Sluiten

Alarmsystemen

 • Somfy smartbox 'Smart Home TaHoma'

  Met deze smartbox 'Smart Home TaHoma' van Somfy bedien en monitor je de huis op afstand met smartphone of tablet, waar je ook bent met Somfy 'Smart Home TaHoma' app. Stel tijdscenario’s in of maak het jezelf nog gemakkelijker en laat je huis automatisch reageren op omstandigheden door het middel van sensoren. De Somfy 'Smart Home TaHoma' is een slimme box, die het mogelijk maakt verlichting, garagedeur, zonwering, rolluiken, rolgordijnen, dakramen en meer te besturen via een app op je smartphone. Ook kun je je huis in de gaten houden via camera, bewegingsmelders, openingsmelders en rookmelders. Met het Somfy 'Smart Home' technologie woon je slimmer en comfortabeler.

  Vergelijk dit product
  279.20
  349.00
 • Somfy afstandsbediening 'Smart Home TaHoma'

  Met de afstandsbediening Somfy voor de 'Smart Home TaHoma' kunt u de beveiligingsproducten van uw smartbox eenvoudig aan of uit zetten, in zijn geheel of in zones. Zoals bijvoorbeeld enkel de begane grond wanneer u ’s avonds naar uw slaapkamer boven gaat. Indien er een poging tot inbraak is kunt u bijvoorbeeld een aanwezige sirene af laten gaan en een rolluik met Somfy motor dicht laten gaan. Deze afstandsbediening bevat een extra knop voor noodgevallen. Hiermee kunt u in geval van nood of ongewenst bezoek een aanwezig Somfy sirene af laten gaan en/of berichten laten sturen naar familie of bekenden. Het speciaal ontwerp van de afstandbediening voorkomt dat per ongeluk op deze knop gedrukt wordt. Deze afstandsbediening wordt standaard meegeleverd met de Somfy 'Smart Home TaHoma' (2de versie). Om deze afstandsbediening te gebruiken met de vierkante Somfy 'Smart Home TaHoma' (1ste versie) is de USB sensor module vereist.

  Vergelijk dit product
  39.99
  49.99
 • Somfy openingsmelder 'Smart Home' draadloos wit

  Deze draadloze openingsmelder is een aanvulling op het Somfy 'Smart Home' Startpakket verlichting, de Somfy 'Smart Home TaHoma' smartbox en de Somfy zwart box. De fraai vormgegeven draadloze openingsmelder detecteert de openingen van je deur of ramen. Wanneer een opening wordt gedetecteerd wordt je door het middel van een Push-notificatie of SMS bericht op de hoogte gesteld. Zo kun je direct polshoogte nemen. Of laat je je buurman een oogje in het zijl houden, want het pushbericht of SMS kan naar maximaal 4 verschillende telefoonnummers gestuurd worden. Denk ook aan een Somfy op afstandbedienbaar stopcontact waarmee je ook je verlichting op tijd kunt regelen om zo inbrekers op voorhand af te schrikken.

  Vergelijk dit product
  55.99
  69.99
 • Somfy bewegingsmelder binnen 'Smart Home' draadloos

  Deze draadloze bewegingsmelder 'Smart Home' van Somfy is een aanvulling op het Somfy 'Smart Home' Startpakket verlichting en de Somfy 'Smart Home TaHoma' smartbox en de Somfy zwart box. De bewegingsmelder is draadloos en gemakkelijk op te hangen op verschillende plekken in het huis om bewegingen te detecteren, bijvoorbeeld in de gang beneden, boven of bij de keukendeur. De melder detecteert bewegingen zelfs in een hoek van 90°. Wanneer de bewegingsmelder beweging detecteert, wordt je door het middel van een pushbericht of SMS op de hoogte gesteld. Denk ook aan een Somfy op afstandbedienbaar stopcontact waarmee je ook je verlichting op tijd kunt regelen of kunt koppelen aan de bewegingsmelder, om zo inbrekers op voorhand af te schrikken.

  Vergelijk dit product
  63.99
  79.99
 • eTiger SOS-knop

  Met deze eTIGER SOS-knop kan u door op de SOS te drukken het alarmsysteem in werking laten treden en een noodnummer laten bellen. Als u dringend hulp nodig hebt of 's nachts indringers moet af schrikken. Het eTIGER alarmsysteem is ideaal voor beveiliging van een huis of bedrijfspand. Het systeem bestaat uit een aantal verschillende basissets die uitgebreid kunnen worden met allerlei accessoires. De installatie en bediening is snel en eenvoudig, bijna alle accessoires communiceren draadloos met het basisstation dus geen gedoe met draden. Het is een hoogwaardig alarmsysteem met allerlei extra veiligheden, bijvoorbeeld batterijen als backup wanneer de stroom uitvalt. Met behulp van de IP camera's kun je via een app op elk gewenst moment een kijkje nemen in je eigen huis. U kan het systeem een SMS bericht laten sturen op het moment dat er ongewenste gasten in uw woning gedetecteerd worden. De ontgrendelbadge is ideaal voor kinderen. Door het gebruik van de badge hoeven zij geen code te onthouden. Wanneer het systeem wordt ontgrendeld met de badge, wordt een SMS bericht verzonden (zelf in te stellen) zodat u weet dat uw kind veilig thuis is gekomen. Er bestaan verschillende versies van de eTiger basissets.

