Sluiten

Baden

 • Allibert duoligbad 'Spacy' 190 x 90 cm

  Het 'Spacy' bad van Allibert is een duobad met een speciale strakke rechte vorm aan beide zijden en een centrale afvoer. Het is uiterst comfortabel en heeft het Puretex label waardoor de toplax uitvoering nog eens extra versterkt wordt aan de buitenzijde met Pur-schuim. Dit heeft een extra warmteisolerend effect waardoor het water langer warm blijft. Bovendien brengt dit ook een positief effect op het geluid mee. Het bad is uiterst duurzaam. Dit bad van 190 x 90 cm heeft een inhoud van 220 tot 290 L en wordt geleverd met pootjes met pootjes in een witte kleur. Dit bad wordt geleverd zonder afvoergarnituur. Deze is apart bij te bestellen. Het bad is verkrijgbaar in 2 maten.

  Vergelijk dit product
  321.75
  429.00
 • Allibert duoligbad 'Spacy' 180 x 80 cm

  Het 'Spacy' bad van Allibert is een duobad met een speciale strakke rechte vorm aan beide zijden en een centrale afvoer. Het is uiterst comfortabel en heeft het Puretex label waardoor de toplax uitvoering nog eens extra versterkt wordt aan de buitenzijde met Pur-schuim. Dit heeft een extra warmteisolerend effect waardoor het water langer warm blijft. Bovendien brengt dit ook een positief effect op het geluid mee. Het bad is uiterst duurzaam. Dit bad van 180 x 80 cm heeft een inhoud van 160 tot 230 L en wordt geleverd met pootjes met pootjes in een witte kleur. Dit bad wordt geleverd zonder afvoergarnituur. Deze is apart bij te bestellen. Het bad is verkrijgbaar in 2 maten.

  Vergelijk dit product
  284.25
  379.00
 • Allibert duoligbad 'Diva' 180 x 80 cm

  Het 'Diva' wit acrylam duobad van Allibert is een duoligbad met een klassieke mooie vorm. Het bad is van Acryl(am) materiaal gemaakt en is uiterst duurzaam. Dit bad van 180 x 80 cm heeft een inhoud van 120 tot 190 L en een diepte van 40 cm. Het wordt geleverd met pootjes in een witte kleur. Dit bad wordt geleverd zonder afvoergarnituur. Deze is apart bij te bestellen.

  Vergelijk dit product
  179.25
  239.00
 • Allibert Ligbad 'Diva' 170 x 80 cm

  Het 'Diva' wit acrylambad van Allibert is een ligbad met een klassieke mooie vorm. Het bad is van Acryl(am) materiaal gemaakt en is uiterst duurzaam. Dit bad van 170 x 80 cm heeft een inhoud van 120 tot 190 L en een diepte van 40 cm. Het wordt geleverd met pootjes in een witte kleur. Dit bad wordt geleverd zonder afvoergarnituur. Deze is apart bij te bestellen.

  Vergelijk dit product
  145.50
  194.00
 • Allibert Ligbad 'Diva' 170 x 70 cm

  Het 'Diva' wit acrylambad van Allibert is een ligbad met een klassieke mooie vorm. Het bad is van Acryl(am) materiaal gemaakt en is uiterst duurzaam. Dit bad van 170 x 70 cm heeft een inhoud van 95 tot 165 L en een diepte van 40 cm. Het wordt geleverd met pootjes in een witte kleur. Dit bad wordt geleverd zonder afvoergarnituur. Deze is apart bij te bestellen.

  Vergelijk dit product
  126.75
  169.00
 • Allibert Ligbad 'Diva' 160 x 70 cm

  Het 'Diva' wit acrylambad van Allibert is een ligbad met een klassieke mooie vorm. Het bad is van Acryl(am) materiaal gemaakt en is uiterst duurzaam. Dit bad van 160 x 70 cm heeft een inhoud van 80 tot 150 L en een diepte van 40 cm. Het wordt geleverd met pootjes in een witte kleur. Dit bad wordt geleverd zonder afvoergarnituur. Deze is apart bij te bestellen.

