Sluiten

Binnendeuren

 • Thys veiligheidsglas schuifdeur 'Thytan Sliding' 1510 233x103cm

  De veiligheidsglasdeur Thys 'Thytan Sliding' wordt in veiligheidsglas vervaardigd. Zijn originele design wordt in het bijzonder gewaardeerd en geeft veel licht in uw ruimte. De schuifdeuren zijn ideaal om plaats te verdienen in uw interieur. De rail, glasklemmen en inox greep zijn met de deur inbegrepen.

  Vergelijk dit product
  219.00
  399.00
 • Thys deur ‘Solid S1 n°4' half massieve eik 83cm

  De Thys stijldeur 'Solid S1' 83cm bestaat uit half massieve panelen in eikenhout. Dit n°4 model beschikt over inspringend profiel en inspringende sierlijsten met gebogen bovenregel. De kassementset en de krukken zijn niet inbegrepen.

  Vergelijk dit product
  199.00
  339.00
 • Thys deur ‘Solid S1 n°4' half massieve eik 78cm

  De Thys stijldeur 'Solid S1' 78cm bestaat uit half massieve panelen in eikenhout. Dit n°4 model beschikt over inspringend profiel en inspringende sierlijsten met gebogen bovenregel. De kassementset en de krukken zijn niet inbegrepen.

  Vergelijk dit product
  199.00
  339.00
 • Thys deur ‘Solid S1 n°4' half massieve eik 73cm

  De Thys stijldeur 'Solid S1' 73cm bestaat uit half massieve panelen in eikenhout. Dit n°4 model beschikt over inspringend profiel en inspringende sierlijsten met gebogen bovenregel. De kassementset en de krukken zijn niet inbegrepen.

  Vergelijk dit product
  199.00
  339.00
 • Thys deurgeheel 'Concept 10' schilderbaar 83cm

  Het Thys deurgeheel 'Concept 10' schilderbaar van 83cm is een plaatsklaar en volledig model. Het bestaat uit een deurblad, kassement 16,9cm breed, chambranten en listels. Dit deurgeheel is voorgeverfd en dient nog met een dekkende lakverf te worden behandeld. Het Litto slot en de kogelscharnieren en de montageschroeven zijn inbegrepen. De deurkrukken zijn apart te krijgen.

  Vergelijk dit product
  49.99
  79.99
 • Thys deurgeheel 'Concept 10' schilderbaar 78cm

  Het Thys deurgeheel 'Concept 10' schilderbaar van 78cm is een plaatsklaar en volledig model. Het bestaat uit een deurblad, kassement 16,9cm breed, chambranten en listels. Dit deurgeheel is voorgeverfd en dient nog met een dekkende lakverf te worden behandeld. Het Litto slot en de kogelscharnieren en de montageschroeven zijn inbegrepen. De deurkrukken zijn apart te krijgen.

  Vergelijk dit product
  49.99
  79.99
 • Thys deurgeheel 'Concept 10' schilderbaar 73cm

  Het Thys deurgeheel 'Concept 10' van 73cm is een plaatsklaar en volledig model dat geschilderd kan worden. Het bestaat uit een deurblad, kassement van 16,9cm breed, chambranten en listels. Dit deurgeheel is voorgeverfd en dient nog behandeld te worden met een laatste dekkende lakverf. Het Litto slot, de kogelscharnieren en de montageschroeven zijn inbegrepen. De deurkrukken zijn apart te krijgen.

  Vergelijk dit product
  49.99
  79.99
 • Thys deurgeheel 'Concept 10' schilderbaar 68cm

  Het Thys deurgeheel 'Concept 10' schilderbaar 68cm is een plaatsklaar en volledig model. Het bestaat uit een deurblad, kassement 16,9cm breed, chambranten en listels. Dit deurgeheel is voorgeverfd en dient nog met een dekkende lakverf te worden behandeld. Het Litto slot en de kogelscharnieren en de montageschroeven zijn inbegrepen. De deurkrukken zijn apart te krijgen.

  Vergelijk dit product
  49.99
  79.99

Binnendeuren in alle soorten en formaten

Kies voor de perfecte binnendeur voor elke kamer en elk huis

Binnendeuren vormen vaak een uitdaging bij het vormgeven van je interieur. De stijl moet namelijk passen bij de 2 aanpalende vertrekken. Gelukkig hebben wij met ons uitgebreide assortiment aan binnendeuren de oplossing voor u. Kies en vergelijk onze binnendeuren op kleur, grootte, of materiaal. Nadien kan u meteen online de deur bestellen vanuit uw zetel. Bovendien geniet u online van dezelfde kortingen als in onze folders. 

We hebben verschillende types binnendeuren voor elke ruimte in huis en van verschillende merken zoals Grosfillex, Storemax of Thys. Ontdek onze ruime keuze aan binnendeuren: glazen binnendeuren, schuifdeuren, vouwdeuren of stompdeuren