Sluiten

Waterdicht kit Aquaplan 'Vochtbarrière' 310 ml - 5 stuks

Solventvrije en gebruiksklare injectiegel van Aquaplan om opstijgend vocht in muren definitief te verhelpen. Het product is snel en eenvoudig te injecteren met een kokerpistool in boorgaten in een horizontale voeg van de muur. Dit is effectief en permanent, één behandeling volstaat. Het Aquaplan injectiegel is geschikt voor binnen- en buitenmuren. Toepassing: Deze injectiegel kan worden gebruikt in wanden van massieve stenen, snelle blokken, traliewerkblokken, betonblokken, cellenbeton, zandsteen en natuursteen. Kan ook worden gebruikt in binnen-, buiten- en holle wanden.

Hoe te gebruiken:

Boor om de 8 tot 12 cm gaten met een diameter van 10 tot 12mm in de horizontale voeg 5 tot 7cm boven het maaiveld. De diepte van de geboorde gaten varieert afhankelijk van de dikte van de muur en is ten minste 80% van de dikte van de muur. Knip de bovenkant van de patroon af, snijd 1 cm van de punt van de patroon af en schuif de flexibele injectieslang erop. Injecteer de gel door de slang helemaal naar de bodem van het geboorde gat te duwen, verwijder deze met 2cm en knijp vervolgens voorzichtig in de pistoolgreep terwijl de slang langzaam uit het gat wordt getrokken.

Voorzorgsmaatregelen:

P102: Buiten het bereik van kinderen houden Houdbaarheid 12 maanden indien bewaard op een droge, koele en vorstvrije plaats, in de originele verpakking

EAN: 5413466947355

144.99
Ophalen bij u in de buurt
Thuis geleverd binnen de 1-2 werkdagen
Verzendkosten:
vanaf € 4,95  Details
Op voorraad

Gebruikersvoordelen

  • Maakt voorgoed komaf met opstijgend vocht in muren
  • Voor binnen- en buitenmuren
  • Injectiegel zonder solvents
  • Gebruiksklaar
  • Bestaat uit 4 injectietubes, 1 gratis tube, 4 patronen en 1 gratis patroon

Technische specificaties

  • Pakinhoud 310 ml x 5
  • Aantal stuks 5

Reviews

Schrijf een review

Maak uw klus compleet

Alternatieve producten