Sluiten

Alarmsystemen

 • Benelom videofoon 'Levo'

  Videofoon 'Levo' met 18 inch scherm. Bediening van een elektrische slootplaat en een poortmotorisering alleen maar met 2 draden. Beeldgeheugen functie en foto frame. .

  Vergelijk dit product
  179.00
  299.00
 • Somfy alarmset 'Protexiom Advanced' draadloos

  De draadloze en geavanceerde Somfy ‘Protexiom Advanced’ is het meest complete alarmsysteem van het assortiment Somfy Protect. Het systeem is op afstand bedienbaar, zeer hoogwaardig en betrouwbaar. Alle onderdelen van dit draadloze systeem zijn voorgeprogrammeerd zodat de installatie erg eenvoudig is. Bediening gaat heel simpel via u smartphone, tablet of pc. Of met het LCD-bedieningspaneel en 2 losse badges. Als de bewegingsdetectoren onraad signaleren, gaat er een sirene af en wordt er online een bericht verstuurd naar u of iemand die u hebt toegewezen (maximaal 4). In geval van stroomuitval (en er dus ook geen internet beschikbaar is) kunt u een simkaart installeren die dan alsnog een sms verstuurd. Hier zijn wel abonnementskosten aan verbonden. U kunt het alarm over 3 zones in u huis verdelen en onafhankelijk van elkaar in- en uitschakelen (verdiepingen en gelijksvloer bv.). Bij stroomuitval gaat het systeem bovendien nog 3 maanden door met z'n veilige werk. Mocht er een inbreker het systeem proberen uit te schakelen (sabotage) dan krijgt u direct een melding en gaat de sirene af. Somfy ‘Protexiom’ wordt in Frankrijk geproduceerd en voldoet aan de hoogste Europese eisen; vandaar dat Somfy een garantie geeft van wel 5 jaar. U mag het systeem uitbreiden met andere Somfy apparaten.

  Vergelijk dit product
  899.00
 • Somfy alarmset 'Protexiom Start' draadloos

  De Somfy ‘Protexiom Start’ is een betrouwbaar en draadloos alarmsysteem zonder meldkamerabonnement dat dankzij zijn voorgeprogrammeerde onderdelen gemakkelijk zelf te installeren is. Het is ideaal voor uw appartement, vakantieverblijf of boot. Het systeem beschikt over een krachtige binnen-sirene en als indringers het systeem willen saboteren gaat de sirene meteen af en wordt er online een bericht verstuurd naar u of één van de door u toegewezen personen (max 4). ‘Protexiom Start’ is op afstand bedienbaar via smartphone, tablet of pc. U kunt dus, waar u ook bent, via een app het alarm in- en uitschakelen of de programmering aanpassen. De beveiliging is bovendien onder te verdelen in 3 verschillende zones (verdiepingen en gelijksvloer bv.). Mocht er sprake zijn van een stroomuitval dan zorgt de ingebouwde batterij ervoor dat het systeem nog 3 maanden actief blijft. In dit geval is er ook geen internet beschikbaar. Wilt u toch berichten ontvangen dan moet er een SIM kaart geïnstalleerd worden (met abonnement, maandelijkse kosten). Somfy ‘Protexiom Start’ wordt in Frankrijk geproduceerd en voldoet aan de zwaarste Europese eisen en veiligheidsstandaarden. Vandaar dat Somfy een garantie geeft van 5 jaar. U mag het systeem uitbreiden met andere Somfy apparaten.

  Vergelijk dit product
  599.00
 • Somfy afstandsbediening voor alarmsysteem 'Key Fob'

  De ‘Key Fob’ afstandbediening sleutelhanger vervangt het bedieningspaneel van een klassiek alarmsysteem. Zodra iemand met een gekoppelde ‘Key Fob’ binnen bereik van het alarmsysteem komt wordt deze automatisch uitgeschakeld. Hierdoor is er minder kans dat het alarm per ongeluk afgaat. U geeft een ‘Key Fob’ aan uw gezinsleden en andere personen die u toegang wilt geven tot uw woning. Doordat iedereen een eigen ‘Key Fob’ heeft weet u ook wie de woning binnenkomt en verlaat. Met de 4 knoppen kunt u het alarm inschakelen en uitschakelen, een persoonlijk scenario opstarten, het alarm laten afgaan of een alarmmelding via e-mail of sms versturen in geval van nood.

