Sluiten

Ventilatoren

 • Profile ventilator USB Flex 1,1W

  Deze kleine ventilator van Profile heeft een USB-aansluiting en is geschikt om kleine ruimtes mee af te koelen. De lengte van de kabel bedraagt 30 cm en de diameter van deze USB Flex is 9,5 cm.

  Vergelijk dit product
  5.03
  6.29
 • Profile ventilator USB mini 2,5W

  Deze kleine ventilator van Profile is geschikt om kleine ruimtes, zoals uw bureau te voorzien van koele lucht. Hij beschikt over een USB-aansluiting en een diameter van zo’n 13 cm.

  Vergelijk dit product
  8.39
  10.49
 • Eurom tafelventilator Safe Blade 18W

  Deze tafelventilator is ideaal geschikt om uw bureau of andere binnenruimtes te verkoelen. Hij beschikt over zachte, flexibele rubberen bladen die veilig zijn om aan te raken.

  Vergelijk dit product
  15.99
  19.99
 • Honeywell vloerventilator HT900E 40W

  Verkoel uw binnenruimtes met behulp van deze handige vloerventilator HT900E van Honeywell. Het grote voordeel aan deze ventilator is dat u hem zowel als vloermodel kunt gebruiken, maar ook op uw muren plaatsen. Hij beschikt over 3 verschillende koelstanden en werkt bijzonder stil.

  Vergelijk dit product
  29.59
  36.99
 • Sencys tafelventilator TX-1201GD 40W

  Met behulp van deze tafelventilator van Sencys kunt u verschillende binnenruimtes koel houden tijdens de zomerdagen. Hij beschikt over 3 verschillende koelstanden en een draaifunctie om verschillende zones te verkoelen.

  Vergelijk dit product
  37.59
  46.99
 • Sencys ventilator High Velocity 62W

  De vloerventilator High Velocity van Sencys is een praktisch en krachtig toestel. Een krachtige motor voor een maximale luchtcirculatie en een stevige constructie zorgen voor uitstekende prestaties en een lange levensduur. Deze ventilator beschikt over 3 verschillende ventilatiestanden en is bovendien kantelbaar.

  Vergelijk dit product
  38.39
  47.99
 • Coolboy tafelventilator Trend KYT 40W

  Deze ventilator is ideaal geschikt om op uw bureau te plaatsen bijvoorbeeld en zo uw studeerkamer te koelen. Hij kan op een zeer eenvoudige manier bediend worden dankzij zijn afstandsbediening. Bovendien kunt u hem in 90° kantelen waardoor hij ontzettend praktisch is.

  Vergelijk dit product
  42.39
  52.99
 • Sencys ventilator op voet TX-16GA 60W

  Met deze statiefventilator van Sencys kunt u bijvoorbeeld uw woonkamer of slaapkamer mee verkoelen bij warme dagen. Hij beschikt over 3 verschillende koelstanden, een draaifunctie en is kantelbaar.

  Vergelijk dit product
  43.99
  54.99

Ventilatoren

Lekkere verkoeling met een ventilator in huis

Denk je over een plafond ventilator in de kamer of slaapkamer? Wil je een ventilator die je gemakkelijk even ergens anders zet, als je daar verkoeling wilt? Of zoek je een ventilator zonder bladen? Die is veel veiliger dan een gewone ventilator, zeker wanneer je kinderen of huisdieren in huis hebt. Brico/Plan-it heeft ventilatoren in heel veel soorten en maten voor je. We hebben onder andere de merken Globo, Honeywell en Tristar, maar ook onze eigen merken Sencys en Base Line. Zo vind je bij Brico/Plan-it eenvoudig een ventilator die bij jou en bij je budget past. Bekijk alle ventilatoren maar eens op onze website.

Veel minder vocht door een goede ventilator in de badkamer

Zoek je een goede ventilator om vocht kwijt te raken uit vochtige ruimtes zoals de badkamer? Ventilatoren die direct aangesloten worden op een luchtafvoerkanaal zorgen dat je heel veel vocht gemakkelijk kwijtraakt. Je vochtige ruimtes in huis zijn met een ventilator beter beschermt. Maar dat niet alleen, het ventileren van je natte ruimtes met een ventilator zorgt dus voor veel minder condens, waardoor schimmels en andere problemen door vocht veel minder optreden. Je beschermt dus ook jezelf en je gezin tegen ongezonde sporen en schimmels met goede ventilatie.

Online jouw ventilator kopen bij Brico/Plan-it

Heb je op onze website precies de goede ventilator gevonden? Dan kun je deze ventilator ook gelijk online kopen bij Brico/Plan-it! Heel handig, vooral als we een goede aanbieding of kortings-actie hebben. Daar profiteer je natuurlijk gelijk van wanneer je online koopt. Daarnaast heeft online kopen een ander groot voordeel: we bezorgen namelijk alles wat je online koopt netjes bij je thuis. Dat scheelt je een hoop gesjouw. En dat is vooral heel fijn als het warm is!