Sluiten

Douchecabines

 • Aurlane douchecabine 'Urban XXL' 215 x 160cm

  De Aurlane douchecabine 'Urban XXL' beschikt over een mooie structuur met matte zwarte profielen in aluminium en een extra witte achterwand in veiligheidsglas van 5 mm. Deze douchecabine bestaat uit 2 schuifdeuren in glas, een douchebak in versterkte acryl, een grote waterafvoer van 90 mm, een magnetische sluiting en een rooster. Deze cabine beschikt ook over een glasdak met hoofddouche, een mechanische mengkraan, een zwarte pvc slang, een anti-kalk handdouche met anti-kalk knoppen en een glazen opbergplank. Het hydromasserende paneel is uit rvs gemaakt en is mat zwart.

  Vergelijk dit product
  999.00
  1399.00
 • Aurlane douchecabine 'Study' 80 x 80 cm

  Deze Aurlane douchecabine ‘Study' beschikt uit een kalkwerende douchekop en douchekop. Het ensemble is veilig en stevig: de binnenwanden zijn verwaardigd uit zwarte Securit® glas van 4 mm. De schuifdeur, de wand en 2 laterale panelen in Securit® glas met gezeefdrukte stroken 5 mm . De profielen zijn in grijs aluminium. Mechanische mengkraan, doucheslang, douchebak in versterkt grijs acryl, verchroomde afvoer, magnetische sluiting, handgreep als handdoekdrager zijn allemaal inbegrepen. Omkeerbare montage. De douchecabine heeft een hoogte onder de douchekop van 190 tot 200 cm.

  Vergelijk dit product
  349.00
  469.00
 • Elmer douchecabine 'Originale' 120 x 90 cm

  De Elmer douchecabine 'Originale' heeft een mooie beton afwerking en profielen in verchroomd aluminium. De douchebak en de bodem zijn van kunsthars met gelcoatafwerking gemaakt. De douchebak is op metalen frame met nivelleervoeten. De wand is in getemperd glas van 8 mm dikte en heeft een kalkwerende behandeling aan beide kanten. Deze douchecabine beschikt ook over een decoratief paneel van 8 mm dikte in betonkleur. Dump en raster zijn inbegrepen. De voorgemonteerde fittingen/afvoergarnituur omvatten een mechanische mengkraan, een lage watertoevoerhaak en een hoge kantelhaak. Omkeerbare installatie rechts/links in hoek.

  Vergelijk dit product
  2499.00
 • Aurlane douchecabine 'Urban' 115 x 90cm

  De Aurlane douchecabine 'Urban' heeft een rechthoekige vorm van 215 cm hoog, 115 cm breed en 90 cm diep. De structuur is in mat zwart gelakt aluminium. De schuifdeur is gemaakt uit een wit veiligheidsglas van 5 mm dikte. Deze douchecabine sluit makkelijk dankzij zijn magnetisch sluitsysteem. 'Indus Aurlane' bevat een mat zwarte douchekop die inbegrepen is in het witte glazen dak van de douche. Deze douchekop bedekt u met een regengordijn terwijl het mat zwarte hydromassagepaneel u masseert dankzij zijn vele antikalk jets. De cabine is ook uitgerust met een metalen handvat en een antikalk handdouche in een mat zwarte kleur. Een mechanische mengkraan en een grote stroom afvoer van 90 mm maken deze cabine compleet.

  Vergelijk dit product
  1099.00
 • Aurlane douchecabine 'Premium 2' 230 x 115 cm

  De Aurlane douchecabine 'Premium 2' beschikt over een mooie structuur in gelakte metaalgrijze aluminium maar ook een schuifdeur in gerookte veiligheidsglas van 6 mm en een zwarte achterwand in veiligheidsglas van 5 mm. Deze douchecabine 'Premium 2' beschikt over een mechanische mengkraan, een dak en een douchebak in versterkte grijze acryl, een magnetische sluiting, een handgreep in verchroomd rvs en een grote waterafvoer van 90 mm. Het hydromasserende paneel is in rvs en behandeld tegen kalksteen.

  Vergelijk dit product
  1399.00
 • Aurlane douchecabine 'Black 2' 110 x 80 cm

  De rechthoekige douchecabine 'Black 2' van het merk Aurlane zal u bewonderen aan de hand van haar laatste innovaties: ronde en verchroomde regendouchekop, glazen tablet, handsproeier met anti-kalknopen, hydromassagesysteem met 2 grote sproeiers. Dankzij de gelakte zilvergrijze aluminium structuur, het dak in wit gehard glas, de omkeerbare schuifdeur in gehard glas 5 mm en de douchebak in wit versterkt acryl; geeft deze douchecabine meer karakter aan uw badkamer. De schuifdeur heeft verchroomde handgrepen en een magnetische sluiting. De douchecabine is uitgerust met een mechanische mengkraan en een grote afvorstop van 90 mm.

  Vergelijk dit product
  799.00
 • Aurlane douchecabine 'Pozzy 3' 110 x 80 cm

  De complete douchecabine 'Pozzy 3' van het merk Aurlane heeft een heel mooi design dankzij de witte en zwarte panelen van de achtergrond en het wit zacht dak beschikt uit een multi-jets hoofddouche. Het douche is ook ingericht met een multi-jets hydromassagepaneel in aluminium en een witte acryl-douchebak. De profielen zijn matzwart van kleur en de handdouche heeft een zwart PVC flexibel. Montage zonder silicone.

  Vergelijk dit product
  799.00
 • Exellence douchecabine 'Rainbow' links 218 x 120 cm

  De Exellence douchecabine ‘Rainbow' beschikt over een mooie structuur met profielen in verchroomd aluminium, een achterwand en een schuifdeur in veiligheidsglas van 5 mm. De douchecabine 'Rainbow' is voorzien van een douchekolom met regendouche, richtbare jets en mechanische mengkraan. Hij beschikt ook over een handdouche met verstelbare stang, een opbergrekje en een handdoekdrager. De douchebak is in witte acryl. Deze cabine is alleen naar links te openen. Er is ook een rechtsopening variant beschikbaar.

  Vergelijk dit product
  799.00

Douchecabines

Kies nu een douchecabine uit ons online assortiment

Volledige instapklare douchecabines in verschillende afmetingen en prijsklasses. Sommige douches zijn uitgerust met massagekoppen, meerkleurenspots of zelfs een ingebouwde muziekspeler. Je kan natuurlijk ook voor een basispakket kiezen zonder alle technologische snufjes, zo kan je nog steeds in een veilige afgesloten cabine van jouw privacy genieten in de badkamer.

De flexibiliteit van gesloten douchecabines 

Sommige mensen verkiezen instapdouches, anderen dan weer een douchecabine compleet. Elke soort douche heeft zijn voor en nadelen natuurlijk. Een douchecabine is in één stuk monteerbaar en zorgt voor een nette en afgesloten omgeving om je te wassen. Het leuke aan douchecabines is dat ze in zo veel verschillende maten en prijsklasses te vinden zijn.

Nu je douchecabine online bestellen!

Bestel nu je douchecabine online en je kan het vandaag of morgen al in de winkel afhalen en aan de slag gaan. Wij hebben ze in verschillende soorten met verschillende soorten vormen, ramen en extra's zoals massagekoppen.