Sluiten

iDual LED verlichting: slimme lampen in jouw smaak

De verlichting aangezet

De verlichting uitgezet

De ruimte verlichten

Het licht dimmen

Helder en functioneel licht
om te lezen of werken

Warm licht om te ontspannen

Gekleurd licht voor wat romantiek

Een nachtlampje tijdens het slapeniDual en iWhites afstandsbedieningen

iDual en iWhites is een innoverend lichtsysteem, dat het mogelijk maakt om LED lampen volledig in te stellen naar eigen wens. Met behulp van een eenvoudig te bedienen afstandsbediening kun je de verlichting in huis dimmen, de wittoon van het licht aanpassen en zelfs de kleur van de LED lampen aanpassen.

Zo kun je de ruimte verlichten met helder functioneel licht als je aan het werk bent of tijdens het lezen, maar ook kiezen voor gedimd licht tijdens een intiem diner. iDual en iWhites bieden je de mogelijkheid om de verlichting in huis volledig in te richten naar eigen smaak en behoefte. Dit kan per moment, per deel van het huis en zelfs per lamp bepaald worden. Zo creëer je altijd en overal in huis de perfecte sfeer.

Bekijk snel het assortiment van iDual

 

 

iDual en iWhites is een nieuw systeem van LED verlichting en geeft jou de volledige controle over de verlichting in jouw huis. Met iWhites lampen en afstandsbediening kun je de intensiteit, wittonen en sfeer dynamisch aanpassen met een druk op de knop. Met iDual hue lampen kun je ook nog extra kleuren instellen en gebruiken.

Je kunt:

 • Het licht dimmen
 • De wittonen aanpassen
 • Het licht kleur geven
 • Het licht dynamisch aanpassen, je omgeving dynamisch verlichten, bijvoorbeeld bij het wakker worden of gaan slapen

Creëer eenvoudig de perfecte sfeer met de LED verlichting van iDual.

iDual logo
 

DIMMEN EN VERLICHTEN

iDual dimmen - normaal iDual dimmen - verlichten iDual dimmen - dimmen

Met de iWhites en iDual hue lampen kun je de verlichting eenvoudig dimmen om wat meer sfeer te creëren of juist verlichten om beter te kunnen lezen of werken.Je kunt:

 • Dimmen of verlichten
 • De lichtintensiteit geheel aanpassen naar eigen wens of smaak

KLEUREN

iDual geel iDual groen iDual paars

De kleur van licht speelt een grotere rol dan wij aanvankelijk denken. Met de iDual hue lamp kun je het licht in huis vrij kleuren naar behoefte, stemming of noodzaak. Voor het goed lezen of zien van iets is het witte licht ideaal, terwijl een oranje kleur meer sfeer in de ruimte brengt.

Je kunt:

 • De LED verlichting aanpassen aan jouw stemming of behoefte
 • De kleuren instellen

DYNAMISCH VERLICHTEN

iDual dynamisch verlichten - romantiek iDual dynamisch verlichten - lezen of werken iDual dynamisch verlichten - ontspannen

Tevens hebben iDual en iWhites dynamisch voorgeprogrammeerde standen, waarmee een omgeving wordt nagebootst, zoals sfeervol kaarslicht, een open haard of fris zoals in een bos. Met iDual en iWhites pas je het licht aan, zodat je echt je eigen sfeer kan creëren.

Je kunt:

 • Kiezen uit vier soorten wittonen
 • Kiezen uit acht voorgeprogrammeerde standen
 • Je omgeving dynamisch verlichten, bijvoorbeeld bij het wakker worden of gaan slapen


Compatibel

iDual logo

Met de iDual afstandsbediening kun je ook de LED verlichting van de iWhites lampen aanpassen. Je kunt alleen de functies die ook daadwerkelijk in de iWhites lampen zitten bedienen, maar het is verder volledig compatibel met elkaar.


