Sluiten

Douches

 • Allibert douchebak 'Rockstone' 120 x 90 cm

  De douchebak 'Rockstone' van Allibert in polybeton biede een natuurlijk gevoel en een soft touch. Extra plat (3,5cm) en antislip, deze garanderen een gemakelijke instap en optimale grip voor extra gevoel van veiligheid. Om te plaatsen, opbouw of in te bouwen.

  Vergelijk dit product
  321.75
  429.00
 • Allibert douche draaideur 'Priva' chroom 78-91 cm

  De Allibert 'Priva' draaideur van 78 - 91 cm breed is gemaakt van 6 mm veiligheidsglas en chroom profielen. De transparante uittrekbare draaipoort beschikt uit horizontale geschuurd glas lijnen. U kunt ervoor kiezen om alleen de draaideur te gebruiken, of te combineren met een Allibert 'Priva' zijwand.

  Vergelijk dit product
  246.75
  329.00
 • Allibert douche draaideur 'Priva' 78 cm

  De Allibert ‘Priva’ verstelbare zwaaideur geeft door zijn grote deuropening een gemakkelijke toegang tot uw douche ruimte. Het bestaat uit profielen in verchroomd aluminium en anti-kalk veiligheidsglas van 6 mm. Het gals heeft kleine horizontale gelijnd vierkantjes als afwerking. Deze deur heeft een magnetische deursluiting en moet zich tussen 2 muren bevinden.

  Vergelijk dit product
  246.75
  329.00
 • Allibert douchebak 'Woodstone' 120 x 90 cm

  De Allibert 'Woodstone' rechthoekige douchebak is een stabiele, robuste en tevens lage douchebak in polybeton. Deze douchebak heeft een gemakkelijke instap door zijn extra platte vorm en hoogte van 3,5 cm. Ook is de afvoerdekplaat in hetzelfde materiaal afgewerkt voor een egaal en stabiel gevoel tijdens het douchen. De mooie witte natuurlijke kleur in een houteffect is zeer resistent tegen UV-licht dankzij een natuurlijk toplaag die een antislip en behagelijk aangenaam gevoel geeft tijdens het douchen. De douchebak kan zowel in en als opgebouwd worden met de nodige voorzorgsmaatregelen die in de instructies worden meegegeven. Voor opbouw worden de regelbare poten meegeleverd.

  Vergelijk dit product
  321.75
  429.00
 • Allibert douche zijwand 'Kobana' chroom 120 cm

  De 'Kobana' douchewand van Allibert is een speciale douchewand met een draaibarevleugel waardoor u het spattende water kan tegenhouden en alzo minder kans op natte vloeren heeft in uw badkamer. Dit is werkelijk de verfijnde italaanse inloopdouche. Met een simpele strakke lijn en het verchroomde aluminiumprofiel geeft dit douchescherm iets extra's aan uw badkamer. Om het geheel te versterken wordt er een uittrekbare inox stabilisator voorzien. Het veigligheidsglas van 6 mm dikte is aan één zijde anti-kalk behandeld. Deze 'Kobana'-doucheschermen passen op alle egale ondergronden en zijn omkeerbaar. Het glas is tevens zeer eenvoudig te onderhouden.

  Vergelijk dit product
  284.25
  379.00
 • Allibert inloopdouchewand 'Lago' 100 cm

  Walk-in douches zijn de allerlaatste trend voor badkamers. Met hun strak design zijn ze een echte blikvanger! Naast het esthetisch aspect zijn ze ook makkelijker te onderhouden en dus meer hygiënisch. Dit inloopdouche paneel 'Lago' van 100 cm breed van het merk Allibert heeft verchroomde profielen en bestaat uit transparant Securit glas 8 mm dat aan één zijde anti-kalk behandeld is. Vaste douchebak en doucheset zijn niet inbegrepen.

  Vergelijk dit product
  201.75
  269.00
 • Allibert inloopdouchewand 'Lago' 90 cm

  Walk-in douches zijn de allerlaatste trend voor badkamers. Met hun strak design zijn ze een echte blikvanger! Naast het esthetisch aspect zijn ze ook makkelijker te onderhouden en dus meer hygiënisch. Dit inloopdouche paneel 'Lago' van 90 cm breed van het merk Allibert heeft verchroomde profielen en bestaat uit transparant Securit glas 8 mm dat aan één zijde anti-kalk behandeld is. Vaste douchebak en doucheset zijn niet inbegrepen.

  Vergelijk dit product
  186.75
  249.00

Alles voor de douche

Hoe wil jij je douche er laten uitzien?
Ben je bezig om van je douche een plek te maken waar je helemaal kunt ontspannen? Ben je alleen toe aan een nieuwe douchekraan? Of ga je je hele douche vernieuwen inclusief douchebak en douchewand? Hier heb je een hele ruime keuze om precies die douchewand of cabine uit te kiezen die helemaal bij jouw badkamer past. Luxe douchewanden voor een strakke en moderne badkamer, een handige draaideur om de badkamer droog te houden en minder last te hebben van tocht te of past in jouw badkamer toch beter een kwartronde douchecabine? Kies je voor een bijpassende douchebak of ga je voor een goot en doorlopende tegels? Je kunt al onze badkamerartikelen heel handig online bekijken en kopen! 

Eenvoudig: online jouw douche bestellen
Je kan ons aanbod van douches en accessoires niet alleen online bekijken en vergelijken, maar ook bestellen. En niet alleen grote onhandige klusspullen kun je online kopen bij Brico en Plan-it. Alles wat we op site te zien is kan je bestellen en gaan afhalen in jouw dichtstbijzijnde winkel (als de stock het toelaat). Of je nu alleen een douchepaneel nodig hebt, of je complete badkamer bij ons online gaat kopen. 

Goed advies over je nieuwe douche van de vakman
Heb je vragen over hoe je het handigste een nieuwe douche kiest? Wil je advies over hoe je een verbouwing van je douche het slimste plant en waar je rekening mee moet houden? Bijvoorbeeld wanneer het slim is om het douchepaneel aan te sluiten en hoe je zorgt dat je douche goed waterdicht is? Online kun je heel veel klustips voor de badkamer en douche vinden op onze site. Wil je liever je vragen gericht kunnen stellen? Kom dan gewoon even langs in een van onze winkels!