Sluiten

Keuken

 • Spoelbak 'Samba' kunsthars 100 x 50cm

  De zwarte inbouwspoelbak 'Samba' geeft een vleugje moderniteit in uw keuken. Uitgerust in kunsthars, kan het in een hedendaags als traditioneel omgeving worden geplaatst. De voordelen van synthetische hars zijn sterkte, onderhoudsgemak, zuinigheid en installatiegemak dankzij zijn lichte gewicht. Bestendig tegen schokken, krassen en hitte is het een ideale partner voor het afwas of het schoonmaken van voedsel. & lt; br / & gt; & gt;De omkeerbare spoelbak heeft 1,5 bakken met een afdruiprek. Niet geboord voor kraan, de kuipen hebben een afvoer met roosterplaatje. De afdruip oppervlakte staat lichtjes schuin om het overtollig afwaswater in de bak te laten druipen. Zeer hygiënisch met zijn niet-poreuze oppervlak, wordt de spoelbak gewassen met een zachte spons en zeepwater. Vermijd het gebruik van schuursponzen en agressieve schoonmaakmiddelen. & lt; br / & gt; & gt;Met een lengte van 100 cm en een breedte van 50 cm, kunt u deze spoelbak perfect in een kast van min. 60 cm breedt plaatsen.

  Vergelijk dit product
  135.20
  169.00
 • Zanussi schouwdampkap 'ZHC600X' inox 60 cm

  De Zanussi Schouwdampkap, 'ZHC600X' inox meet 60 cm en bevat een halogeenverlichting. Eenvoudig te installeren en reinigen met mogelijkheid tot uittrekking. Geschikt voor plaatsing in een gesloten systeem. Een koolstoffilter is beschikbaar als extra optie voor de kap. Commando knoppen met 3 zuigkracht niveaus.

  Vergelijk dit product
  349.00

Alles voor de keuken

Jouw keuken helemaal zoals jij het wilt

Ben je bezig om je keuken helemaal in jouw stijl te maken? Hier vind je alles wat je nodig hebt om jouw droomkeuken zelf te maken. Ben je op zoek naar goede keukenapparatuur, zoals bijvoorbeeld een oven, kookplaten of een dampkap? Je kan ook veel keuken accessoires vinden. Kijk en vergelijk online.

Keukens online kopen bij Brico/Plan-it

Je kunt op onze website niet alleen alles voor je keuken bekijken en vergelijken. Heb je precies de keukenkastdeurtjes gevonden waar je naar op zoek bent? Zie je bij ons online jouw ideale keukenblad? Dan kun je alle spullen voor jouw keuken gelijk online kopen. Neem je tijd om alle keukenspullen uit te zoeken en in je winkelmandje te stoppen, reken af en wij bezorgen alles netjes bij jou thuis. Dat scheelt niet alleen een hoop gesjouw met zware en onhandige keukendelen en tegels. Maar online je keuken kopen bij Brico/Plan-it heeft ook het grote voordeel dat je gelijk kunt profiteren van lopende acties en kortingen. Voor deze kortingen en aanbiedingen hoef je dus helemaal niet naar een Brico/Plan-it in jouw buurt te komen!

Informatie en advies over keukens

Een nieuwe keuken of nieuwe keukenapparatuur aanschaffen is niet iets wat je ieder jaar doet. Dus goed advies inwinnen over de apparaten of jouw tekening van je keuken laten checken door een expert is wel zo handig! En misschien vind je het ook wel fijn om de spullen die je online mooi vindt even in het echt te zien. Check online welke Brico/Plan-it bij jou in de buurt de spullen heeft staan die je wilt zien en kom gezellig langs!