Sluiten

Veiligheid

 • Sencys camera en DVR kit

  Installeer bewakingscamera's om steeds en overal over bewaking te beschikken via uw smartphone en tablet. Het is niet nodig om er een tiental te plaatsen. Met slechts enkele goed geplaatste camera’s houdt u toezicht op de verschillende ingangen en de verplichte doorgangen en stelt u een doeltreffend videobewakingssysteem samen. Technische aspect: 4CH H.264 Real Time Network DVR KIT met 4 buiten cameras: 4CH Full D1 Real Time Recording / 4CH D1 Playback; 4-ch Video input / 1-ch Video output, 1 x HDD ; 1-ch Audio input / 1-ch Audio output; Support VGA and USB mouse,W/O RS-485,W/O Remote control. Inclusief: 4 all-weather 700TVL CMOS(BF3005 CMOS) cameras met IR nachtverlichting tot 15 m.

  Vergelijk dit product
  129.99
  199.00
 • Diagral de veiligheidskit 'Diag10asx'

  De Diagral veiligheidskit 'Diag10asx' is het eerste niveau van beveiliging voor uw huis. Eenvoudige installatie: de afwezigheid van bedrading maakt het plaatsen van elk element uiterst eenvoudig. Eenvoudig extensies toevoegen: voeg gewoon modules toe en sluit ze aan op de alarmcentrale. De kit bevat: 1 vocale centrale met sirene en toegansbeheer DiaG90AGB + 1 afstandsbediening met 4 functies DiaG41ACK + 1 bewegingsdetector DiaG20AVK + 1 openingsdetector (witte kleur) DiaG30APK. De vocale centrale kan tot 4 onafhankelijke beveiligingsgroepen beheren; ze is uitgerust met: een toetsenbord voor de programmering, een ingebouwde sirene en een luidspreker voor het weergeven van de gesproken berichten. Via de afstandsbediening kan men de inbraakbeveiliging besturen en de personenbeveiliging garanderen; de 4 toetsen kunnen persoonlijk geprogrammeerd worden. De bewegingsdetector wordt gebruikt voor de binnenbeveiliging van de voornaamste plaatsen in de woning: ze maken de inbraakdetectie mogelijk via de variaties van de infraroodstralen tijdens een beweging. Ze zorgen ook voor een vorstdetectie volgens het thermostatische principe (onder de 5°C wordt een technisch alarm ingeschakeld). De openingsdetector wordt gebruikt voor de beveiliging van toegangen. Hij beschikt over een ingebouwd magneetcontact (schakelaar met soepel plaatje).

  Vergelijk dit product
  399.00
  499.00
 • eTiger RFID tag

  Deze RFID Tag bied je de mogelijkheid om het draadloze alarmsysteem te ontgrendelen. Na ontgrendeling verzendt het alarmsysteem een bericht naar uw mobiele communicatie. Bijvoorbeeld: je kind komt thuis uit school: met de tag kan hij/zij het systeem ontgrendelen. En omdat het systeem een sein geeft, weet je dat je kind veilig thuis is.Het eTIGER draadloze alarmsysteem is een ideale basisset voor de beveiliging van een huis of bedrijfspand. Het systeem is eenvoudig te installeren en uit te breiden met verschillende accessoires zoals IP camera's, magneet contacten, bewegingsmelders, sirenes en een key pad. Met behulp van de IP camera kun je op elk gewenst moment een kijkje nemen in je eigen huis. Op het moment dat het systeem ongewenste gasten in je woning detecteert, kun je een SMS bericht laten sturen naar je smartphone of ander mobiel apparaat. Je kunt dan zelfs foto's nemen van de ongenode gast. De RFID Tag is ideaal voor gebruik met kinderen. Voor een kind is de Tag gemakkelijk te gebruiken, hij of zij hoeft geen code te onthouden. Wanneer het systeem wordt ontgrendeld, wordt een SMS bericht verzonden (zelf in te stellen) zodat je weet dat je kind veilig thuis is gekomen.

  Vergelijk dit product
  7.99
  9.99
 • eTiger afstandsbediening alarm draadloos

  Deze RF afstandsbediening kan worden gebruikt als uitbreiding op het eTiger draadloze alarmsyteem. Deze RF afstandsbediening is compatibel met alle eTIGER draadloze alarmsytemen en sirenes en hiermee kun je bijvoorbeeld het alarmsysteem ontgrendelen.Het eTIGER draadloze alarmsysteem is een ideale basisset voor de beveiliging van een huis of bedrijfspand. Het systeem is eenvoudig te installeren en uit te breiden met verschillende accessoires zoals IP camera's, magneet contacten, bewegingsmelders, sirenes en een key pad. Met behulp van de IP camera kun je op elk gewenst moment een kijkje nemen in je eigen huis. Op het moment dat het systeem ongewenste gasten in je woning detecteert, kun je een SMS bericht laten sturen naar je smartphone of ander mobiel apparaat. Je kunt dan zelfs foto's nemen van de ongenode gast. De RFID Tag is ideaal voor gebruik met kinderen. Voor een kind is de Tag gemakkelijk te gebruiken, hij of zij hoeft geen code te onthouden. Wanneer het systeem wordt ontgrendeld, wordt een SMS bericht verzonden (zelf in te stellen) zodat je weet dat je kind veilig thuis is gekomen.

