Sluiten

Luchtbehandeling

 • Rubson vochtopnemer 'Aero 360' 900 gr

  Deze geavanceerde neutrale vochtopnemer zuivert de lucht in binnenruimtes. Het voorkomt dat behangpapier loskomt, gaat schimmels, schimmelgeurtjes en condens tegen. Het voorkomt ook de ontwikkeling van huisstofmijten en bestrijdt vocht en geurtjes 3 maanden lang doeltreffend.

  Vergelijk dit product
  19.99
 • Qlima luchtreiniger 'A45' met 3 filters

  De kern van deze Qlima 'A45'-luchtreiniger is het HEPA filter dat tot 99,5% van de kleine deeltjes, zoals pollen, schimmels en bacteriën opneemt. Het gaasfilter en het actiefkoolfilter verwijderen achtereenvolgens grove deeltjes en nare luchtjes. Luchtvitaminen in de vorm van ionen worden aan de lucht toegevoegd voor een vitaliserend effect. Geschikt voor ruimtes tot 60 m³.

  Vergelijk dit product
  189.00
 • Filter voor luchtreiniger Qlima 'A45' - 4 stuks

  Deze vervangende set met filters voor de luchtreiniger Qlima 'A45' heeft een anti-allergene werking door het filteren van stof en micro-organismen (pollen, bacteriën, huidschilfers, …). Koolstoffilter vermindert vervelende luchtjes.

  Vergelijk dit product
  48.99
 • Greenwave mechanische verluchter '9101' wit

  Deze '9100'- mechanische verluchter van Greenwave is opgebouwd uit een onderhoudsvrije motor met kogellagering. Deze geluidsarme en energiezuinige verluchter kan zowel in muur als plafond gemonteerd worden. Geschikt voor inbouwtoepassingen en gemakkelijk plaatsbaar in een ventilatieschacht.

  Vergelijk dit product
  64.99

Klimaatregeling

Ontdek ons gigantisch online assortiment aan verwarming, airconditioning en ventilatie.