelpunt van een natural interieur staat massief gevlamd en gegroefd hout, vermengd met meer hedendaagse materialen zoals koper, glas, kurk,…

Alle materialen in een natural woning zijn heruitvindbaar, veranderlijk, vol beweging en vertellen een verhaal. Ze mogen roesten, beschadigd en vervormd worden in een huis waarin geleefd wordt.
De natural kleuren zijn geïnspireerd op natuurlijke mineralen, oeroude gesteenten die een verhaal vertellen.

Ook hier mogen mat en glans gemengd worden in de decoratie-elementen. De opeenstapeling van kleuren en de subtiele mix van materialen zijn leuk om mee te spelen. Dit kan je bijvoorbeeld ook verder uitwerken in je tafelschikking.
Deze zomer kan je je uitleven met fijne tie&dye technieken, streepjes en tijdloze effen stoffen. De kleurenfocus ligt op aardekleuren, blush, huidskleur, neutrale kleuren levendiger gemaakt met een koperen touch en bruisend geel.

Het winterpalet bestaat uit doffere tinten met mooie geconcentreerde accenten zoals wijnrood, kaki, grijs en oranje. Turquoise en amber zorgen voor dynamiek in het geheel.