Sluiten

Deuren

 • Thys deur in veiligheidsglas 'Thytan T24' 93 cm

  De deur 'Thytan T24' van het merk Thys is gemaakt van mat veiligheidsglas en heeft een breedte van 93 cm. De deur heeft een leuk design met 3 doorzichtige strepen in. Deze praktische deur sluit bovendien automatisch. De handgrepen in RVS en de 2 scharnieren zijn vanzelfsprekend inbegrepen!

  Vergelijk dit product
  149.00
  209.00
 • Thys deur in veiligheidsglas 'Thytan T24' 83 cm

  De deur 'Thytan T24' van het merk Thys is gemaakt van mat veiligheidsglas en heeft een breedte van 83 cm. De deur heeft een leuk design met 3 doorzichtige strepen in. Deze praktische deur sluit bovendien automatisch. De handgrepen in RVS en de 2 scharnieren zijn vanzelfsprekend inbegrepen!

  Vergelijk dit product
  149.00
  209.00
 • Thys deur in veiligheidsglas 'Thytan T24' 73 cm

  De deur 'Thytan T24' van het merk Thys is gemaakt van mat veiligheidsglas en heeft een breedte van 73 cm. De deur heeft een leuk design met 3 doorzichtige strepen in. Deze praktische deur sluit bovendien automatisch. De handgrepen in RVS en de 2 scharnieren zijn vanzelfsprekend inbegrepen!

  Vergelijk dit product
  149.00
  209.00
 • Thys deurgeheel 'Concept S61 Ardenne' eik horizontaal tubespaan 83 cm

  Het Thys deurgeheel 'Concept S61 Ardenne' eik horizontaal tubespaan van 83 cm is een plaatsklare deur. De franse eiken matte uitvoering geeft met zijn zachte grijze tinten en het zilverachtig wit ceruse effect een mooie uitstraling aan uw interieur. De set bestaat uit een deurblad, kassement met akoestische tochtstrip en chambranten. Het deurbeslag zoals Litto slot, kogelscharnieren en montageschroeven zijn inbegrepen. De deurkrukken zijn apart te krijgen.

  Vergelijk dit product
  189.00
  239.00
 • Thys deurgeheel 'Concept S61 Ardenne' eik horizontaal tubespaan 78 cm

  Het Thys deurgeheel 'Concept S61 Ardenne' eik horizontaal tubespaan van 78 cm is een plaatsklare deur. De franse eiken matte uitvoering geeft met zijn zachte grijze tinten en het zilverachtig wit ceruse effect een mooie uitstraling aan uw interieur. De set bestaat uit een deurblad, kassement met akoestische tochtstrip en chambranten. Het deurbeslag zoals Litto slot, kogelscharnieren en montageschroeven zijn inbegrepen. De deurkrukken zijn apart te krijgen.

  Vergelijk dit product
  189.00
  239.00

Binnen- en buitendeuren in iedere stijl

De juiste deur voor jouw interieur

Nostalgisch, modern, tijdloos of klassiek: bij Brico kun je verschillende soorten en stijlen deuren kopen van bekende merken: Thys, Burg Wachter, Bertomani ou VASP. Brico heeft een uitgebreid assortiment deuren, waarmee je al je binnendeuren kunt vervangen; in onze webshop vind je altijd een deur die past in jouw interieur. Van binnendeuren tot boarddeuren en paneel binnendeuren. Naast binnen -en buitendeuren kun je bij Brico/Plan-it ook achterdeuren, louvredeuren en hordeuren kopen. Met louvredeuren geef je jouw kast direct een nieuwe uitstraling.

Vind de geschikte achter- of voordeur bij Brico/Plan-it

Ben jij die saaie voordeur of achterdeur zat? Is jouw woning toe aan een nieuwe moderne ingang? Bij Brico/Plan-it vind je verschillende achterdeuren en voordeuren. Kies bijvoorbeeld voor een voordeur met glas in lood of een speelse deur met verschillende ramen. Ook qua achterdeuren heb je een ruime keuze. De achterdeuren zijn verkrijgbaar in vele soorten kleuren. Heb je ook deurbeslag nodig? Dit bestel je eenvoudig op brico.be.