Sluiten

Binnendeuren

 • Thys deur in veiligheidsglas 'Thytan T24' 93 cm

  De deur 'Thytan T24' van het merk Thys is gemaakt van mat veiligheidsglas en heeft een breedte van 93 cm. De deur heeft een leuk design met 3 doorzichtige strepen in. Deze praktische deur sluit bovendien automatisch. De handgrepen in RVS en de 2 scharnieren zijn vanzelfsprekend inbegrepen!

  Vergelijk dit product
  149.00
  209.00
 • Thys deur in veiligheidsglas 'Thytan T24' 83 cm

  De deur 'Thytan T24' van het merk Thys is gemaakt van mat veiligheidsglas en heeft een breedte van 83 cm. De deur heeft een leuk design met 3 doorzichtige strepen in. Deze praktische deur sluit bovendien automatisch. De handgrepen in RVS en de 2 scharnieren zijn vanzelfsprekend inbegrepen!

  Vergelijk dit product
  149.00
  209.00
 • Thys deur in veiligheidsglas 'Thytan T24' 73 cm

  De deur 'Thytan T24' van het merk Thys is gemaakt van mat veiligheidsglas en heeft een breedte van 73 cm. De deur heeft een leuk design met 3 doorzichtige strepen in. Deze praktische deur sluit bovendien automatisch. De handgrepen in RVS en de 2 scharnieren zijn vanzelfsprekend inbegrepen!

  Vergelijk dit product
  149.00
  209.00
 • Thys deurgeheel 'Concept S61 Ardenne' eik horizontaal tubespaan 83 cm

  Het Thys deurgeheel 'Concept S61 Ardenne' eik horizontaal tubespaan van 83 cm is een plaatsklare deur. De franse eiken matte uitvoering geeft met zijn zachte grijze tinten en het zilverachtig wit ceruse effect een mooie uitstraling aan uw interieur. De set bestaat uit een deurblad, kassement met akoestische tochtstrip en chambranten. Het deurbeslag zoals Litto slot, kogelscharnieren en montageschroeven zijn inbegrepen. De deurkrukken zijn apart te krijgen.

  Vergelijk dit product
  189.00
  239.00
 • Thys deurgeheel 'Concept S61 Ardenne' eik horizontaal tubespaan 78 cm

  Het Thys deurgeheel 'Concept S61 Ardenne' eik horizontaal tubespaan van 78 cm is een plaatsklare deur. De franse eiken matte uitvoering geeft met zijn zachte grijze tinten en het zilverachtig wit ceruse effect een mooie uitstraling aan uw interieur. De set bestaat uit een deurblad, kassement met akoestische tochtstrip en chambranten. Het deurbeslag zoals Litto slot, kogelscharnieren en montageschroeven zijn inbegrepen. De deurkrukken zijn apart te krijgen.

  Vergelijk dit product
  189.00
  239.00

Binnendeuren in alle soorten en formaten

Kies voor de perfecte binnendeur voor elke kamer en elk huis

Binnendeuren vormen vaak een uitdaging bij het vormgeven van je interieur. De stijl moet namelijk passen bij de 2 aanpalende vertrekken. Gelukkig hebben wij met ons uitgebreide assortiment aan binnendeuren de oplossing voor u. Kies en vergelijk onze binnendeuren op kleur, grootte, of materiaal. Nadien kan u meteen online de deur bestellen vanuit uw zetel. Bovendien geniet u online van dezelfde kortingen als in onze folders. 

We hebben verschillende types binnendeuren voor elke ruimte in huis en van verschillende merken zoals Grosfillex, Storemax of Thys. Ontdek onze ruime keuze aan binnendeuren: glazen binnendeuren, schuifdeuren, vouwdeuren of stompdeuren