Sluiten

Alarmsystemen

 • Somfy smartbox 'Smart Home TaHoma'

  Met deze smartbox 'Smart Home TaHoma' van Somfy bedien en monitor je de huis op afstand met smartphone of tablet, waar je ook bent met Somfy 'Smart Home TaHoma' app. Stel tijdscenario’s in of maak het jezelf nog gemakkelijker en laat je huis automatisch reageren op omstandigheden door het middel van sensoren. De Somfy 'Smart Home TaHoma' is een slimme box, die het mogelijk maakt verlichting, garagedeur, zonwering, rolluiken, rolgordijnen, dakramen en meer te besturen via een app op je smartphone. Ook kun je je huis in de gaten houden via camera, bewegingsmelders, openingsmelders en rookmelders. Met het Somfy 'Smart Home' technologie woon je slimmer en comfortabeler.

  Vergelijk dit product
  349.00
 • Somfy binnensirene 'Smart Home' 200 m 95 db draadloos

  Deze luide draadloze sirene 'Smart Home' van Somfy is een aanvulling op het Somfy 'Smart Home TaHoma' en kan gebruikt worden in combinatie met Somfy sensoren. Bij ongewenste situaties zal een luid geluidsignaal afgaan. Het geluidsniveau is instelbaar op 65 db of op 95 db.

  Vergelijk dit product
  79.99
 • Somfy afstandsbediening 'Smart Home TaHoma'

  Met de afstandsbediening Somfy voor de 'Smart Home TaHoma' kunt u de beveiligingsproducten van uw smartbox eenvoudig aan of uit zetten, in zijn geheel of in zones. Zoals bijvoorbeeld enkel de begane grond wanneer u ’s avonds naar uw slaapkamer boven gaat. Indien er een poging tot inbraak is kunt u bijvoorbeeld een aanwezige sirene af laten gaan en een rolluik met Somfy motor dicht laten gaan. Deze afstandsbediening bevat een extra knop voor noodgevallen. Hiermee kunt u in geval van nood of ongewenst bezoek een aanwezig Somfy sirene af laten gaan en/of berichten laten sturen naar familie of bekenden. Het speciaal ontwerp van de afstandbediening voorkomt dat per ongeluk op deze knop gedrukt wordt. Deze afstandsbediening wordt standaard meegeleverd met de Somfy 'Smart Home TaHoma' (2de versie). Om deze afstandsbediening te gebruiken met de vierkante Somfy 'Smart Home TaHoma' (1ste versie) is de USB sensor module vereist.

  Vergelijk dit product
  49.99
 • Somfy openingsmelder 'Smart Home' draadloos wit

  Deze draadloze openingsmelder is een aanvulling op het Somfy 'Smart Home' Startpakket verlichting, de Somfy 'Smart Home TaHoma' smartbox en de Somfy zwart box. De fraai vormgegeven draadloze openingsmelder detecteert de openingen van je deur of ramen. Wanneer een opening wordt gedetecteerd wordt je door het middel van een Push-notificatie of SMS bericht op de hoogte gesteld. Zo kun je direct polshoogte nemen. Of laat je je buurman een oogje in het zijl houden, want het pushbericht of SMS kan naar maximaal 4 verschillende telefoonnummers gestuurd worden. Denk ook aan een Somfy op afstandbedienbaar stopcontact waarmee je ook je verlichting op tijd kunt regelen om zo inbrekers op voorhand af te schrikken.

  Vergelijk dit product
  69.99
 • Somfy bewegingsmelder binnen 'Smart Home' draadloos

  Deze draadloze bewegingsmelder 'Smart Home' van Somfy is een aanvulling op het Somfy 'Smart Home' Startpakket verlichting en de Somfy 'Smart Home TaHoma' smartbox en de Somfy zwart box. De bewegingsmelder is draadloos en gemakkelijk op te hangen op verschillende plekken in het huis om bewegingen te detecteren, bijvoorbeeld in de gang beneden, boven of bij de keukendeur. De melder detecteert bewegingen zelfs in een hoek van 90°. Wanneer de bewegingsmelder beweging detecteert, wordt je door het middel van een pushbericht of SMS op de hoogte gesteld. Denk ook aan een Somfy op afstandbedienbaar stopcontact waarmee je ook je verlichting op tijd kunt regelen of kunt koppelen aan de bewegingsmelder, om zo inbrekers op voorhand af te schrikken.