Je kunt hierbij:

 • het licht dimmen
 • de wittonen aanpassen

Neem de verlichting van je eigen omgeving in jouw handen met iDual LED verlichting.


iDual hue lamp iWhites lamp


iWhites

Met de iWhites afstandsbediening kun je ook de LED verlichting van de iDual hue lampen aanpassen. Je kunt alleen de functies die op de iWhites afstandsbediening gebruiken, maar verder is het volledig compatibel met iDual.

iDual en iWhites afstandsbedieningen

 

LED verlichtingLED verlichting lijkt steeds meer de standaard te worden ten opzichte van gloei- en halogeenlampen. Dat komt doordat ledlampen al snel 80 tot 90% zuiniger zijn en minder energie verbruiken dan de traditionele verlichting. Daarnaast zijn LED lampen robuust, hebben ze een langere levensduur, worden ze een stuk minder heet en bevatten ze geen kwik. Hierbij komt dat LED verlichting inmiddels in alle soorten en maten te verkrijgen is, zoals de iDual LED verlichting laat zien. Het dimmen en kleuren van de LED verlichting is mogelijk en biedt veel meer flexibiliteit om je ruimte de sfeer mee te geven die je op dat moment wilt.

Voordelen van LED verlichting:

 • Milieuvriendelijk
 • Energiezuinig
 • Duurzaam
 • Wordt niet heet
 • Bevat geen kwik
 • Geeft direct licht
 • Verlichting flikkert niet

Kies dus voor LED verlichting en neem de controle over je verlichting met iDual.

Logo LED verlichting
Lichtbronnen

Opbouwspots

2 x iDual 806 lm (E27)

De iDual 806 lumen lamp met E27 fitting is een dimbare lamp die te gebruiken is met het iDual systeem. 2 stuks.
 

Meer informatie

iDual 700 lm (E27) lamp

iDual 806 lm (E27)

De iDual 806 lumen lamp met E27 fitting is een dimbare lamp die te gebruiken is met het iDual systeem.

 

Meer informatie

LED opbouwspot Weeb 345 lm

LED opbouwspot Weeb 345 lm

Deze decoratieve LED opbouwspot in glossy glas op een buis en ronde chrome basis behoort tot de Weeb familie, 4 lichts met afstandsbediening.  

Meer informatie

LED opbouwspot Cheer 345 lm

LED opbouwspot Cheer 345 lm

Deze decoratieve LED opbouwspot in mat glas op een rechthoekige metalen basis behoort tot de Cheer familie, 2 lichts met afstandsbediening.  

Meer informatie

 


Inbouwspots

3 Funbo inbouwspots wit 345 lm

3 Funbo inbouwspots wit 345 lm

Deze ronde inbouwspots in het wit behoort tot de Funbo familie, 3 stuks met afstandsbediening en iDual technologie, witte en gekleurde sfeerverlichting.  

Meer informatie

Funbo inbouwspots alu 345lm

Funbo inbouwspots alu 345lm

Deze ronde inbouwspot met aluminium afwerking behoort tot de Funbo familie met afstandsbediening en iDual technologie, witte en gekleurde sfeerverlichting.  

Meer informatie

Bekijk hier alle iDual inbouwspots >>

Afstandsbediening iDual

Afstandsbediening iDual

Afstandsbediening voor gebruik bij iDual verlichting, eenvoudig in gebruik, met verschillende functies zoals dimmen, wit of gekleurde lichtsettings. Werkt ook met iWhite lampen.

 

Meer informatie

Afstandsbediening iWhites

Afstandsbediening iWhites

Afstandsbediening voor gebruik bij iDual verlichting, eenvoudig in gebruik, met verschillende functies zoals dimmen, wit of gekleurde lichtsettings. Werkt ook met dimmen/soorten wit bij iDual lampen.

 

Meer informatie
Bekijk introductievideo van iDual

iDual logoiWhites logo

iDual en iWhites bieden je volledige controle over jouw LED verlichting. Neem je verlichting in jouw hand met iDual hue lampen.

iDual LED verlichting endbanner