Sluiten

Schroevendraaiers

 • Sencys schroevendraaiersset - 6 stuks

  De Sencys schroevendraaiersset bestaat uit 6 schroevendraaiers waarvan 3 met platte bit en 3 met kruisvormig bit Phillips en een gereedschaphouder. Ieder schroevendraaier heeft een comfort twee kleuren handgreep en een zwart magnetisch punt.

  Vergelijk dit product
  10.49
 • Stanley schroevendraaier standaard 'FatMax' 3 x 75 mm

  Deze schroevendraaier standaard 'FatMax' 3 x 75 mm van Stanley heeft een rechtstreeks op de kling gevormd handgreep. Hierdoor is de schroevendraaier nagenoeg onbreekbaar. De hoge kwaliteit stalen kling zorgt voor een hoge weerstand en een beperkte kans op verbrijzelen van de tip. De ergonomische handgreep is gemaakt van bimateriaal en beschikt over antislip. Een uitstekende grip beperkt de vermoeidheid van de hand tijdens het gebruik. De handgreep heeft een grote diameter voor meer draaikracht om te schroeven, maar ook een smalle hals voor een snelle draaibeweging.

  Vergelijk dit product
  5.79
 • Stanley schroevendraaier standaard 'FatMax' 5,5 x 125 mm

  Deze schroevendraaier standaard 'FatMax' 5,5 x 125 mm van Stanley heeft een rechtstreeks op de kling gevormd handgreep. Hierdoor is de schroevendraaier nagenoeg onbreekbaar. De hoge kwaliteit stalen kling zorgt voor een hoge weerstand en een beperkte kans op verbrijzelen van de tip. De ergonomische handgreep is gemaakt van bimateriaal en beschikt over antislip. Een uitstekende grip beperkt de vermoeidheid van de hand tijdens het gebruik. De handgreep heeft een grote diameter voor meer draaikracht om te schroeven, maar ook een smalle hals voor een snelle draaibeweging.

  Vergelijk dit product
  7.79
 • Stanley schroevendraaier "FatMax" kruiskop PZ0 x 75 mm

  Stanley schroevendraaier FatMax PZ0 x 75 mm heeft een handgreep rechtstreeks op de kling gevormd. Hierdoor is de schroevendraaier nagenoeg onbreekbaar. De stalen kling is van hoge kwaliteit, zorgt voor een hoge weerstand en een beperkte kans op afbraak van de tip. De ergonomische handgreep is gemaakt van bimateriaal en beschikt over antislip, uitstekende grip en beperkt vermoeidheid. Door het afgeronde uiteinde van de handgreep worden comfortabele en vlotte draaibewegingen bevorderd. De schroevendraaier is verkrijgbaar met een platte kop en kruiskop, zowel Phillips als Pozidrive.

  Vergelijk dit product
  9.29
 • Stanley schroevendraaier parallel VDE 'FatMax' 3,5 x 75 mm

  Deze schroevendraaier standaard VDE 'FatMax' 3,5 x 75 mm van Stanley heeft een rechtstreeks op de kling gevormd handgreep. Hierdoor is de schroevendraaier nagenoeg onbreekbaar. De hoge kwaliteit stalen kling zorgt voor een hoge weerstand en een beperkte kans op verbrijzelen van de tip. De ergonomische handgreep is gemaakt van bimateriaal en beschikt over antislip. Een uitstekende grip beperkt de vermoeidheid van de hand tijdens het gebruik. De handgreep heeft een grote diameter voor meer draaikracht om te schroeven, maar ook een smalle hals voor een snelle draaibeweging.

  Vergelijk dit product
  6.29
 • Stanley schroevendraaier voor elektricien "Fatmax"

  Deze handgreep is rechtstreeks op de kling gevormd daardoor is het onbreekbaar. Stalen kling van hoge kwaliteit. Een zwart geoxideerde tip geeft een extra bescherming tegen corrosie met een polyamide beschermlaag. Het is getest tot 1000 V. Een ergonomische handgreep beperkt vermoeidheid en de grote afgeronde diameter van de handgreep past goed bij snelle draaibewegingen en is heel comfortabel.

  Vergelijk dit product
  6.29

Ruim aanbod schroevendraaiers

De voordelen van het gebruik van schroevendraaiers bij uw klus!

Schroeven zijn er in verschillende maten. Daarom zijn er speciale handschroevendraaiers met losse opzetstukjes, zodat je deze eenvoudig kunt verwisselen. Naast de losse gereedschappen hebben wij ook schroevendraaiersets waar meerdere formaten in zitten. Van het gereedschap zelf zijn voornamelijk 2 categorieën te onderscheiden, namelijk handschroevendraaiers en elektrische accuschroefboormachines. De laatste is een elektrisch apparaat dat werkt op een accu en gemaakt is om automatisch te schroeven en boren. Handschroevendraaiers dien je handmatig rond te draaien. Wij hebben regelmatig handgereedschap in de aanbieding.

Waar gebruik ik dit gereedschap voor en wat gebruik ik er bij?

Je gebruikt dit gereedschap om schroeven los of vast te draaien. Om een schroevendraaier te gebruiken heb je het volgende nodig;

- Het gereedschap zelf: In een formaat dat past in de schroeven die je wilt aandraaien.
- Schroeven: Deze zijn altijd ruim op voorraad via onze website en in al onze Brico/Plan-it vestigingen.
- Hout of ander bouwmateriaal: Bouwmateriaal waar je de schroeven in wilt draaien.

Hoe voer ik mijn klus uit met schroevendraaiers van Brico/Plan-it ?

Wanneer je een schroef in een plaatje hout wilt schroeven duw je de schroef eerst een klein stukje in het hout. Vervolgens plaats je de handschroevendraaier in de inkeping en houd je de schroef aan de onderkant een klein beetje vast. Nu draai je voorzichtig de eerste paar slagen, waardoor de schroef iets dieper in het hout draait. Je laat nu de schroef los en draait deze nu met krachtigere slagen steeds dieper het hout in. Dit proces kun je herhalen tot hij helemaal in het hout zit. Heb je nog vragen over jouw klus? Dan kun je deze altijd aan ons stellen. Wij helpen je graag verder. Je kunt jouw vragen stellen aan onze klantenservice of aan een medewerker van jouw Praxis vestiging.