Sluiten

Keuken

 • Beko vitrokeramische kookplaat 'HIC 64401' zwart 56cm

  De keramische kookplaat 'HIC 64401' van het merk Beko is een kooktoestel met 4 kookzones en een totaal vermogen van 6800 W. Dit product beschikt over een modern design. De structuur van het plaat vereist een nis van 56 x 49 cm. Het kooktafel beschikt uit hoge veiligheid dankzij het kinderslot en beschikt over een booster-functie.

  Vergelijk dit product
  299.00
  419.00
 • Demeyere koelkastkolom keuken 'Paprika' 60 cm

  De keuken kolomkast van de serie 'Paprika' maakt deel uit een keuken blok van het merk Demeyere. De kast is in melanine geborstelde eik en is 60 cm breed. De kast bevat de fronten en rompen. Met opening rechts of links. Ook geschikt voor een inbouw koelkast. Kraan, spoelbak, elektrische apparaten en accessoires niet inbegrepen. Elektrische apparaten apart verkrijgbaar.

  Vergelijk dit product
  100.00
  125.00
 • Demeyere klepkast keuken 'Paprika' 60 cm

  De keuken klepkast van de serie 'Paprika' maakt deel uit een keuken blok van het merk Demeyere. De kast is in melanine geborstelde eik en is 60 cm breed. De kast bevat de fronten en rompen. Kraan, spoelbak, elektrische apparaten en accessoires niet inbegrepen. Elektrische apparaten apart verkrijgbaar.

  Vergelijk dit product
  28.00
  35.00
 • Demeyere bovenkast keuken 'Paprika' 100 cm

  De keuken bovenkast van de serie 'Paprika' maakt deel uit een keuken blok van het merk Demeyere. De kast is in melanine geborstelde eik en is 100 cm breed. De kast bevat de fronten en rompen. Kraan, spoelbak, elektrische apparaten en accessoires niet inbegrepen. Elektrische apparaten apart verkrijgbaar.

  Vergelijk dit product
  47.20
  59.00
 • Demeyere bovenkast keuken 'Paprika' 60 cm

  De keuken bovenkast van de serie 'Paprika' maakt deel uit een keuken blok van het merk Demeyere. De kast is in melanine geborstelde eik en is 60 cm breed. De kast bevat de fronten en rompen. Met opening rechts of links. Kraan, spoelbak, elektrische apparaten en accessoires niet inbegrepen. Elektrische apparaten apart verkrijgbaar.

  Vergelijk dit product
  35.20
  44.00
 • Demeyere bovenkast keuken 'Paprika' 50 cm

  De keuken bovenkast van de serie 'Paprika' maakt deel uit een keuken blok van het merk Demeyere. De kast is in melanine geborstelde eik en is 50 cm breed. De kast bevat de fronten en rompen. Met opening rechts of links. Kraan, spoelbak, elektrische apparaten en accessoires niet inbegrepen. Elektrische apparaten apart verkrijgbaar.

  Vergelijk dit product
  30.40
  38.00

Alles voor de keuken

Jouw keuken helemaal zoals jij het wilt

Ben je bezig om je keuken helemaal in jouw stijl te maken? Hier vind je alles wat je nodig hebt om jouw droomkeuken zelf te maken. Ben je op zoek naar goede keukenapparatuur, zoals bijvoorbeeld een oven, kookplaten of een dampkap? Je kan ook veel keuken accessoires vinden. Kijk en vergelijk online.

Keukens online kopen bij Brico/Plan-it

Je kunt op onze website niet alleen alles voor je keuken bekijken en vergelijken. Heb je precies de keukenkastdeurtjes gevonden waar je naar op zoek bent? Zie je bij ons online jouw ideale keukenblad? Dan kun je alle spullen voor jouw keuken gelijk online kopen. Neem je tijd om alle keukenspullen uit te zoeken en in je winkelmandje te stoppen, reken af en wij bezorgen alles netjes bij jou thuis. Dat scheelt niet alleen een hoop gesjouw met zware en onhandige keukendelen en tegels. Maar online je keuken kopen bij Brico/Plan-it heeft ook het grote voordeel dat je gelijk kunt profiteren van lopende acties en kortingen. Voor deze kortingen en aanbiedingen hoef je dus helemaal niet naar een Brico/Plan-it in jouw buurt te komen!

Informatie en advies over keukens

Een nieuwe keuken of nieuwe keukenapparatuur aanschaffen is niet iets wat je ieder jaar doet. Dus goed advies inwinnen over de apparaten of jouw tekening van je keuken laten checken door een expert is wel zo handig! En misschien vind je het ook wel fijn om de spullen die je online mooi vindt even in het echt te zien. Check online welke Brico/Plan-it bij jou in de buurt de spullen heeft staan die je wilt zien en kom gezellig langs!