  Vergelijk dit product
  11.99
  14.99
 • eTiger deur- raamcontact - 3 stuks

  Met deze set van deur- raamcontact mini alarmen e Tiger kunt u deuren, ramen of een (medicijn)kastje beveiligen. De bevestiging is snel en simpel door het middel van de plakstrips of schroeven. Als iemand de deur of het raam opent, gaat een luid signaal van 85dB af. De alarmen kunnen geactiveerd worden met een aan-/uit schakelaar. Deze 3 contact alarmen zijn enkel gemaakt voor gebruik binnenshuis.

  Vergelijk dit product
  5.59
  6.99
 • eTiger solar buitensirene en stroboscoop

  Deze eTiger buitensirene wordt gevoed door ongelimiteerde energie: de zon. Dankzij de oplaadbare batterij hoeft u deze sirene dus niet van stroom te voorzien. De sirene heeft stroboscoop verlichting en geeft een luid signaal van 100dB. Het eTIGER alarmsysteem is ideaal voor beveiliging van een huis of bedrijfspand. Het systeem bestaat uit een aantal verschillende basissets die uitgebreid kunnen worden met allerlei accessoires. De installatie en bediening is snel en eenvoudig, bijna alle accessoires communiceren draadloos met het basisstation dus geen gedoe met draden. Het is een hoogwaardig alarmsysteem met allerlei extra veiligheden, bijvoorbeeld batterijen als backup wanneer de stroom uitvalt. Met behulp van de IP camera's kun je via een app op elk gewenst moment een kijkje nemen in je eigen huis. U kan het systeem een SMS bericht laten sturen op het moment dat er ongewenste gasten in uw woning gedetecteerd worden. De ontgrendelbadge is ideaal voor kinderen. Door het gebruik van de badge hoeven zij geen code te onthouden. Wanneer het systeem wordt ontgrendeld met de badge, wordt een SMS bericht verzonden (zelf in te stellen) zodat u weet dat uw kind veilig thuis is gekomen. Er bestaan verschillende versies van de eTiger basissets.

  Vergelijk dit product
  71.99
  89.99

Alarmsystemen

Alarmsystemen kopen bij Brico/Plan-it

Er is geen plek waar je je zo veilig en beschermd voelt als in je eigen huis. Neem het zekere voor het onzekere met de voordelige alarmsystemen van Brico/Plan-it en scherm je huis af tegen ongewenste indringers. Van een basic raam- of deursensor tot een volledig alarmsysteem. Met de draadloze alarmsystemen van de Brico/Plan-it ga je met een gerust hart de deur uit en hou je het huis zelfs vanaf je vakantieadres in de gaten. Al vanaf een kleine prijs een groot gevoel van veiligheid.

Volgen vanaf iedere locatie

Vanaf nu hoef je niet meer thuis te blijven om je huis in de gaten te houden. Afhankelijk van het alarmsysteem van je keuze, heb je de mogelijkheid een sms te ontvangen wanneer er beweging wordt waargenomen in huis. Andere systemen werken met een app, waarop je ieder moment kunt inloggen via de smartphone om te volgen wat er thuis gebeurt. Ook als je huisdieren hebt is dit in te stellen op het alarmsysteem, zodat het niet wordt misleid door een rondlopende hond of kat. Heb je kinderen, dan is er de mogelijkheid tot het ontvangen van een sms wanneer het systeem ontgrendeld wordt en je kind dus veilig thuis is gekomen.

Relaxt op vakantie met een alarmsysteem

Op vakantie gaan is nu nog fijner zonder zorgen over de veiligheid van je huis. Brico/Plan-it heeft alarmsystemen die een combinatie bieden van alarm en domotica. Hiermee is het mogelijk op afstand bijvoorbeeld de verlichting thuis te regelen. Er zijn eindeloze mogelijkheden, zoals het inschakelen van de verlichting wanneer het alarm afgaat. De basis alarmsystemen zijn uit te breiden met allerlei accessoires zoals raamuitzetters, extra beveiligingscamera´s of een anti-inbraakstrip. Of een openingsmelder voor rolluiken, waarbij het alarm afgaat bij forcering van het rolluik. Alle alarmsystemen zijn eenvoudig te installeren en bedienen. Maak een keuze uit het uitgebreide aanbod alarmsystemen bij Brico/Plan-it, zowel online als in de winkel. Een gevoel van rust en veiligheid is onbetaalbaar!