Sluiten

Boormachines

 • Bosch schroef- en klopboormachine ‘AdvancedImpact 18’ 18V

  Met deze schroef- en klopboormachine AdvancedImpact Quicksnap van Bosch kunt u precies en met optimale flexibiliteit werken op moeilijk bereikbare plaatsen. Deze machine beschikt over drie verschillende opzetstukken: een boorhouder, excentrische en haakse schroefopzetstukken. De boorhouderopzetstuk is geschikt voor het boren en het klopboren. De haakse schroefopzetstuk is geschikt voor het schroeven om de hoek. Excentrische opzetstuk is geschikt voor het schroeven dicht bij hoeken tot wel 10 mm van de rand. Dankzij de Quicksnap zijn de opzetstukken zeer gemakkelijk en snel te verwisselen. Inclusief ontvangt u een opbergkoffer met lader, drie opzetstukken en een gratis Bosch radio.

  Vergelijk dit product
  279.00
 • Bosch schroefboormachine 'PSR1440LI-2 Systembox' 14,4V

  De accuboor- en schroefmachine Systembox van Bosch is een moderne boormachine met een 1,5 Ah Lithium-Ion accu. Daarnaast beschikt het over geïntegreerde powerlight en een accu capaciteitsindicator. Deze boormachine is licht van gewicht en zeer handzaam in gebruik. De schroefboormachine wordt geleverd in een handige koffer met 241 accessoires en 2 Lithium batterijen.

  Vergelijk dit product
  199.00
 • Stanley klopboorhamer ‘Fatmax FME1250KA-QS’ 1250 W

  Deze krachtige klopboorhamer van Stanley is ideaal voor het zware boor- en beitelwerk in hout, staal en keramiek. De hamer beschikt over een continu schakelaar en zijn ergonomische design verbetert het comfort tijdens het werken. Dankzij zijn SDS+ systeem hoeft u enkel uw boor in de machine te plaatsen door middel van een simpel klik-systeem. De machine beschikt over 3 verschillende functies: klopboren, beitelen en het pneumatische boren. Met zijn slijtage-indicator voor de koolborstels geeft hij u aan wanneer er een onderhoud nodig is. Inclusief ontvangt u een opbergkoffer en 5 bijhorende accessoires.

  Vergelijk dit product
  249.00
 • Worx schroef- en klopboormachine 'WX371.3' 20V

  De Worx accuklopboor- en schroefmachine is een sterke boormachine met twee Lithium-Ion accu’s inbegrepen. Met twee batterijen beschikbaar wordt het makkelijker om ze te vervangen indien nodig. Lithium batterijen bieden verschillende voordelen: ze zijn extreem licht en kunnen langer energie stockeren. Inclusief ontvangt u een opbergzak.

  Vergelijk dit product
  189.00
 • Bosch slagschroevendraaier ‘PDR18LI’ 18V

  Deze slagmoersleutel van Bosch beschikt over een hoog draaimoment en een hoge slagkracht die zorgen voor een optimaal vermogen bij schroefwerkzaamheden in metaal en hout. De motor met hoog vermogen loopt met gereduceerde stroom en maakt zo een bijzonder lange looptijd en verhoogde efficiëntie mogelijk. Inclusief ontvangt u 2 accu’s, waarvan de 2e gratis is.

  Vergelijk dit product
  174.00
 • Ferm kolomboormachine ‘TDM1026’ 350W

  De Ferm 'TDM1026' tafelboormachine is uitgerust met een 350 Watt motor en beschikt over een gietijzeren voet voor optimale stabiliteit. Met behulp van de voorgeboorde gaten, kun je de tafelboor gemakkelijk met bouten vastzetten op je werkbank. Om te boren, beweeg je de boorkop met behulp van de hefboom aan de zijkant naar beneden. Deze tafelboormachine is voorzien van diverse handige hulpmiddelen waardoor je zeer nauwkeurig boorwerken mee kunt verrichten. Zo beschikt de tafelboor over vijf snelheidsstanden, waarmee je de boor eenvoudig kunt aanpassen aan de boordiameter en het te bewerken materiaal. Tevens is de machine voorzien van een kruislasergeleiding die nauwkeurig het boorgat aangeeft. De werktafel is zowel in hoogte als hoek (0 tot 45 graden) te verstellen, waardoor ook schuin kan worden geboord. Met de Ferm tafelboormachine boor je gaten in hout, metaal en kunststoffen. De transparante beschermkap en veiligheidsschakelaar maken deze boormachine veilig om mee te werken.

  Vergelijk dit product
  129.00
 • Ferm klopboormachine ‘PDM1052’ 800W

  Deze klopboormachine van Ferm boort eenvoudig door hout, metaal, beton of steen. De twee versnellingen zorgen ervoor dat je naast de algemene boorklussen ook zwaardere klopboorwerkzaamheden aan kan met deze machine. De snelspan boorkop met lockfunctie zorgt dat je boorkoppen niet los trillen wanneer je aan het werk bent en dat je daarnaast eenvoudig en snel van boor kunt wisselen. Dankzij diepteaanslag voorkom je te diepe gaten tijdens het boren. Een extra lange rubberen kabel van 3 meter zorgt daarnaast voor optimaal bereik en maakt een verlengsnoer vrijwel overbodig.

  Vergelijk dit product
  39.99

Boormachine kopen bij Brico/Plan-it

Boormachines voor de klusser en de professional

Ben jij dagelijks professioneel aan de slag met (klop)boormachines? Ben je een actieve klusser en pak je minstens een keer per week je boormachine voor een klusproject? Of boor je zelden een gaatje, maar wil je wel gewoon een accuboormachine hebben liggen, voor als je hem nodig hebt? Brico/Plan-it heeft voor iedereen het juiste elektrisch gereedschap. Of je nu zelden klust of iedere dag vakwerk wilt leveren. Vandaar ook dat we heel veel keuze hebben in boormachines. Niet alleen accuboormachines, maar ook boorhamers, schroefboormachines en natuurlijk alle bitjes en boortjes die je nodig hebt. Kijk maar eens op onze website, want daar vind je ze allemaal bij elkaar.

Alle boormachines online vergelijken en online kopen bij Brico/Plan-it

Op onze website vind je al onze boormachines. Zoals je ziet, hebben we ook veel verschillende merken. Van bijvoorbeeld Fein, Hiatichi, Bosch Professional (Blauw) tot Makita, Black & Decker en ons eigen merk Worx. Hierdoor kan zowel de professional als de onervaren klusser bij ons zonder problemen precies de boormachine kunnen vinden, die past bij wat je er mee wilt gaan doen. Maar ook bij het budget dat je er voor hebt. Zie je tussen alle boormachines precies dat stuk gereedschap dat je graag wilt hebben? Dan kun je het gelijk online kopen. We kunnen je boormachine dan netjes bij je thuis of bijvoorbeeld op de zaak bezorgen.

Even verschillende boormachines vasthouden?

Vind je het fijner om je nieuwe boormachine eerst even in je hand te hebben? Twijfel je tussen twee verschillende machines? Of weet je niet zo goed welke van alle boormachines het beste geschikt is voor jou? Kom dan gewoon even naar een van onze winkels. Daar kunnen we je advies geven, verschillende boormachines laten zien en natuurlijk al je vragen beantwoorden.