Sluiten

Telescopische ladder

 • Escalo telescopische ladder 'Extendo III' aluminium 9 treden

  Praktische en compacte telescoopladder van Escalo die perfect is voor iedereen die regelmatig of af en toe een ladder nodig heeft. Binnen of buiten het huis te gebruiken. De minimale (ingeschoven) afmeting van 89 cm vraagt weinig opbergruimte en door de instelbare (werk)hoogte is deze ladder altijd inzetbaar. Door de vingerveiligheid tussen de sporten bestaat er geen kans dat de ladder op uw handen klapt.

  Vergelijk dit product
  89.00
 • Batavia telescopische ladder 'Giraffe' aluminium 13 treden

  Praktische en lichtgewicht telescoopladder van Batavia die perfect is voor iedereen die regelmatig of af en toe een ladder nodig heeft. Binnen of buiten het huis te gebruiken. De minimale (ingeschoven) afmeting van 120 cm vraagt weinig opbergruimte en door de instelbare (werk)hoogte is deze ladder altijd inzetbaar. Door de 2,5 cm vingerveiligheid tussen de sporten bestaat er geen kans dat de ladder op je handen klapt.

  Vergelijk dit product
  149.00
 • Batavia telescopische ladder 'Giraffe' aluminium 11 treden

  Deze praktische en lichte telescoopladder van het merk Batavia is ideaal voor zowel binnen als buitengebruik. De ladder vraagt, vanwege zijn minimale (ingeschoven) afmeting van 103 cm, weinig opbergruimte en is door zijn verstelbare (werk)hoogte altijd en overal inzetbaar. De 2,5 cm vingerveiligheid tussen de treden zorgt er bovendien voor dat de ladder nooit tegen je vingers klapt!

  Vergelijk dit product
  139.00

Telescopische ladders voor elke klus op grote hoogte

Telescopische ladders zijn een zegen voor mensen die veel klussen rondom, in en op het huis en ook in de tuin. Ze zijn compact en je kan ze makkelijk opbergen, maar je kan er ongelooflijk hoog mee geraken. We hebben er met 11 en 13 treden, wat dus kan oplopen tot een reikhoogte van 5 meter.