Sluiten

Douchecabines

 • Excellence douchecabine 'Liberty' 120 x 80 cm

  De Excellence douchecabine ‘Liberty' beschikt uit een heel mooie structuur met profielen in verchroomd aluminium, achterwand in Sécurit® glas 5 mm en een schuifdeur in Securit® glas 5 mm. Wand, douchekop en doucheslang, douchekolom, 6 hysrojets, 2 legbladen en handdoekdrager,deurkruk, dak zijn allemaal inbegrepen.

  Vergelijk dit product
  529.00
  799.00
 • Allibert douchecabine 'Perly' 90 x 90 cm

  De ‘Perly’ douchecabine van Allibert is eenvoudig in een hoek van de badkamer te plaatsen dankzij de kwartronde vorm. ‘Perly’ is verwaardigd uit waardvolle materialen : transparant Sécuritglas van 5 mm voor de schuifdeuren en van 4 mm voor de vaste wanden, profielen in aluminium met matte afwerking en verchroomde ABS-handgrepen. De douchesproeier in verchroomde ABS beschikt over een mengkraan met mechanisch systeem. De handsproeier met inbegrepen doucheslang geniet van 3 verschillende functies. Grijze achterwand. Dubbele kunstof schuifgeleiders. Douchebak in acryl met 90 mm afvoerstop.

  Vergelijk dit product
  561.75
  749.00
 • Allibert douchecabine 'Perly' vierkant 90 x 90 cm

  De vierkante ‘Perly’ douchecabine van Allibert is verwaardigd uit waardvolle materialen: transparant Sécuritglas van 5 mm voor de schuifdeuren en van 4 mm voor de vaste wanden, profielen in aluminium met matte afwerking en verchroomde ABS-handgrepen. De douchesproeier in verchroomde ABS beschikt over een mengkraan met mechanisch systeem. De handsproeier met inbegrepen doucheslang geniet van 3 verschillende functies. Grijze achterwand. Dubbele kunstof schuifgeleiders. Douchebak in acryl met 90 mm afvoerstop. Foto komt niet overeen met de echte vorm van dit product.

  Vergelijk dit product
  561.75
  749.00
 • Allibert douchecabine 'Perly' rechthoekig 120 x 80 cm

  De rechthoekige ‘Perly’ douchecabine van Allibert is verwaardigd uit waardvolle materialen: transparant Sécuritglas van 5 mm voor de schuifdeuren en van 4 mm voor de vaste wanden, profielen in aluminium met matte afwerking en verchroomde ABS-handgrepen. De douchesproeier in verchroomde ABS beschikt over een mengkraan met mechanisch systeem. De handsproeier met inbegrepen doucheslang geniet van 3 verschillende functies. Grijze achterwand. Dubbele kunstof schuifgeleiders. Douchebak in acryl met 90 mm afvoerstop. Foto komt niet overeen met de echte vorm van dit product.

  Vergelijk dit product
  621.75
  829.00
 • Douchecabine Aqua plus 'Camille' 206,5 x 80 cm

  Douchecabine Aqua plus 'Camille' met profielen in grijs aluminium, 2 wanden en schuifdeuren in transparant glas 5 mm en achterwand donkergrijs glas 4 mm. Kolom in grijs PVC met mechanische mengkraan, handkop met 3 functies, stang en slang van 1,5 m met dubbele bevestiging. Sluiting met magnetische PVC-strips en verchroomde handgrepen. Douchebak 15 cm hoog in versterkt ABS met vezels. Afvoer 90 mm niet inbegrepen.

  Vergelijk dit product
  349.00
  449.00
 • Aurlane douchecabine 'Black 2' 110 x 80 cm

  De rechthoekige douchecabine 'Black 2' van het merk Aurlane zal u bewonderen aan de hand van haar laatste innovaties: ronde en verchroomde regendouchekop, glazen tablet, handsproeier met anti-kalknopen, hydromassagesysteem met 2 grote sproeiers. Dankzij de gelakte zilvergrijze aluminium structuur, het dak in wit gehard glas, de omkeerbare schuifdeur in gehard glas 5 mm en de douchebak in wit versterkt acryl; geeft deze douchecabine meer karakter aan uw badkamer. De schuifdeur heeft verchroomde handgrepen en een magnetische sluiting. De douchecabine is uitgerust met een mechanische mengkraan en een grote afvorstop van 90 mm.

  Vergelijk dit product
  799.00
 • Aurlane douchecabine 'Pozzy 3' 110 x 80 cm

  De complete douchecabine 'Pozzy 3' van het merk Aurlane heeft een heel mooi design dankzij de witte en zwarte panelen van de achtergrond en het wit zacht dak beschikt uit een multi-jets hoofddouche. Het douche is ook ingericht met een multi-jets hydromassagepaneel in aluminium en een witte acryl-douchebak. De profielen zijn matzwart van kleur en de handdouche heeft een zwart PVC flexibel. Montage zonder silicone.

  Vergelijk dit product
  599.00
 • Aurlane douchecabine ‘Ice Trendy’ 110 x 80 cm

  Reis naar het land van relax met de Aurlane douchecabine ‘Ice Trendy’. Het verticale inox hydromassagesysteem maakt u genieten van verschillende kalkwerende hydrojets tegelijkertijd (6 verstelbare sproeiers). Dankzij de grote hoofddouche wordt u gestraald door een zachte en lichte regen. Het ensemble is veilig en stevig: de binnenwanden zijn verwaardigd uit zwarte Securit® glas van 4 mm en de schuifdeur uit 5 mm Securit® glas, profielen in witgelakt aluminium. Mechanische mengkraan met handdouche met antikalkjets, verchroomde handgreep, aansluitslang zijn allemaal inbegrepen.

  Vergelijk dit product
  799.00

Douchecabines

Kies nu een douchecabine uit ons online assortiment

Volledige instapklare douchecabines in verschillende afmetingen en prijsklasses. Sommige douches zijn uitgerust met massagekoppen, meerkleurenspots of zelfs een ingebouwde muziekspeler. Je kan natuurlijk ook voor een basispakket kiezen zonder alle technologische snufjes, zo kan je nog steeds in een veilige afgesloten cabine van jouw privacy genieten in de badkamer.

De flexibiliteit van gesloten douchecabines 

Sommige mensen verkiezen instapdouches, anderen dan weer een douchecabine compleet. Elke soort douche heeft zijn voor en nadelen natuurlijk. Een douchecabine is in één stuk monteerbaar en zorgt voor een nette en afgesloten omgeving om je te wassen. Het leuke aan douchecabines is dat ze in zo veel verschillende maten en prijsklasses te vinden zijn.

Nu je douchecabine online bestellen!

Bestel nu je douchecabine online en je kan het vandaag of morgen al in de winkel afhalen en aan de slag gaan. Wij hebben ze in verschillende soorten met verschillende soorten vormen, ramen en extra's zoals massagekoppen.