  Vergelijk dit product
  79.99
 • Etiger alarmset draadloos 'Secual Box'

  Met het eTiger draadloze alarmsysteem is het heel eenvoudig om je gehele huis te beveiligen. Het systeem is te bedienen via een app waarmee u dus op elk moment en elke locatie kunt volgen wat er gebeurd. Er bestaan diverse accessoires waarmee het systeem kan worden uitgebreid, bijvoorbeeld IP camera's, extra bewegingsmelders, deurcontacten, sirenes en een rookmelder. Al deze accessoires kunnen volledig draadloos op het systeem worden aangesloten en zijn compatibel met alle Etiger basissets. De basissets zijn voorzien van een ingebouwde sirene. Het systeem is op verschillende manieren te bedienen, bijvoorbeeld met de afstandsbediening, SMS of met de app. Er bestaan verschillende basissets, kiest de juiste voor jouw situatie. Alle sets kunnen werken met een SIM card (niet inbegrepen), er is een set die ook werkt via een vaste telefoonlijn en er is een set die werkt via wifi. DEZE SET: is voorzien van een wifi basis station, 1 raam/deurcontact, 1 bewegingsmelder huisdier proof en 2 afstandsbedieningen. U kunt tot 10 afstandsbedieningen en tot wel 100 accessoires aansluiten op deze set. Als extra back-up kan een SIM-kaart (niet meegeleverd) geinstalleerd worden zodat het systeem blijft communiceren als het wifi-signaal wegvalt.

  Vergelijk dit product
  179.00
 • Diagral beveiligingsset ‘DIAG14ASX’

  De Diagral veiligheidskit 'Diag14asx' is de verhoogde veiligheid pack voor een integrale beveiliging van uw huis. De kit omvat een vocale centrale met sirene en toegansbeheer DiaG91AGB 3 in 1, een afstandsbediening met 4 functies DiaG41ACK, een bewegingsdetector DiaG20AVK, een openingsdetector (witte kleur) DiaG30APK en een communicatiemodule GSM / GPRS.

  Vergelijk dit product
  649.00
 • Etiger alarmset draadloos 'S4 combo secual' met vaste lijn

  Met het eTiger draadloze alarmsysteem met aansluiting voor een vaste telefoonlijn en optionele SIM kaart (niet inbegrepen) is het heel eenvoudig om u gehele huis te beveiligen. Het systeem is te bedienen via een app waarmee u dus op elk moment en elke locatie kunt volgen wat er gebeurd. Er bestaan diverse accessoires waarmee het systeem kan worden uitgebreid, bijvoorbeeld IP camera's, extra bewegingsmelders, deurcontacten, sirenes, extra RFID tags en een rookmelder. Deze basisset is exclusief een IP camera. Het eTIGER draadloze alarmsysteem is een ideale basisset voor de beveiliging van een huis of bedrijfspand. Het systeem is eenvoudig te installeren en uit te breiden met verschillende accessoires zoals IP camera's, extra magneet contacten, extra bewegingsmelders, sirenes en een key pad. Op het moment dat het systeem ongewenste gasten in uw woning detecteert, kunt u een SMS bericht laten sturen naar u smartphone of ander mobiel apparaat. De RFID Tag is ideaal voor gebruik met kinderen. Voor het kind is de Tag gemakkelijk te gebruiken. Hij of zij hoeft geen code te onthouden. Wanneer het systeem wordt ontgrendeld, wordt een SMS bericht verzonden zodat u weet dat uw kind veilig thuis is gekomen.

  Vergelijk dit product
  269.00

Alarmsystemen

Alarmsystemen kopen bij Brico/Plan-it

Er is geen plek waar je je zo veilig en beschermd voelt als in je eigen huis. Neem het zekere voor het onzekere met de voordelige alarmsystemen van Brico/Plan-it en scherm je huis af tegen ongewenste indringers. Van een basic raam- of deursensor tot een volledig alarmsysteem. Met de draadloze alarmsystemen van de Brico/Plan-it ga je met een gerust hart de deur uit en hou je het huis zelfs vanaf je vakantieadres in de gaten. Al vanaf een kleine prijs een groot gevoel van veiligheid.

Volgen vanaf iedere locatie

Vanaf nu hoef je niet meer thuis te blijven om je huis in de gaten te houden. Afhankelijk van het alarmsysteem van je keuze, heb je de mogelijkheid een sms te ontvangen wanneer er beweging wordt waargenomen in huis. Andere systemen werken met een app, waarop je ieder moment kunt inloggen via de smartphone om te volgen wat er thuis gebeurt. Ook als je huisdieren hebt is dit in te stellen op het alarmsysteem, zodat het niet wordt misleid door een rondlopende hond of kat. Heb je kinderen, dan is er de mogelijkheid tot het ontvangen van een sms wanneer het systeem ontgrendeld wordt en je kind dus veilig thuis is gekomen.

Relaxt op vakantie met een alarmsysteem

Op vakantie gaan is nu nog fijner zonder zorgen over de veiligheid van je huis. Brico/Plan-it heeft alarmsystemen die een combinatie bieden van alarm en domotica. Hiermee is het mogelijk op afstand bijvoorbeeld de verlichting thuis te regelen. Er zijn eindeloze mogelijkheden, zoals het inschakelen van de verlichting wanneer het alarm afgaat. De basis alarmsystemen zijn uit te breiden met allerlei accessoires zoals raamuitzetters, extra beveiligingscamera´s of een anti-inbraakstrip. Of een openingsmelder voor rolluiken, waarbij het alarm afgaat bij forcering van het rolluik. Alle alarmsystemen zijn eenvoudig te installeren en bedienen. Maak een keuze uit het uitgebreide aanbod alarmsystemen bij Brico/Plan-it, zowel online als in de winkel. Een gevoel van rust en veiligheid is onbetaalbaar!