Sluiten

Binnendeuren

 • Thys deurgeheel 'Concept 10' schilderbaar 83 cm

  Het Thys deurgeheel 'Concept 10' schilderbaar van 83 cm is een plaatsklaar en volledig model. Het bestaat uit een deurblad, kassement 16,9 cm breed, chambranten en listels. Dit deurgeheel is voorgeverfd en dient nog met een dekkende lakverf te worden behandeld. Het Litto slot en de kogelscharnieren en de montageschroeven zijn inbegrepen. De deurkrukken zijn apart te krijgen.

  Vergelijk dit product
  41.99
  69.99
 • Thys deurgeheel 'Concept 10' schilderbaar 78 cm

  Het Thys deurgeheel 'Concept 10' schilderbaar van78 cm is een plaatsklaar en volledig model. Het bestaat uit een deurblad, kassement 16,9 cm breed, chambranten en listels. Dit deurgeheel is voorgeverfd en dient nog met een dekkende lakverf te worden behandeld. Het Litto slot en de kogelscharnieren en de montageschroeven zijn inbegrepen. De deurkrukken zijn apart te krijgen.

  Vergelijk dit product
  41.99
  69.99
 • Thys deurgeheel 'Concept 10' schilderbaar 73 cm

  Het Thys deurgeheel 'Concept 10' van 73 cm is een plaatsklaar en volledig model dat geschilderd kan worden. Het bestaat uit een deurblad, kassement van 16,9 cm breed, chambranten en listels. Dit deurgeheel is voorgeverfd en dient nog behandeld te worden met een laatste dekkende lakverf. Het Litto slot, de kogelscharnieren en de montageschroeven zijn inbegrepen. De deurkrukken zijn apart te krijgen.

  Vergelijk dit product
  41.99
  69.99
 • Thys deurgeheel 'Concept 10' schilderbaar 68 cm

  Het Thys deurgeheel 'Concept 10' schilderbaar 68 cm is een plaatsklaar en volledig model. Het bestaat uit een deurblad, kassement 16,9 cm breed, chambranten en listels. Dit deurgeheel is voorgeverfd en dient nog met een dekkende lakverf te worden behandeld. Het Litto slot en de kogelscharnieren en de montageschroeven zijn inbegrepen. De deurkrukken zijn apart te krijgen.

  Vergelijk dit product
  41.99
  69.99
 • Thys deurgeheel 'Concept 10' schilderbaar 63 cm

  Het Thys deurgeheel 'Concept 10' schilderbaar van 63 cm is een plaatsklaar en volledig model. Het bestaat uit een deurblad, kassement 16,9 cm breed, chambranten en listels. Dit deurgeheel is voorgeverfd en dient nog met een dekkende lakverf te worden behandeld. Het Litto slot en de kogelscharnieren en de montageschroeven zijn inbegrepen. De deurkrukken zijn apart te krijgen.

  Vergelijk dit product
  41.99
  69.99
 • Thys deurgeheel 'Concept S50 Model 25' eik 83 cm

  Dit 83 cm afgewerkte deurgeheel 'Concept S50 New Style Model 25' van Thys is een plaatsklaar en volledig model. Het bestaat uit een deurblad met panelen in massieve eik, een 17 cm deurkast met akoestische tochtstrip, chambranten en listels. De deurbeslag zoals het magnetische Litto-slot, de kogelscharnieren en de montageschroeven zijn ook inbegrepen. De deurkrukken zijn apart te krijgen, dan kunt u kiezen welk handvat best bij uw interieur past!

  Vergelijk dit product
  199.00
  309.00
 • Thys deurgeheel 'Concept S50 Model 25' eik 78 cm

  Dit 78 cm afgewerkte deurgeheel 'Concept S50 New Style Model 25' van Thys is een plaatsklaar en volledig model. Het bestaat uit een deurblad met panelen in massieve eik, een 17 cm deurkast met akoestische tochtstrip, chambranten en listels. De deurbeslag zoals het magnetische Litto-slot, de kogelscharnieren en de montageschroeven zijn ook inbegrepen. De deurkrukken zijn apart te krijgen, dan kunt u kiezen welk handvat best bij uw interieur past!

  Vergelijk dit product
  199.00
  309.00
 • Thys deurgeheel 'Concept S50 Model 25' eik 73 cm

  Dit 73 cm afgewerkte deurgeheel 'Concept S50 New Style Model 25' van Thys is een plaatsklaar volledig model. Het bestaat uit een deurblad met panelen in massieve eik, een 17 cm deurkast met akoestische tochtstrip, chambranten en listels. De deurbeslag zoals het magnetische Litto-slot, de kogelscharnieren en de montageschroeven zijn ook inbegrepen. De deurkrukken zijn apart te krijgen, dan kunt u kiezen welk handvat best bij uw interieur past!

  Vergelijk dit product
  199.00
  309.00

Binnendeuren in alle soorten en formaten

Kies voor de perfecte binnendeur voor elke kamer en elk huis

Binnendeuren vormen vaak een uitdaging bij het vormgeven van je interieur. De stijl moet namelijk passen bij de 2 aanpalende vertrekken. Gelukkig hebben wij met ons uitgebreide assortiment aan binnendeuren de oplossing voor u. Kies en vergelijk onze binnendeuren op kleur, grootte, of materiaal. Nadien kan u meteen online de deur bestellen vanuit uw zetel. Bovendien geniet u online van dezelfde kortingen als in onze folders. 

We hebben verschillende types binnendeuren voor elke ruimte in huis en van verschillende merken zoals Grosfillex, Storemax of Thys. Ontdek onze ruime keuze aan binnendeuren: glazen binnendeuren, schuifdeuren, vouwdeuren of stompdeuren