  Vergelijk dit product
  123.00
  164.00
 • Allibert Ligbad 'Diva' 140 x 70 cm

  Het 'Diva' wit acrylambad van Allibert is een ligbad met een klassieke mooie vorm. Het bad is van Acryl(am) materiaal gemaakt en is uiterst duurzaam. Dit bad van 140 x 70 cm heeft een inhoud van 55 tot 125 L en een diepte van 40 cm. Het wordt geleverd met pootjes in een witte kleur. Dit bad wordt geleverd zonder afvoergarnituur. Deze is apart bij te bestellen.

  Vergelijk dit product
  119.25
  159.00
 • Allibert ligbad 'Essina2' 180 x 80 cm

  Het 'Essina2' bad van Allibert is een bad met een mooie vorm, met geïntegreerde hoofdsteun en is met een afmeting van 180 x 80 cm groot en comfortabel. Kan ook ideaal voor het nemen van een douche gebruikt worden. Het bad is van Toplax materiaal gemaakt en is uiterst duurzaam daar het ABS-versterkt is. Dit bad heeft een inhoud van 150 tot 220 liter en verkocht met pootjes in de kleur wit.

  Vergelijk dit product
  246.75
  329.00

Baden

Voordelig ligbad kopen bij Brico/Plan-it

Met een ligbad tover je een gewone badkamer om tot een ware wellness. Uitgebreid badderen betekent voor velen de optimale vorm van ontspanning voor lichaam én geest; je komt helemaal tot rust, het is een weldaad voor vermoeide spieren en het is de ideale manier om even bij te tanken na een drukke dag. En ook voor de kleintjes is een ligbad fijn voor de dagelijkse wasbeurt en biedt het veel spetterplezier. Bij Brico/Plan-it kan je voordelig een ligbad kopen in verschillende soorten en maten; van strakke moderne badkuipen tot comfortabele baden waarin je urenlang kunt toeven. Uiteraard kun je ook kiezen voor een hoekbad of bubbelbad.

Luxe badcomfort voor iedereen

Via Brico/Plan-it kan je ligbaden kopen van Alibert en Haceka; ze verschillen in design, ergonomische vorm en wellness-functies. Zo hebben we een ruim aanbod ligbaden met rug-, arm- en hoofdsteun die ervoor zorgen dan je comfortabel kunt liggen, baden met whirlpoolsystemen voor optimale ontspanning, extra diepe baden die meer comfort bieden aan lange mensen, en we verkopen verschillende grote duo baden. Ook vind je in ons assortiment speciale ligbaden met een geïntegreerde douchebak. Dit biedt net wat meer comfort en ruimte als je het ligbad ook wilt gebruiken om in te douchen.

Grote en kleine ligbaden kopen bij Brico/Plan-it

Het beste is om een ligbad te kiezen dat goed past bij je lichaamslengte, als de ruimte in de badkamer dat toelaat. De meeste ligbaden in onze winkel zijn dan ook verkrijgbaar in de gangbare lengtes van 170 en 180cm. Maar ben je vrij lang, of wil je graag een groot ligbad, dan kan je ook een model met een lengte van 190cm kopen met een diepe zit. Is je badkamer klein bemeten maar wil je toch genieten van een badkuip, kijk dan bij onze voordelige ruimtebesparende ligbaden van 140, 150 en 160cm, die alleen via onze webwinkel te koop zijn.

Via Brico/Plan-it online een ligbad bestellen

Kijk bij het kopen van het bad ook waar je de afvoer en het overloopgat wilt hebben; deze zit centraal in het midden of aan het voeteneinde. Alle baden die je bij Brico/Plan-it kunt kopen zijn gemaakt van duurzaam kunststof dat optimaal warmtecomfort biedt. Natuurlijk maak je een ligbad compleet met een goede badkraan, douchekraan, badwand of eventueel andere bad-toebehoren. Je koopt onze ligbaden makkelijk en voordelig online via de webshop.