Sluiten

Onze voordeelkaarten

Geprivilegieerde klant

De Geprivilegieerde klant: trouw wordt beloond bij BricoPlanit

Wie voor een bedrag van minstens € 500 koopt binnen een periode van 3 maanden kan gratis de Geprivilegieerde klant krijgen. Met deze kaart geniet u gedurende 6 maanden van een korting van 10% op al uw aankopen* vanaf de datum waarop de kaart werd afgeleverd en dat bij alle Brico Plan-it winkels in België.

* Niet geldig op lopende promoties, Stuntprijzen, Massaverkoop, de merken Baseline, tuinhuizen, buitenopberging, serres, brandstoffen, de Drive-In, diensten, verhuur en de Cadeaukaart.

Hoe verkrijgt u de Geprivilegieerde klant?

Het volstaat om een aanvraag in te vullen en deze af te geven aan het onthaal van uw winkel, samen met uw kasticketten of facturen die bewijzen dat u in de voorbije 3 maanden voor een bedrag van minstens € 500 heeft aangekocht.

Deze kaart kan ook worden aangekocht voor een bedrag van € 60 en geeft dan onmiddellijk recht op de hieronder vermelde voordelen.

Hoe verkrijgt u de 10% korting?

Toon uw Geprivilegieerde klant aan de kassa, en de 10% korting wordt onmiddellijk afgetrokken, met uitzondering van alle andere promoties en kortingen.
Wij nodigen u uit om telkens uw kaart te tonen voor al uw aankopen wanneer u aan de kassa komt. De geldigheidsduur van de kaart kan voor opeenvolgende perioden van 6 maanden gratis worden verlengd. Dit gebeurt wanneer uw aankopen tijdens de geldigheidsduur van de kaart een bedrag van € 500 bereiken of indien u opnieuw het bedrag van € 60 betaalt.

Wie krijgt de 10% korting?

De Geprivilegieerde kaart is strikt persoonlijk en uitsluitend geldig in combinatie met een identiteitsbewijs.
De kaart mag niet worden doorgegeven aan derden.

Indien u een factuur wenst en in het bezit bent van een Privilege kaart,  zal de factuur op naam van de titularis afgedrukt worden.

new-look-carte-mon-brico-NL.jpg

'Mijn Brico Plan-it' kaart

Gemakkelijk en gratis met vele voordelen!

Haal de 'Mijn Brico Plan-it' kaart af in de winkel en activeer ze simpel en snel op onze website of scan de QR code in de flyer en volg de instructies. Voeg het nummer van de 'Mijn Brico Plan-it' kaart toe aan je Plan-it account of, indien je nog geen account hebt, registreer je op onze website.

De ‘Mijn Brico Plan-it’ kaart wordt aanvaard in alle Brico Plan-it, Brico en Brico City winkels en ook bij online reservaties via Reserve & Go

Bij vertoning van de ‘Mijn Brico Plan-it’ kaart aan de kassa worden de verdiende punten automatisch geregistreerd. De klant ontvangt ook een overzicht van de verzamelde punten op het kasticket. Bij online bestellingen met Reserve & Go worden de punten toegekend na vertoning van de kaart bij de betaling aan de kassa.

Per uitgegeven 2 euro bij één van bovenstaande verkooppunten, ontvangt de klant 1 punt. Spaar uw punten via een Reserve & Go bestelling en krijg die wanneer u in de winkel de bestelling betaalt. Voor een thuislevering bestelling is het niet mogelijk om punten te sparen. Het gebruik van de bestelwagen is niet in elke Plan-it mogelijk.

Heeft u al een kaart? Activeer hem nu!

Activeren

Ontdek de 4 voordelen van de kaart 'Mijn Brico Plan-it':

Afbeelding van avantages-carte-Mon-Brico-NL.jpg