Sluiten

Alarmsystemen

 • eTiger alarmset GSM en vaste lijn 'S4' met IP camera gratis

  Met het eTiger draadloze alarmsysteem met aansluiting voor een vaste telefoonlijn of een optionele SIM kaart (niet inbegrepen) is het heel eenvoudig om u gehele huis te beveiligen. Het systeem is te bedienen via een app waarmee u dus op elk moment en elke locatie kunt volgen wat er gebeurd. Het alarmsysteem omvat 2 bewegingsmelders, 2 magnétische deurcontacten, 2 RFID tags, 2 afstandsbedieningen en een bedieningspaneel met LCD scherm. De IP camera is gratis aangeboden bij de kit.Het eTIGER draadloze alarmsysteem is een ideale set voor de beveiliging van een huis of bedrijfspand. Het systeem is eenvoudig te installeren en uit te breiden met verschillende accessoires zoals extra IP camera's, extra magneet contacten, extra bewegingsmelders, sirenes en een key pad’s. Op het moment dat het systeem ongewenste gasten in uw woning detecteert, kunt u een SMS bericht laten sturen naar u smartphone of een ander mobiel apparaat (het geheugen van het toestel is gemaakt voor 5 telefoonnummers). De RFID Tag is ideaal voor gebruik met kinderen. Voor het kind is de Tag gemakkelijk te gebruiken. Hij of zij hoeft geen code te onthouden. Wanneer het systeem wordt ontgrendeld, wordt een SMS bericht verzonden zodat u weet dat uw kind veilig thuis is gekomen.

  Vergelijk dit product
  269.00
 • Somfy smartbox 'Smart Home TaHoma'

  Met deze smartbox 'Smart Home TaHoma' van Somfy bedien en monitor je de huis op afstand met smartphone of tablet, waar je ook bent met Somfy 'Smart Home TaHoma' app. Stel tijdscenario’s in of maak het jezelf nog gemakkelijker en laat je huis automatisch reageren op omstandigheden door het middel van sensoren. De Somfy 'Smart Home TaHoma' is een slimme box, die het mogelijk maakt verlichting, garagedeur, zonwering, rolluiken, rolgordijnen, dakramen en meer te besturen via een app op je smartphone. Ook kun je je huis in de gaten houden via camera, bewegingsmelders, openingsmelders en rookmelders. Met het Somfy 'Smart Home' technologie woon je slimmer en comfortabeler.

  Vergelijk dit product
  349.00
 • Somfy binnensirene 'Smart Home' 200 m 95 db draadloos

  Deze luide draadloze sirene 'Smart Home' van Somfy is een aanvulling op het Somfy 'Smart Home TaHoma' en kan gebruikt worden in combinatie met Somfy sensoren. Bij ongewenste situaties zal een luid geluidsignaal afgaan. Het geluidsniveau is instelbaar op 65 db of op 95 db.

  Vergelijk dit product
  79.99
 • Somfy afstandsbediening 'Smart Home TaHoma'

  Met de afstandsbediening Somfy voor de 'Smart Home TaHoma' kunt u de beveiligingsproducten van uw smartbox eenvoudig aan of uit zetten, in zijn geheel of in zones. Zoals bijvoorbeeld enkel de begane grond wanneer u ’s avonds naar uw slaapkamer boven gaat. Indien er een poging tot inbraak is kunt u bijvoorbeeld een aanwezige sirene laten afgaan en een rolluik met Somfy motor dicht laten gaan. Deze afstandsbediening bevat een extra knop voor noodgevallen. Hiermee kunt u in geval van nood of ongewenst bezoek een aanwezige Somfy sirene laten afgaan en/of berichten laten sturen naar familie of bekenden. Het speciaal ontwerp van de afstandbediening voorkomt dat per ongeluk op deze knop gedrukt wordt. Deze afstandsbediening wordt standaard meegeleverd met de Somfy 'Smart Home TaHoma' (2de versie). Om deze afstandsbediening te gebruiken met de vierkante Somfy 'Smart Home TaHoma' (1ste versie) is de USB sensor module vereist.

  Vergelijk dit product
  49.99
 • Somfy openingsmelder 'Smart Home' draadloos wit

  Deze draadloze openingsmelder is een aanvulling op het Somfy 'Smart Home' Startpakket verlichting, de Somfy 'Smart Home TaHoma' smartbox en de Somfy zwarte box. De fraai vormgegeven draadloze openingsmelder detecteert de openingen van je deur of ramen. Wanneer een opening wordt gedetecteerd wordt je door het middel van een Push-notificatie of SMS bericht op de hoogte gesteld. Zo kun je direct polshoogte nemen. Of laat je je buurman een oogje in het zijl houden, want het pushbericht of SMS kan naar maximaal 4 verschillende telefoonnummers gestuurd worden. Denk ook aan een Somfy op afstand bedienbaar stopcontact waarmee je ook je verlichting op tijd kunt regelen om zo inbrekers op voorhand af te schrikken.

  Vergelijk dit product
  69.99
 • Somfy bewegingsmelder binnen 'Smart Home' draadloos

  Deze draadloze bewegingsmelder 'Smart Home' van Somfy is een aanvulling op het Somfy 'Smart Home' Startpakket verlichting en de Somfy 'Smart Home TaHoma' smartbox en de Somfy zwarte box. De bewegingsmelder is draadloos en gemakkelijk op te hangen op verschillende plekken in het huis om bewegingen te detecteren, bijvoorbeeld in de gang beneden, boven of bij de keukendeur. De melder detecteert bewegingen zelfs in een hoek van 90°. Wanneer de bewegingsmelder beweging detecteert, wordt je door middel van een pushbericht of SMS op de hoogte gesteld. Denk ook aan een Somfy op afstandbedienbaar stopcontact waarmee je ook je verlichting op tijd kunt regelen of kunt koppelen aan de bewegingsmelder, om zo inbrekers op voorhand af te schrikken.