  Vergelijk dit product
  11.99
  14.99
 • eTiger deur en raamsensor 'Mini' draadloos 80 m

  De kleine afmetingen van deur/raamsensor zorgen ervoor dat de sensor minder opvalt in je interieur. Het draadloze magneetcontact kan worden gebruikt als uitbreiding op het eTIGER draadloze alarmsyteem. Het magneetcontact registeert of het object waar de sensor op is gemonteerd (bijvoorbeeld een klapraam of een deur) open of gesloten is. Bij opening van het object geeft het magneetcontact een sein en een eventuele vervolgactie die je zelf kunt instellen (bijvoorbeeld een SMS bericht naar je smartphone). Bereik 80m.Het eTIGER draadloze alarmsysteem is een ideale basisset voor de beveiliging van een huis of bedrijfspand. Het systeem is eenvoudig te installeren en uit te breiden met verschillende accessoires zoals IP camera's, magneet contacten, bewegingsmelders, sirenes en een key pad. Met behulp van de IP camera kun je op elk gewenst moment een kijkje nemen in je eigen huis. Op het moment dat het systeem ongewenste gasten in je woning detecteert, kun je een SMS bericht laten sturen naar je smartphone of ander mobiel apparaat. Je kunt dan zelfs foto's nemen van de ongenode gast. De RFID Tag is ideaal voor gebruik met kinderen. Voor een kind is de Tag gemakkelijk te gebruiken, hij of zij hoeft geen code te onthouden. Wanneer het systeem wordt ontgrendeld, wordt een SMS bericht verzonden (zelf in te stellen) zodat je weet dat je kind veilig thuis is gekomen.

  Vergelijk dit product
  11.99
  14.99
 • eTiger deur en raamsensor 'Basic' draadloos 80 m

  Deze draadloze deur/raamsensor, ook wel magneetcontact genoemd, kan worden gebruikt als uitbreiding op het eTIGER draadloze alarmsyteem. Dit magneetcontact registeert of het object waar de sensor op is gemonteerd (bijvoorbeeld een klapraam of een deur) open of gesloten is. Bij opening van het object geeft het magneetcontact een sein en een eventuele vervolgactie die je zelf kunt instellen (bijvoorbeeld een SMS bericht naar je smartphone). Bereik 80m. Het eTIGER draadloze alarmsysteem is een ideale basisset voor de beveiliging van een huis of bedrijfspand. Het systeem is eenvoudig te installeren en uit te breiden met verschillende accessoires zoals IP camera's, magneet contacten, bewegingsmelders, sirenes en een key pad. Met behulp van de IP camera kun je op elk gewenst moment een kijkje nemen in je eigen huis. Op het moment dat het systeem ongewenste gasten in je woning detecteert, kun je een SMS bericht laten sturen naar je smartphone of ander mobiel apparaat. Je kunt dan zelfs foto's nemen van de ongenode gast. De RFID Tag is ideaal voor gebruik met kinderen. Voor een kind is de Tag gemakkelijk te gebruiken, hij of zij hoeft geen code te onthouden. Wanneer het systeem wordt ontgrendeld, wordt een SMS bericht verzonden (zelf in te stellen) zodat je weet dat je kind veilig thuis is gekomen.

  Vergelijk dit product
  11.99
  14.99
 • eTiger binnensirene met flash 80 m 80 db draadloos

  Deze draadloze sirene voor gebruik binnenshuis van 80dB heeft een stroboscoop (dit geeft korte, felle lichtflitsen) en kan worden gebruikt als uitbreiding op het eTIGER draadloze alarmsyteem. Een sirene is zeer effectief om inbrekers af te schrikken.Het eTIGER draadloze alarmsysteem is een ideale basisset voor de beveiliging van een huis of bedrijfspand. Het systeem is eenvoudig te installeren en uit te breiden met verschillende accessoires zoals IP camera's, magneet contacten, bewegingsmelders, sirenes en een key pad. Met behulp van de IP camera kun je op elk gewenst moment een kijkje nemen in je eigen huis. Op het moment dat het systeem ongewenste gasten in je woning detecteert, kun je een SMS bericht laten sturen naar je smartphone of ander mobiel apparaat. Je kunt dan zelfs foto's nemen van de ongenode gast. De RFID Tag is ideaal voor gebruik met kinderen. Voor een kind is de Tag gemakkelijk te gebruiken, hij of zij hoeft geen code te onthouden. Wanneer het systeem wordt ontgrendeld, wordt een SMS bericht verzonden (zelf in te stellen) zodat je weet dat je kind veilig thuis is gekomen.

  Vergelijk dit product
  19.99
  24.99
 • eTiger bewegingsmelder draadloos

  Deze draadloze bewegingsmelder kan worden gebruikt als uitbreiding op het eTIGER draadloze alarmsyteem. De bewegingsmelder beschikt over een infrarood LED functie voor nachtvisie en geeft een sein wanneer beweging gedetecteerd wordt. Een eventuele vervolgactie, bijvoorbeeld een SMS bericht naar je smartphone, kun je zelf instellen. Het eTIGER draadloze alarmsysteem is een ideale basisset voor de beveiliging van een huis of bedrijfspand. Het systeem is eenvoudig te installeren en uit te breiden met verschillende accessoires zoals IP camera's, magneet contacten, bewegingsmelders, sirenes en een key pad. Met behulp van de IP camera kun je op elk gewenst moment een kijkje nemen in je eigen huis. Op het moment dat het systeem ongewenste gasten in je woning detecteert, kun je een SMS bericht laten sturen naar je smartphone of ander mobiel apparaat. Je kunt dan zelfs foto's nemen van de ongenode gast. De RFID Tag is ideaal voor gebruik met kinderen. Voor een kind is de Tag gemakkelijk te gebruiken, hij of zij hoeft geen code te onthouden. Wanneer het systeem wordt ontgrendeld, wordt een SMS bericht verzonden (zelf in te stellen) zodat je weet dat je kind veilig thuis is gekomen.

  Vergelijk dit product
  19.99
  24.99

Veiligheid en beveiliging

Al je beveiliging regel je bij ons: brandveiligheid, raam- en deurbeveiliging, alarmsystemen, beveiligingscamera's en meer.