Sluiten

Douches

 • Aurlane douchecabine 'Finlandia' 115 x 90 cm

  Deze douchecabine 'Finlandia' van Aurlane meet H 225 x B 115 x D 90 cm. Ze beschikt over profielen in metaalgrijs gelakt aluminium. De 2 schuifdeuren zijn in getemperd glas van 6 mm en de achterwand is in getempeerd glas van 5 mm. De vloerrooster is inbegreep. De dak is in grijs acryl met een grote hoofddouche in inox. De douchebak is uit grijs versterkt acryl gemaakt. Deze douchecabine heeft een magnetische sluiting en handgrepen in inox.

  Vergelijk dit product
  799.00
  1149.00
 • Aquavive doucheset 'Kila' 26 cm

  Doucheset Aquavive 'Kila' met vierkante één straal regendouche. Verchroomde douchestang met thermostatische mengkraan. Regendouche 26 x 20 cm met ingebouwde omschakelaar en regelbare douchehouder. Doucheslang 150 cm.

  Vergelijk dit product
  219.00
  299.00
 • Grohe doucheset 'Vitalio Start' 175 cm

  Grohe douchesysteem 'Vitalio Start' bestaat uit een cool-touch stortdouchekop met een diameter van 16 cm. Daarnaast heeft het douchesysteem ook een douchekop die op twee standen kan worden gezet, een 175 cm lange doucheslang, een glijstang en de thermostatische douchekraan van 15 cm.

  Vergelijk dit product
  339.00
  449.00
 • Aurlane douchecabine 'Pepper Mint' 85 x 85 cm

  De volledige douchecabine ‘Pepper Mint’ in kwartronde vorm beschikt over schuifdeuren met magnetische sluiting en een Sécuritglas wand met een dikte van 5 mm. Profielen en centrale kolom in gelakte aluminium.

  Vergelijk dit product
  359.00
  449.00
 • Sealskin hoekprofiel 'Mix & Match' wit 200 cm

  Met de nieuwe concept 'Mix & Match' van Sealskin u kunt uw eigen 'Walk-in' douche creëren. Deze profiel meet 200 cm lang. Een vierkante steun van Sealskin is beschikbaar om uw douche te versterken. Dit artikel is te combineren met één douchewand van 30 cm breedte.

  Vergelijk dit product
  39.99
  49.99
 • Sealskin wandprofiel 'Mix & Match' wit 200 cm

  Met de nieuwe concept 'Mix & Match' van Sealskin u kunt uw eigen 'Walk-in' douche creëren. Deze profiel meet 200 cm lang en is te combineren met de 'Sealskin inloopdouchewand centraal 'Mix & Match' 138 cm'. Een vierkante steun van Sealskin is beschikbaar om uw douche te versterken.

  Vergelijk dit product
  39.99
  49.99
 • Sealskin vierkante steun 'Mix & Match' wit 100 cm

  Met de nieuwe concept 'Mix & Match' van Sealskin u kunt uw eigen 'Walk-in' douche creëren. Deze steun meet 100 cm lang en versterk de douche. Dit artikel is te combineren met 'Sealskin inloopdouchewand centraal 'Mix & Match' 138 cm'.

  Vergelijk dit product
  79.99
  99.99
 • Sealskin inloopdouchewand centraal 'Mix & Match' 138 cm

  Met de nieuwe concept 'Mix & Match' van Sealskin u kunt uw eigen 'Walk-in' douche creëren. Deze wand kan alsof centraal of lateraal zijn en meet 138 cm breedte. Een vierkante steun van Sealskin is beschikbaar om uw douche te versterken. Dit artikel is te combineren met één of twee douchewand(en) van 30 cm breedte, en hun profielen van 200 cm lang.

  Vergelijk dit product
  271.20
  339.00

Alles voor de douche

Hoe wil jij je douche er laten uitzien?
Ben je bezig om van je douche een plek te maken waar je helemaal kunt ontspannen? Ben je alleen toe aan een nieuwe douchekraan? Of ga je je hele douche vernieuwen inclusief douchebak en douchewand? Hier heb je een hele ruime keuze om precies die douchewand of cabine uit te kiezen die helemaal bij jouw badkamer past. Luxe douchewanden voor een strakke en moderne badkamer, een handige draaideur om de badkamer droog te houden en minder last te hebben van tocht te of past in jouw badkamer toch beter een kwartronde douchecabine? Kies je voor een bijpassende douchebak of ga je voor een goot en doorlopende tegels? Je kunt al onze badkamerartikelen heel handig online bekijken en kopen! 

Eenvoudig: online jouw douche bestellen
Je kan ons aanbod van douches en accessoires niet alleen online bekijken en vergelijken, maar ook bestellen. En niet alleen grote onhandige klusspullen kun je online kopen bij Brico en Plan-it. Alles wat we op site te zien is kan je bestellen en gaan afhalen in jouw dichtstbijzijnde winkel (als de stock het toelaat). Of je nu alleen een douchepaneel nodig hebt, of je complete badkamer bij ons online gaat kopen. 

Goed advies over je nieuwe douche van de vakman
Heb je vragen over hoe je het handigste een nieuwe douche kiest? Wil je advies over hoe je een verbouwing van je douche het slimste plant en waar je rekening mee moet houden? Bijvoorbeeld wanneer het slim is om het douchepaneel aan te sluiten en hoe je zorgt dat je douche goed waterdicht is? Online kun je heel veel klustips voor de badkamer en douche vinden op onze site. Wil je liever je vragen gericht kunnen stellen? Kom dan gewoon even langs in een van onze winkels!