Sluiten

Airconditioners

 • Eurom mobiele airconditioning ‘Caravan’

  Deze airco van Eurom beschikt over 2 verschillende delen en is ideaal geschikt voor het gebruik in en aan uw caravan. Het ene deel is geschikt voor de plaatsing aan de binnenkant en het andere deel dient om te gebruiken aan de buitenkant. Inclusief ontvangt u bevestigingshaken voor het buitendeel.

  Vergelijk dit product
  394.21
  499.00
 • Tristar vaste airconditioning ‘AC5421’

  Door het gebruik maken van energiezuinige en geruisloze technologieën zorgt deze airco ervoor dat uw omgeving uiterst comfortabel is. Deze airco kan zowel ruimtes afkoelen alsook verwarmen. Hij is makkelijk te installeren door de eenvoudige koppeling van de binnen en buiten unit.

  Vergelijk dit product
  473.21
  599.00
 • Tristar vaste airconditioning ‘AC5422’

  Door het gebruik maken van energiezuinige en geruisloze technologieën zorgt deze airco ervoor dat uw omgeving uiterst comfortabel is. Deze airco kan zowel ruimtes afkoelen alsook verwarmen. Hij is makkelijk te installeren door de eenvoudige koppeling van de binnen en buiten unit.

  Vergelijk dit product
  552.21
  699.00
 • Qlima vaste airconditioning ‘SC5048 WiFi’

  De Qlima SC 5048 is een ideale airco voor het koelen of verwarmen van grote ruimtes. Deze wandmodel airco is uitgerust met speciale WiFi module. Zo kun je op afstand met je smartphone of tablet de airco in- of uitschakelen of de temperatuur aanpassen. Dankzij het spaarzame verbruik is deze split-unit airco een energiezuinige manier om de temperatuur in huis te reguleren. Het DC Inverter-systeem zorgt voor een ideale temperatuur zonder temperatuurschommelingen zowel ’s zomers als ‘s winters. De lucht in de ruimte wordt razendsnel op het gewenste temperatuurniveau gebracht. En vervolgens op een constant niveau gehouden, zodat onaangename temperatuurschommelingen vermeden worden. Dit alles verbruikt zeer weinig energie en maakt de unit bovendien aanzienlijk stiller. De SC 5048 wordt geleverd met 4m voorgemonteerde en voorgevulde leidingen. Dit maakt de installatie aanzienlijk goedkoper en sneller. Enkel het koppelen van binnen- en buitendeel moet door een erkend installateur verzorgd worden om eventuele lekkage van koudemiddel te voorkomen.

  Vergelijk dit product
  986.71
  1249.00
 • Qlima vaste airconditioning ‘SC5032 WiFi’

  De Qlima SC 5032 is een split-unit airco uitgerust met een WiFi module voor extra comfort en luxe. Zo kun je met behulp van je smartphone of tablet de airco bedienen. Dit wandmodel airco is stijlvol vormgegeven. Het eigentijdse, platte display past moeiteloos in elk interieur en is dimbaar voor extra slaapcomfort. De warmtepomp van dit model wordt ‘s zomers gebruikt om de binnenlucht te verkoelen, maar kan ook omgekeerd benut worden om lucht te verwarmen, dit levert een ongekend rendement op.

  Vergelijk dit product
  789.21
  999.00
 • Qlima vaste airconditioning ‘SC5025 WiFi’

  De Qlima SC 5025 is een wandmodel airco met bijzonder veel comfort en luxe. Deze split airco is voorzien van een WiFi-module waardoor deze door middel van smartphone of tablet bediend kan worden. De airco is fraai vormgegeven met een plat design en een eigentijds display. Het display is dimbaar, ideaal voor gebruik 's nachts. Bovendien is hij uitgerust met 4 meter voorgevulde en reeds gemonteerde leidingen.

  Vergelijk dit product
  670.71
  849.00
 • Qlima mobiele airconditioning ‘P534’

  De PH 534 airco is een ideale oplossing voor een jaar rond klimaatbeheersing. Stekker in het stopcontact, de bijgeleverde afvoerslang naar buiten afvoeren en de airco is klaar voor gebruik. Stel de gewenste temperatuur in en het apparaat doet de rest. Het effect is meteen merkbaar. Dankzij de wielen verplaats je de PH 534 eenvoudig naar de ruimte waar verkoeling of verwarming wenselijk is. Hij is voorzien van een WiFi-module waardoor deze door middel van smartphone of tablet bediend kan worden. Bovendien beschikt de airco over een krachtige ontvochtigingsfunctie. Tevens is het apparaat uitgerust met een verfijnd filtersysteem, een timer en een afstandsbediening.

  Vergelijk dit product
  473.21
  599.00
 • Qlima mobiele airconditioning ‘P528’

  De P528 airco van Qlima is een ideale oplossing voor directe verkoeling. Stel de gewenste temperatuur in en het apparaat doet de rest. Dankzij de wielen verplaats je de P 522 eenvoudig naar de ruimte waar verkoeling wenselijk is. Dankzij zijn WiFi-module kunt u deze airco bedienen via u smartphone of tablet. De airco beschikt over een krachtige ontvochtigingsfunctie. Tevens is het apparaat uitgerust met een verfijnd filtersysteem, een timer en een afstandsbediening.

  Vergelijk dit product
  338.91
  429.00

Airco kopen bij Brico/Plan-it

Airco's voor de nodige verkoeling

Zomerweer is natuurlijk fijn, maar wanneer het zo warm wordt dat je nergens meer toe komt, dan heb je een goede airconditioner nodig. Airconditioners zijn er in heel veel verschillende soorten, dat maakt het mogelijk om een airco te vinden, die het zonder problemen goed koel houdt bij jou thuis. Wat dacht je van een handige airconditioner op wieltjes, je rolt hem simpelweg precies daarheen waar je verkoeling wilt. Of ga je voor een robuuste vaste airco? Eentje die je vast aan de muur hebt zitten, zodat je op ieder moment de koeling aan kunt zetten met de bijgeleverde afstandsbediening. Welke airco je ook wilt kopen, je hebt de keuze bij Brico/Plan-it.

Online alle airconditioners bekijken en online kopen bij Brico/Plan-it

Op onze website hebben we alle airconditioners en ventilatoren voor je staan. Bekijk ze in alle rust van achter je computer. Zo kun je goed vergelijken en uitzoeken welke airco jij kopen wilt. Heb je de goede gevonden? Dan kun je deze airco gelijk online kopen bij ons op de website. Dat is heel handig, vooral omdat we jouw bestelling netjes bij je thuis kunnen bezorgen. Dat scheelt je gesjouw met je airconditioner met het warme weer!

Advies over airconditioners

Airconditioners kunnen behoorlijk verschillen. Misschien wil je voordat je een airco gaat kopen, eerst eens een paar verschillende airco’s in werking zien? Weet je niet zo goed welke jouw huis koel kan houden? Of heb je vragen over de montage van een vaste airconditioner? Kom eens langs in een van de Brico/Plan-it vestigingen. Wij helpen je graag de juiste airco te vinden, die jouw huis lekker koel houdt en waar je heel lang plezier van zult hebben. En natuurlijk kunnen we ook al je vragen over airconditioners gelijk beantwoorden.