Sluiten

Luchtbehandeling

 • Qlima vaste airconditioning ‘SC3748 WiFi’

  De Qlima SC 3748 is een wandmodel airco met bijzonder veel comfort en luxe. Deze airco is voorzien van een WiFi-module waardoor deze door middel van smartphone of tablet bediend kan worden. De airco is fraai vormgegeven met een plat design en een eigentijds display. De display is dimbaar, ideaal voor gebruik 's nachts. Het splitmodel is uitgerust met 4 meter voorgevulde en reeds gemonteerde leidingen. Geen gedoe dus met het afvullen met koudemiddel. Zoals alle wandmodel airco’s van Qlima is de SC 3748 uitgerust met het slimme en energiezuinige Inverter-systeem. De ruimte wordt razendsnel op de gewenste temperatuur gebracht en nagenoeg constant gehouden. Deze techniek verbruikt minder energie, gaat gepaard met minder temperatuurschommelingen en is stiller. Bovendien kunt u met de SC 3748 kun koelen, ontvochtigen en verwarmen.

  Vergelijk dit product
  1249.00
 • Qlima vaste airconditioning ‘SC3731 WiFi’

  De Qlima SC 3731 is een wandmodel airco met bijzonder veel comfort en luxe. Deze airco is voorzien van een WiFi-module waardoor deze door middel van smartphone of tablet bediend kan worden. De airco is fraai vormgegeven met een plat design en een eigentijds display. De display is dimbaar, ideaal voor gebruik 's nachts. Het splitmodel is uitgerust met 4 meter voorgevulde en reeds gemonteerde leidingen. Geen gedoe dus met het afvullen met koudemiddel. Zoals alle wandmodel airco’s van Qlima is de SC 3731 uitgerust met het slimme en energiezuinige Inverter-systeem. De ruimte wordt razendsnel op de gewenste temperatuur gebracht en nagenoeg constant gehouden. Deze techniek verbruikt minder energie, gaat gepaard met minder temperatuurschommelingen en is stiller. Bovendien kunt u met de SC 3731 kun koelen, ontvochtigen en verwarmen.

  Vergelijk dit product
  999.00
 • Qlima vaste airconditioning ‘SC3725 WiFi’

  De Qlima SC 3725 is een wandmodel airco met bijzonder veel comfort en luxe. Deze airco is voorzien van een WiFi-module waardoor deze door middel van smartphone of tablet bediend kan worden. De airco is fraai vormgegeven met een plat design en een eigentijds display. De display is dimbaar, ideaal voor gebruik 's nachts. Het splitmodel is uitgerust met 4 meter voorgevulde en reeds gemonteerde leidingen. Geen gedoe dus met het afvullen met koudemiddel. Zoals alle wandmodel airco’s van Qlima is de SC 3725 uitgerust met het slimme en energiezuinige Inverter-systeem. De ruimte wordt razendsnel op de gewenste temperatuur gebracht en nagenoeg constant gehouden. Deze techniek verbruikt minder energie, gaat gepaard met minder temperatuurschommelingen en is stiller. Bovendien kunt u met de SC 3725 kun koelen, ontvochtigen en verwarmen.

  Vergelijk dit product
  699.00
 • Sencys torenventilator ‘FZ10-16AR’ wit 45 W

  Met behulp van deze torenventilator van Sencys kunt u verschillende binnenruimtes koel houden tijdens de zomerdagen. Deze ventilator beschikt over 6 verschillende standen waardoor u zelf kunt bepalen hoe u uw ruimte koel houdt.

  Vergelijk dit product
  109.00

Klimaatregeling

Ontdek ons gigantisch online assortiment aan verwarming, airconditioning en ventilatie.