Sluiten

Douches

 • Grohe doucheset 'Vitalio Start 160' verchroomd

  Het Grohe douchesysteem 'Vitalio Start 160' beschikt uit een verchroomde douchestang met ronde 30° kantelbare waterbesparende antikalk douchekop met doorsnede van 16 cm en verstelbare handdouchehouder. De doucheslang is 125 cm lang.

  Vergelijk dit product
  169.00
  274.00
 • Aquavive douche draaideur 'Zanzibar' chroom 90 cm

  De Aquavive 'Zanzibar' draaipoort van 90 cm breed is gemaakt van 5 mm veiligheidsglas en chroom profielen. Ook een doorsnede van 80 cm is verkrijgbaar in deze serie. U kunt ervoor kiezen om alleen de draaideur te gebruiken, of te combineren met een Aquavive 'Zanzibar' zijwand, verkrijgbaar in zowel 80 cm als 90 cm.

  Vergelijk dit product
  149.00
  199.00
 • Aurlane douchecabine 'Pepper Mint' 85 x 85 cm

  De volledige douchecabine ‘Pepper Mint’ in kwartronde vorm beschikt over schuifdeuren met magnetische sluiting en een Sécuritglas wand met een dikte van 5 mm. Profielen en centrale kolom in gelakte aluminium.

  Vergelijk dit product
  349.00
  449.00
 • Douchecabine 'Thermo' links 120 x 90 cm

  Linkse versie van de douchecabine 'Thermo' 120 x 90 cm met gezandstraald glas schuifdeur en aluminium profielen. Achterwand in zwart glas en spiegel. Omvat: regendouche, wandrekje, zitje, douchebak, donkergrijs rooster, thermostatische standaardmengkraan, douchekop.

  Vergelijk dit product
  699.00
  899.00
 • Douchecabine 'Thermo' rechts 120 x 90 cm

  Rechte versie van de douchecabine 'Thermo' 120 x 90 cm met gezandstraald glas schuifdeur en aluminium profielen. Achterwand in zwart glas en spiegel. Omvat: regendouche, wandrekje, zitje, douchebak, donkergrijs rooster, thermostatische standaardmengkraan, douchekop.

  Vergelijk dit product
  699.00
  899.00
 • Allibert douche draaideur 'Priva' chroom 78-91 cm

  De Allibert 'Priva' draaideur van 78 - 91 cm breed is gemaakt van 6 mm veiligheidsglas en chroom profielen. De transparante uittrekbare draaipoort beschikt uit horizontale geschuurd glas lijnen. U kunt ervoor kiezen om alleen de draaideur te gebruiken, of te combineren met een Allibert 'Priva' zijwand.

  Vergelijk dit product
  263.20
  329.00
 • Allibert douche draaideur 'Priva' 78 cm

  De Allibert ‘Priva’ verstelbare zwaaideur geeft door zijn grote deuropening een gemakkelijke toegang tot uw douche ruimte. Het bestaat uit profielen in verchroomd aluminium en anti-kalk veiligheidsglas van 6 mm. Het gals heeft kleine horizontale gelijnd vierkantjes als afwerking. Deze deur heeft een magnetische deursluiting en moet zich tussen 2 muren bevinden.

  Vergelijk dit product
  263.20
  329.00

Alles voor de douche

Hoe wil jij je douche er laten uitzien?
Ben je bezig om van je douche een plek te maken waar je helemaal kunt ontspannen? Ben je alleen toe aan een nieuwe douchekraan? Of ga je je hele douche vernieuwen inclusief douchebak en douchewand? Hier heb je een hele ruime keuze om precies die douchewand of cabine uit te kiezen die helemaal bij jouw badkamer past. Luxe douchewanden voor een strakke en moderne badkamer, een handige draaideur om de badkamer droog te houden en minder last te hebben van tocht te of past in jouw badkamer toch beter een kwartronde douchecabine? Kies je voor een bijpassende douchebak of ga je voor een goot en doorlopende tegels? Je kunt al onze badkamerartikelen heel handig online bekijken en kopen! 

Eenvoudig: online jouw douche bestellen
Je kan ons aanbod van douches en accessoires niet alleen online bekijken en vergelijken, maar ook bestellen. En niet alleen grote onhandige klusspullen kun je online kopen bij Brico en Plan-it. Alles wat we op site te zien is kan je bestellen en gaan afhalen in jouw dichtstbijzijnde winkel (als de stock het toelaat). Of je nu alleen een douchepaneel nodig hebt, of je complete badkamer bij ons online gaat kopen. 

Goed advies over je nieuwe douche van de vakman
Heb je vragen over hoe je het handigste een nieuwe douche kiest? Wil je advies over hoe je een verbouwing van je douche het slimste plant en waar je rekening mee moet houden? Bijvoorbeeld wanneer het slim is om het douchepaneel aan te sluiten en hoe je zorgt dat je douche goed waterdicht is? Online kun je heel veel klustips voor de badkamer en douche vinden op onze site. Wil je liever je vragen gericht kunnen stellen? Kom dan gewoon even langs in een van onze winkels!