  Vergelijk dit product
  79.99
 • Somfy alarmset 'Protexiom Advanced' draadloos

  De draadloze en geavanceerde Somfy ‘Protexiom Advanced’ is het meest complete alarmsysteem van het assortiment Somfy Protect. Het systeem is op afstand bedienbaar, zeer hoogwaardig en betrouwbaar. Alle onderdelen van dit draadloze systeem zijn voorgeprogrammeerd zodat de installatie erg eenvoudig is. Bediening gaat heel simpel via u smartphone, tablet of pc. Of met het LCD-bedieningspaneel en 2 losse badges. Als de bewegingsdetectoren onraad signaleren, gaat er een sirene af en wordt er online een bericht verstuurd naar u of iemand die u hebt toegewezen (maximaal 4). In geval van stroomuitval (en er dus ook geen internet beschikbaar is) kunt u een simkaart installeren die dan alsnog een sms verstuurd. Hier zijn wel abonnementskosten aan verbonden. U kunt het alarm over 3 zones in u huis verdelen en onafhankelijk van elkaar in- en uitschakelen (verdiepingen en gelijksvloer bv.). Bij stroomuitval gaat het systeem bovendien nog 3 maanden door met z'n veilige werk. Mocht er een inbreker het systeem proberen uit te schakelen (sabotage) dan krijgt u direct een melding en gaat de sirene af. Somfy ‘Protexiom’ wordt in Frankrijk geproduceerd en voldoet aan de hoogste Europese eisen; vandaar dat Somfy een garantie geeft van wel 5 jaar. U mag het systeem uitbreiden met andere Somfy apparaten.

  Vergelijk dit product
  899.00
 • Somfy alarmset 'Protexiom Start' draadloos

  De Somfy ‘Protexiom Start’ is een betrouwbaar en draadloos alarmsysteem zonder meldkamerabonnement dat dankzij zijn voorgeprogrammeerde onderdelen gemakkelijk zelf te installeren is. Het is ideaal voor uw appartement, vakantieverblijf of boot. Het systeem beschikt over een krachtige binnen-sirene en als indringers het systeem willen saboteren gaat de sirene meteen af en wordt er online een bericht verstuurd naar u of één van de door u toegewezen personen (max 4). ‘Protexiom Start’ is op afstand bedienbaar via smartphone, tablet of pc. U kunt dus, waar u ook bent, via een app het alarm in- en uitschakelen of de programmering aanpassen. De beveiliging is bovendien onder te verdelen in 3 verschillende zones (verdiepingen en gelijksvloer bv.). Mocht er sprake zijn van een stroomuitval dan zorgt de ingebouwde batterij ervoor dat het systeem nog 3 maanden actief blijft. In dit geval is er ook geen internet beschikbaar. Wilt u toch berichten ontvangen dan moet er een SIM kaart geïnstalleerd worden (met abonnement, maandelijkse kosten). Somfy ‘Protexiom Start’ wordt in Frankrijk geproduceerd en voldoet aan de zwaarste Europese eisen en veiligheidsstandaarden. Vandaar dat Somfy een garantie geeft van 5 jaar. U mag het systeem uitbreiden met andere Somfy apparaten.

  Vergelijk dit product
  599.00

Alarmsystemen

Alarmsystemen kopen bij Brico/Plan-it

Er is geen plek waar je je zo veilig en beschermd voelt als in je eigen huis. Neem het zekere voor het onzekere met de voordelige alarmsystemen van Brico/Plan-it en scherm je huis af tegen ongewenste indringers. Van een basic raam- of deursensor tot een volledig alarmsysteem. Met de draadloze alarmsystemen van de Brico/Plan-it ga je met een gerust hart de deur uit en hou je het huis zelfs vanaf je vakantieadres in de gaten. Al vanaf een kleine prijs een groot gevoel van veiligheid.

Volgen vanaf iedere locatie

Vanaf nu hoef je niet meer thuis te blijven om je huis in de gaten te houden. Afhankelijk van het alarmsysteem van je keuze, heb je de mogelijkheid een sms te ontvangen wanneer er beweging wordt waargenomen in huis. Andere systemen werken met een app, waarop je ieder moment kunt inloggen via de smartphone om te volgen wat er thuis gebeurt. Ook als je huisdieren hebt is dit in te stellen op het alarmsysteem, zodat het niet wordt misleid door een rondlopende hond of kat. Heb je kinderen, dan is er de mogelijkheid tot het ontvangen van een sms wanneer het systeem ontgrendeld wordt en je kind dus veilig thuis is gekomen.

Relaxt op vakantie met een alarmsysteem

Op vakantie gaan is nu nog fijner zonder zorgen over de veiligheid van je huis. Brico/Plan-it heeft alarmsystemen die een combinatie bieden van alarm en domotica. Hiermee is het mogelijk op afstand bijvoorbeeld de verlichting thuis te regelen. Er zijn eindeloze mogelijkheden, zoals het inschakelen van de verlichting wanneer het alarm afgaat. De basis alarmsystemen zijn uit te breiden met allerlei accessoires zoals raamuitzetters, extra beveiligingscamera´s of een anti-inbraakstrip. Of een openingsmelder voor rolluiken, waarbij het alarm afgaat bij forcering van het rolluik. Alle alarmsystemen zijn eenvoudig te installeren en bedienen. Maak een keuze uit het uitgebreide aanbod alarmsystemen bij Brico/Plan-it, zowel online als in de winkel. Een gevoel van rust en veiligheid is onbetaalbaar!