  Vergelijk dit product
  29.99
 • Somfy bewegingsdetector binnen

  De Somfy bewegingsdetector is eenvoudig te installeren. De melder detecteert en analyseert bewegingen binnen uw huis. De bewegingsmelder geeft geen vals alarm en negeert huisdieren van minder dan 25 kg. Door de groothoeklens van 130° en de reikwijdte van 7 m schakelt hij automatisch de sirene van 110 dB in bij geval van inbraak en alle geselecteerde personen worden onmiddellijk op de hoogte gebracht door een pushbericht via smartphone. De bewegingsdetector is voorzien van een temperatuursensor die plotselinge temperatuurverschillen in de kamer kan herkennen om zo het alarm te activeren.

  Vergelijk dit product
  69.99
 • Somfy deuren en ramen alarm met trillingmelder 'IntelliTAG' - 5 stuks

  De Somfy ‘IntelliTAG’ is de enige sensor die trillingen analyseert en aan het eerste teken van inbraak, de dieven detecteert nog vóór een deur of raam geopend wordt. De ‘IntelliTAG’ maakt het onderscheid tussen normale voorvallen (vb. aankloppen aan de deur, het kaatsen van een bal) en inbraakgevaar (vb. hameren). Bij een poging tot inbraak zal de sirene afgaan en wordt onmiddellijk een alarmmelding naar uw smartphone verstuurd. Het is een universeel model voor openslaande, schuif- en kanteldeuren en -ramen. Het kan snel op elk type toegang vastgekleefd worden en is voorzien van sabotagebeveiliging.

  Vergelijk dit product
  199.00
 • Somfy deuren en ramen alarm contact 'IntelliTAG'

  De Somfy ‘IntelliTAG’ is de enige sensor die trillingen analyseert en aan de eerste teken van inbraak, de dieven detecteert nog vóór een deur of raam geopend wordt. De ‘IntelliTAG’ maakt een onderscheid tussen normale voorvallen (vb. aankloppen aan de deur, het kaatsen van een bal) en inbraakgevaar (vb. hameren). Bij een poging tot inbraak zal de sirene afgaan en wordt er onmiddellijk een alarmmelding naar uw smartphone verstuurd. Het is een universeel model voor openslaande, schuif- en kanteldeuren en -ramen. Het kan snel op elk type toegang vastgekleefd worden en is voorzien van sabotagebeveiliging. Dit product wordt gebruikt met samenwerking met de centraal systeem Somfy ‘One’ ref. 5624892.

  Vergelijk dit product
  49.99

Alarmsystemen

Alarmsystemen kopen bij Brico/Plan-it

Er is geen plek waar je je zo veilig en beschermd voelt als in je eigen huis. Neem het zekere voor het onzekere met de voordelige alarmsystemen van Brico/Plan-it en scherm je huis af tegen ongewenste indringers. Van een basic raam- of deursensor tot een volledig alarmsysteem. Met de draadloze alarmsystemen van de Brico/Plan-it ga je met een gerust hart de deur uit en hou je het huis zelfs vanaf je vakantieadres in de gaten. Al vanaf een kleine prijs een groot gevoel van veiligheid.

Volgen vanaf iedere locatie

Vanaf nu hoef je niet meer thuis te blijven om je huis in de gaten te houden. Afhankelijk van het alarmsysteem van je keuze, heb je de mogelijkheid een sms te ontvangen wanneer er beweging wordt waargenomen in huis. Andere systemen werken met een app, waarop je ieder moment kunt inloggen via de smartphone om te volgen wat er thuis gebeurt. Ook als je huisdieren hebt is dit in te stellen op het alarmsysteem, zodat het niet wordt misleid door een rondlopende hond of kat. Heb je kinderen, dan is er de mogelijkheid tot het ontvangen van een sms wanneer het systeem ontgrendeld wordt en je kind dus veilig thuis is gekomen.

Relaxt op vakantie met een alarmsysteem

Op vakantie gaan is nu nog fijner zonder zorgen over de veiligheid van je huis. Brico/Plan-it heeft alarmsystemen die een combinatie bieden van alarm en domotica. Hiermee is het mogelijk op afstand bijvoorbeeld de verlichting thuis te regelen. Er zijn eindeloze mogelijkheden, zoals het inschakelen van de verlichting wanneer het alarm afgaat. De basis alarmsystemen zijn uit te breiden met allerlei accessoires zoals raamuitzetters, extra beveiligingscamera´s of een anti-inbraakstrip. Of een openingsmelder voor rolluiken, waarbij het alarm afgaat bij forcering van het rolluik. Alle alarmsystemen zijn eenvoudig te installeren en bedienen. Maak een keuze uit het uitgebreide aanbod alarmsystemen bij Brico/Plan-it, zowel online als in de winkel. Een gevoel van rust en veiligheid is onbetaalbaar!