Sluiten

Werk- & veiligheidskleding

 • Busters veiligheidsbroek ‘Evolution’ maat M

  Deze veiligheidsbroek van Busters is ideaal geschikt voor allerlei werkomstandigheden. Hij is gemaakt uit 65% polyester en 35% katoen en beschikt over 2 afneembare zakken voor het bijhouden van spijkers. Met zijn verstevigde knieën garandeert u een goede werking.

  Vergelijk dit product
  49.99
 • Busters handschoenen 'Feel good' nylon/latex M9

  De Busters handschoenen 'Feel good' M9 zijn handschoenen met een grijze latex coating op een fel rode nylon drager. Deze zijn geschikt voor lichte montage en assemblage werkzaamheden. Deze handschoenen hebben een perfecte pasvorm en optimale vingergevoeligheid.

  Vergelijk dit product
  4.39
 • Busters handschoenen 'Nitril fit' nylon/nitril M8

  De Busters handschoenen 'Nitril fit' M8 zijn nylon handschoenen met nitril schuim coating op de palm. Deze zijn geschikt voor lichte montage en assemblage werkzaamheden. Deze handschoenen hebben een perfecte pasvorm en optimale vingergevoeligheid.

  Vergelijk dit product
  4.39
 • Busters handschoenen 'Anti cut' PE/glasvezel/PU M9

  De Busters handschoenen 'Anti cut' M9 zijn handschoenen met een grijze PU-coating op een snijbestendige polyethyleen HDPE drager. Deze zijn geschikt voor werkzaamheden waar een goed grip en een zekere snij-, scheur- of prikweerstand vereist zijn.

  Vergelijk dit product
  18.49
 • Busters handschoenen 'Tropic' geitenleder M10

  De Busters handschoenen 'Tropic' M10 zijn handschoenen in geitenleder met rug in katoenweefsel. Deze zijn geschikt voor licht mechanisch werk: bediening van machines, magazijnwerk, assemblage en afwerking. Deze handschoenen zijn comfortabele en hebben een elastiek aan de pols voor de perfecte pasvorm.

  Vergelijk dit product
  5.49
 • Busters handschoenen 'Precision' nylon/PU zwart M8

  De Busters handschoenen 'Precision' M8 zijn zwarte nylon handschoen met polyurethaancoating op de palm. Deze zijn geschikt voor schilderen, montage, elektronica, productbescherming... Deze handschoenen hebben een perfecte pasvorm en optimale vingergevoeligheid.

  Vergelijk dit product
  3.79
 • Busters handschoenen 'Mechanic' synthetisch M10

  De Busters handschoenen 'Mechanic' M10 zijn handschoenen uit synthetisch leder met extra versteviging op palm voor schokdemping. Deze zijn multifunctionele handschoen tegen licht mechanische risico's. Deze hebben een rugzijde uit elastisch en ademend spandex en nylon.

  Vergelijk dit product
  11.49
 • Busters handschoenen 'Anti cut' PE/glasvezel/PU M10

  De Busters handschoenen 'Anti cut' M10 zijn handschoenen met een grijze PU-coating op een snijbestendige polyethyleen HDPE drager. Deze zijn geschikt voor werkzaamheden waar een goed grip en een zekere snij-, scheur- of prikweerstand vereist zijn.

  Vergelijk dit product
  18.49

Alles om je lichaam te beschermen tijdens het doe-het-zelven

Van oog- en oorbescherming tot mondmaskers en veiligheidsschoenen, de beste veiliheidskledij vind je hier.