Sluiten

Luchtbehandeling

 • Profile ventilator USB Flex 1,1W

  Deze kleine ventilator van Profile heeft een USB-aansluiting en is geschikt om kleine ruimtes mee af te koelen. De lengte van de kabel bedraagt 30 cm en de diameter van deze USB Flex is 9,5 cm.

  Vergelijk dit product
  5.03
  6.29
 • Profile ventilator USB mini 2,5W

  Deze kleine ventilator van Profile is geschikt om kleine ruimtes, zoals uw bureau te voorzien van koele lucht. Hij beschikt over een USB-aansluiting en een diameter van zo’n 13 cm.

  Vergelijk dit product
  8.39
  10.49
 • Eurom tafelventilator Safe Blade 18W

  Deze tafelventilator is ideaal geschikt om uw bureau of andere binnenruimtes te verkoelen. Hij beschikt over zachte, flexibele rubberen bladen die veilig zijn om aan te raken.

  Vergelijk dit product
  15.99
  19.99
 • Honeywell vloerventilator HT900E 40W

  Verkoel uw binnenruimtes met behulp van deze handige vloerventilator HT900E van Honeywell. Het grote voordeel aan deze ventilator is dat u hem zowel als vloermodel kunt gebruiken, maar ook op uw muren plaatsen. Hij beschikt over 3 verschillende koelstanden en werkt bijzonder stil.

  Vergelijk dit product
  29.59
  36.99
 • Sencys tafelventilator TX-1201GD 40W

  Met behulp van deze tafelventilator van Sencys kunt u verschillende binnenruimtes koel houden tijdens de zomerdagen. Hij beschikt over 3 verschillende koelstanden en een draaifunctie om verschillende zones te verkoelen.

  Vergelijk dit product
  37.59
  46.99
 • Sencys ventilator High Velocity 62W

  De vloerventilator High Velocity van Sencys is een praktisch en krachtig toestel. Een krachtige motor voor een maximale luchtcirculatie en een stevige constructie zorgen voor uitstekende prestaties en een lange levensduur. Deze ventilator beschikt over 3 verschillende ventilatiestanden en is bovendien kantelbaar.

  Vergelijk dit product
  38.39
  47.99
 • Coolboy tafelventilator Trend KYT 40W

  Deze ventilator is ideaal geschikt om op uw bureau te plaatsen bijvoorbeeld en zo uw studeerkamer te koelen. Hij kan op een zeer eenvoudige manier bediend worden dankzij zijn afstandsbediening. Bovendien kunt u hem in 90° kantelen waardoor hij ontzettend praktisch is.

  Vergelijk dit product
  42.39
  52.99
 • Sencys ventilator op voet TX-16GA 60W

  Met deze statiefventilator van Sencys kunt u bijvoorbeeld uw woonkamer of slaapkamer mee verkoelen bij warme dagen. Hij beschikt over 3 verschillende koelstanden, een draaifunctie en is kantelbaar.

  Vergelijk dit product
  43.99
  54.99

Klimaatregeling

Ontdek ons gigantisch online assortiment aan verwarming, airconditioning en ventilatie.