Sluiten

Douches

 • Aurlane douchecabine 'Pozzy 3' 110 x 80 cm

  De complete douchecabine 'Pozzy 3' van het merk Aurlane heeft een heel mooi design dankzij de witte en zwarte panelen van de achtergrond en het wit zacht dak beschikt uit een multi-jets hoofddouche. Het douche is ook ingericht met een multi-jets hydromassagepaneel in aluminium en een witte acryl-douchebak. De profielen zijn matzwart van kleur en de handdouche heeft een zwart PVC flexibel. Montage zonder silicone.

  Vergelijk dit product
  599.00
  799.00
 • Sealskin hoekprofiel 'Mix & Match' wit 200 cm

  Met de nieuwe concept 'Mix & Match' van Sealskin u kunt uw eigen 'Walk-in' douche creëren. Deze profiel meet 200 cm lang. Een vierkante steun van Sealskin is beschikbaar om uw douche te versterken. Dit artikel is te combineren met één douchewand van 30 cm breedte.

  Vergelijk dit product
  37.49
  49.99
 • Sealskin wandprofiel 'Mix & Match' wit 200 cm

  Met de nieuwe concept 'Mix & Match' van Sealskin u kunt uw eigen 'Walk-in' douche creëren. Deze profiel meet 200 cm lang en is te combineren met de 'Sealskin inloopdouchewand centraal 'Mix & Match' 138 cm'. Een vierkante steun van Sealskin is beschikbaar om uw douche te versterken.

  Vergelijk dit product
  37.49
  49.99
 • Sealskin vierkante steun 'Mix & Match' wit 100 cm

  Met de nieuwe concept 'Mix & Match' van Sealskin u kunt uw eigen 'Walk-in' douche creëren. Deze steun meet 100 cm lang en versterk de douche. Dit artikel is te combineren met 'Sealskin inloopdouchewand centraal 'Mix & Match' 138 cm'.

  Vergelijk dit product
  74.99
  99.99
 • Sealskin inloopdouchewand centraal 'Mix & Match' 138 cm

  Met de nieuwe concept 'Mix & Match' van Sealskin u kunt uw eigen 'Walk-in' douche creëren. Deze wand kan alsof centraal of lateraal zijn en meet 138 cm breedte. Een vierkante steun van Sealskin is beschikbaar om uw douche te versterken. Dit artikel is te combineren met één of twee douchewand(en) van 30 cm breedte, en hun profielen van 200 cm lang.

  Vergelijk dit product
  254.25
  339.00
 • Sealskin douchewand 'Mix & Match' 30 cm

  Met de nieuwe concept 'Mix & Match' van Sealskin u kunt uw eigen 'Walk-in' douche creëren. Deze wand meet 30 cm breedte en is te combineren met de 'Sealskin inloopdouchewand centraal 'Mix & Match' 138 cm'. Een vierkante steun van Sealskin is beschikbaar om uw douche te versterken. Om dit artikel aan de centrale wand vast te maken gebruik de Sealskin profielen.

  Vergelijk dit product
  111.75
  149.00
 • Aqua plus douchecabine 'Skadi' 100 x 100 cm

  Douchecabine Aqua plus 'Skadi' met profielen in grijs aluminium. Het geheel omvat: 2 schuifdeuren in transparant getemperd glas 5 mm, handgrepen in inox, achterwand in 3 delen: 1 kolom in grijs PVC en 2 zijdelen in zwart getemperd glas 4 mm, 6 richtbare hydromassagejets, 1 verchroomde mechanische mengkraan, 1 handkop 3 functies met doucheslang 1,5 m, opklapbaar zitje, glazen legblad, zeepdispenser, radio en chromotherapie, monobloc douchebak in ABS en grijs versterkt acryl met regelbare poten.

  Vergelijk dit product
  679.00
  879.00
 • AquaVive doucheset 'Mila' thermostatische kraan

  De AquaVive stortdoucheset ‘Mila’ met thermostatische kraan is een universele stortdoucheset inclusief een douchekop. De thermostaatmengkraan is voorzien van een thermostaat die een van de twee toevoeren (meestal de koude) automatisch regelt afhankelijk van de stand van de andere (de warme) die met de hand wordt ingesteld. De stortdoucheset beschikt over een stevige dubbelgevoerde, metalen doucheslang en een omstelknop tussen douchekop en douchekop. De stortdouche is gemaakt van massief messing en de douchekop heeft een diameter van 20cm.

  Vergelijk dit product
  189.00
  239.00

Alles voor de douche

Hoe wil jij je douche er laten uitzien?
Ben je bezig om van je douche een plek te maken waar je helemaal kunt ontspannen? Ben je alleen toe aan een nieuwe douchekraan? Of ga je je hele douche vernieuwen inclusief douchebak en douchewand? Hier heb je een hele ruime keuze om precies die douchewand of cabine uit te kiezen die helemaal bij jouw badkamer past. Luxe douchewanden voor een strakke en moderne badkamer, een handige draaideur om de badkamer droog te houden en minder last te hebben van tocht te of past in jouw badkamer toch beter een kwartronde douchecabine? Kies je voor een bijpassende douchebak of ga je voor een goot en doorlopende tegels? Je kunt al onze badkamerartikelen heel handig online bekijken en kopen! 

Eenvoudig: online jouw douche bestellen
Je kan ons aanbod van douches en accessoires niet alleen online bekijken en vergelijken, maar ook bestellen. En niet alleen grote onhandige klusspullen kun je online kopen bij Brico en Plan-it. Alles wat we op site te zien is kan je bestellen en gaan afhalen in jouw dichtstbijzijnde winkel (als de stock het toelaat). Of je nu alleen een douchepaneel nodig hebt, of je complete badkamer bij ons online gaat kopen. 

Goed advies over je nieuwe douche van de vakman
Heb je vragen over hoe je het handigste een nieuwe douche kiest? Wil je advies over hoe je een verbouwing van je douche het slimste plant en waar je rekening mee moet houden? Bijvoorbeeld wanneer het slim is om het douchepaneel aan te sluiten en hoe je zorgt dat je douche goed waterdicht is? Online kun je heel veel klustips voor de badkamer en douche vinden op onze site. Wil je liever je vragen gericht kunnen stellen? Kom dan gewoon even langs in een van onze winkels!