Sluiten

Deuren

 • Thys deurgeheel 'Concept 10' schilderbaar 83 cm

  Het Thys deurgeheel 'Concept 10' schilderbaar van 83 cm is een plaatsklaar en volledig model. Het bestaat uit een deurblad, kassement 16,9 cm breed, chambranten en listels. Dit deurgeheel is voorgeverfd en dient nog met een dekkende lakverf te worden behandeld. Het Litto slot en de kogelscharnieren en de montageschroeven zijn inbegrepen. De deurkrukken zijn apart te krijgen.

  Vergelijk dit product
  41.99
  69.99
 • Thys deurgeheel 'Concept 10' schilderbaar 78 cm

  Het Thys deurgeheel 'Concept 10' schilderbaar van78 cm is een plaatsklaar en volledig model. Het bestaat uit een deurblad, kassement 16,9 cm breed, chambranten en listels. Dit deurgeheel is voorgeverfd en dient nog met een dekkende lakverf te worden behandeld. Het Litto slot en de kogelscharnieren en de montageschroeven zijn inbegrepen. De deurkrukken zijn apart te krijgen.

  Vergelijk dit product
  41.99
  69.99
 • Thys deurgeheel 'Concept 10' schilderbaar 73 cm

  Het Thys deurgeheel 'Concept 10' van 73 cm is een plaatsklaar en volledig model dat geschilderd kan worden. Het bestaat uit een deurblad, kassement van 16,9 cm breed, chambranten en listels. Dit deurgeheel is voorgeverfd en dient nog behandeld te worden met een laatste dekkende lakverf. Het Litto slot, de kogelscharnieren en de montageschroeven zijn inbegrepen. De deurkrukken zijn apart te krijgen.

  Vergelijk dit product
  41.99
  69.99
 • Thys deurgeheel 'Concept 10' schilderbaar 68 cm

  Het Thys deurgeheel 'Concept 10' schilderbaar 68 cm is een plaatsklaar en volledig model. Het bestaat uit een deurblad, kassement 16,9 cm breed, chambranten en listels. Dit deurgeheel is voorgeverfd en dient nog met een dekkende lakverf te worden behandeld. Het Litto slot en de kogelscharnieren en de montageschroeven zijn inbegrepen. De deurkrukken zijn apart te krijgen.

  Vergelijk dit product
  41.99
  69.99
 • Thys deurgeheel 'Concept 10' schilderbaar 63 cm

  Het Thys deurgeheel 'Concept 10' schilderbaar van 63 cm is een plaatsklaar en volledig model. Het bestaat uit een deurblad, kassement 16,9 cm breed, chambranten en listels. Dit deurgeheel is voorgeverfd en dient nog met een dekkende lakverf te worden behandeld. Het Litto slot en de kogelscharnieren en de montageschroeven zijn inbegrepen. De deurkrukken zijn apart te krijgen.

  Vergelijk dit product
  41.99
  69.99
 • Thys deurgeheel 'Concept S50 Model 25' eik 83 cm

  Dit 83 cm afgewerkte deurgeheel 'Concept S50 New Style Model 25' van Thys is een plaatsklaar en volledig model. Het bestaat uit een deurblad met panelen in massieve eik, een 17 cm deurkast met akoestische tochtstrip, chambranten en listels. De deurbeslag zoals het magnetische Litto-slot, de kogelscharnieren en de montageschroeven zijn ook inbegrepen. De deurkrukken zijn apart te krijgen, dan kunt u kiezen welk handvat best bij uw interieur past!

  Vergelijk dit product
  199.00
  309.00
 • Thys deurgeheel 'Concept S50 Model 25' eik 78 cm

  Dit 78 cm afgewerkte deurgeheel 'Concept S50 New Style Model 25' van Thys is een plaatsklaar en volledig model. Het bestaat uit een deurblad met panelen in massieve eik, een 17 cm deurkast met akoestische tochtstrip, chambranten en listels. De deurbeslag zoals het magnetische Litto-slot, de kogelscharnieren en de montageschroeven zijn ook inbegrepen. De deurkrukken zijn apart te krijgen, dan kunt u kiezen welk handvat best bij uw interieur past!

  Vergelijk dit product
  199.00
  309.00
 • Thys deurgeheel 'Concept S50 Model 25' eik 73 cm

  Dit 73 cm afgewerkte deurgeheel 'Concept S50 New Style Model 25' van Thys is een plaatsklaar volledig model. Het bestaat uit een deurblad met panelen in massieve eik, een 17 cm deurkast met akoestische tochtstrip, chambranten en listels. De deurbeslag zoals het magnetische Litto-slot, de kogelscharnieren en de montageschroeven zijn ook inbegrepen. De deurkrukken zijn apart te krijgen, dan kunt u kiezen welk handvat best bij uw interieur past!

  Vergelijk dit product
  199.00
  309.00

Binnen- en buitendeuren in iedere stijl

De juiste deur voor jouw interieur

Nostalgisch, modern, tijdloos of klassiek: bij Brico kun je verschillende soorten en stijlen deuren kopen van bekende merken: Thys, Burg Wachter, Bertomani ou VASP. Brico heeft een uitgebreid assortiment deuren, waarmee je al je binnendeuren kunt vervangen; in onze webshop vind je altijd een deur die past in jouw interieur. Van binnendeuren tot boarddeuren en paneel binnendeuren. Naast binnen -en buitendeuren kun je bij Brico/Plan-it ook achterdeuren, louvredeuren en hordeuren kopen. Met louvredeuren geef je jouw kast direct een nieuwe uitstraling.

Vind de geschikte achter- of voordeur bij Brico/Plan-it

Ben jij die saaie voordeur of achterdeur zat? Is jouw woning toe aan een nieuwe moderne ingang? Bij Brico/Plan-it vind je verschillende achterdeuren en voordeuren. Kies bijvoorbeeld voor een voordeur met glas in lood of een speelse deur met verschillende ramen. Ook qua achterdeuren heb je een ruime keuze. De achterdeuren zijn verkrijgbaar in vele soorten kleuren. Heb je ook deurbeslag nodig? Dit bestel je eenvoudig op brico.be.