Sluiten

Kinderdecoratie

Advies

Inrichting en decoratie van de kinder- of babykamer

Meer weten
 • Philips tafellamp ‘Darth Vader’ zwart 0,3 W

  Deze tafellamp Darth Vader van Philips is ideaal geschikt als nachtlamp voor uw kind. Deze lamp is duurzaam en valbestendig, heeft geen scherpe randen en is gemaakt van duurzaam materiaal. De lamp kan worden gebruikt als een draagbaar nachtlampje tijdens nachtelijke wandelingen naar de badkamer of de slaapkamer van de ouders. De LED-lamp binnenin gaat aan en uit bij elke beweging met de hand. Deze lamp werkt op 2 AAA-batterijen en alle batterijen van deze grootte zijn geschikt. Gebruik geen verschillende soorten batterijen door elkaar en gebruik altijd hetzelfde type. De batterijen zijn niet meegeleverd in de doos. Dit nachtlampje verlicht de nacht op een veilige manier omdat het LED-lampje aan de binnenkant zit, zodat de lamp altijd koel aanvoelt.

  Vergelijk dit product
  9.99
 • Philips tafellamp ‘Elsa’ blauw

  Deze tafellamp Elsa van Philips is het speelse lichtvriendje van uw kind, dat voor zacht licht zorgt tijdens het spelen. Dit kleurrijke, zachte en soepele maatje brengt plezier en licht op alle fantasierijke momenten. Deze lamp van Philips is geschikt voor de slaapkamer van uw kind en creëert een omgeving die kinderen aanmoedigt om zich uit te leven in plezier en creativiteit. Deze lamp is ontworpen voor de veiligheid van uw kind. Deze lamp is voor kinderen volledig veilig, omdat de lamp is gemaakt van kindvriendelijke materialen en een LED-lamp bevat die altijd koel is bij aanraking. De lamp is duurzaam en valbestendig, heeft geen scherpe randen en is gemaakt van duurzaam materiaal.

  Vergelijk dit product
  19.99
 • Philips tafellamp ‘Minnie Mouse’ rood 2,3 W

  Deze lamp Minnie Mouse van Philips is ideaal geschikt voor het gebruik als tafellamp of nachtlamp voor uw kind. Hij is speciaal ontworpen voor de veiligheid van uw kind te verzekeren en straalt een koel wit licht af. De snoer bevat een aan en uit knop waardoor uw kind de lamp snel kan aan- of uitschakelen.

  Vergelijk dit product
  29.99
 • Philips tafellamp ‘Mickey Mouse’ rood 2,3 W

  Deze lamp Mickey Mouse van Philips is ideaal geschikt voor het gebruik als tafellamp of nachtlamp voor uw kind. Hij is speciaal ontworpen voor de veiligheid van uw kind te verzekeren en straalt een koel wit licht af. De snoer bevat een aan en uit knop waardoor uw kind de lamp snel kan aan- of uitschakelen.

  Vergelijk dit product
  29.99
 • Philips tafellamp ‘Star Wars’ zwart 0,1 W

  De Philips 2-in-1 projector en nachtlampje Star Wars is geschikt om kinderen hun slaapkamer om te toveren tot een Star Wars wereld. Deze lamp is ontworpen voor de veiligheid van uw kind. Dit draagbare lampje van Philips en Disney voor de slaapkamer van uw kind is een combinatie van een nachtlampje met een magische beeldprojector. Het nachtlampje zorgt ervoor dat uw kind zich 's nachts veilig voelt, terwijl de projector de favoriete figuren van uw kind tot leven brengt op de muur of het plafond. De LED-technologie die in deze lamp is geïntegreerd, is een unieke door Philips ontwikkelde oplossing. De lamp kan onmiddellijk worden ingeschakeld, biedt een optimale lichtopbrengst en brengt levendige kleuren in de kamer van uw kind. Deze lamp van Philips bevat 3 schijven, die elk uit 8 verschillende afbeeldingen bestaan om de verbeeldingskracht van uw kind te stimuleren. Hij werkt op 3 AAA-batterijen en alle batterijen van deze grootte zijn geschikt. Gebruik geen verschillende soorten batterijen door elkaar en gebruik altijd hetzelfde type. De batterijen zijn niet meegeleverd in de doos.

  Vergelijk dit product
  19.99
 • Philips tafellamp ‘Frozen’ blauw 2,3 W

  Deze lamp Frozen van Philips is ideaal geschikt voor het gebruik als tafellamp of nachtlamp voor uw kind. Hij is speciaal ontworpen voor de veiligheid van uw kind te verzekeren en straalt een koel wit licht af. De snoer bevat een aan en uit knop waardoor uw kind de lamp snel kan aan- of uitschakelen.

  Vergelijk dit product
  29.99
 • Philips tafellamp ‘Princess’ roze 2,3 W

  Deze lamp Princess van Philips is ideaal geschikt voor het gebruik als tafellamp of nachtlamp voor uw kind. Hij is speciaal ontworpen voor de veiligheid van uw kind te verzekeren en straalt een koel wit licht af. De snoer bevat een aan en uit knop waardoor uw kind de lamp snel kan aan- of uitschakelen.

  Vergelijk dit product
  29.99
 • Philips tafellamp ‘Cars’ rood 2,3 W

  Deze lamp Cars van Philips is ideaal geschikt voor het gebruik als tafellamp of nachtlamp voor uw kind. Hij is speciaal ontworpen voor de veiligheid van uw kind te verzekeren en straalt een koel wit licht af. De snoer bevat een aan en uit knop waardoor uw kind de lamp snel kan aan- of uitschakelen.

  Vergelijk dit product
  29.99

Alles om de kinderkamer op te fleuren

Decoratie op kindermaat: speelse lampen, stickers en andere accessoires met de leukste Disney helden en prinsessen.