Sluiten

Thuislevering

 Meer dan 20.000 online artikelen bij je
thuis geleverd! 

 


Online besteld op Plan-It.be? Maak het jezelf gemakkelijk: laat je bestelling thuis leveren!

Plan-it bezorgt producten in heel België! Plaats je op een werkdag voor 15.00 uur een bestelling op plan-it.be? Dan wordt deze bijna altijd nog dezelfde dag door ons winkelpersoneel verwerkt en verzendklaar gemaakt. De levertijd bedraagt gemiddeld 1 à 2 werkdagen. Ook onze leveranciers bezorgen producten bij jou thuis. Op deze pagina vind je alle informatie over levering aan huis bij Plan-it via onze winkel of onze leveranciers.

Deze service betreft slechts een deel van ons online assortiment. Je kan de producten die in aanmerking komen voor levering aan huis herkennen aan het gele pictogram met een vrachtwagen op.

Op deze pagina vind je alle informatie over thuisbezorgen bij Plan-it via onze winkel of onze leveranciers.


Thuisbezorgen door onze winkel of door een externe leverancier

Wat is het verschil tussen thuisbezorgen vanuit de winkel en thuisbezorgen door de leverancier?

De producten die je online bestelt bij Plan-it kunnen geleverd worden vanuit de Plan-it winkel, maar ook door een externe leverancier. Hieronder lees je wat het verschil is tussen de winkel en de leverancier.


Winkel

 

 • - Thuisbezorgd vanuit een Plan-it winkel.
 • - Levering binnen de 1 à 2 werkdagen.
 • - Bestellingen worden verzonden en geleverd door Plan-it thuislevering van dinsdag tot zaterdag.
 • - Bestellingen kunnen altijd retour gebracht worden in een Plan-it-winkel.

 


Leverancier

 

 • - Thuisbezorgd door leveranciers.
 • - Elke leverancier hanteert zijn eigen levertijd.
 • - Bestellingen moeten retour gestuurd worden naar de leverancier of opgehaald worden door de leverancier. Neem hiervoor altijd contact op met de klantendienst van Plan-it.

 

Kleine of grote pakketten vanuit de winkel

Wat is het verschil tussen kleine en grote pakketten vanuit de winkel?

Er is een verschil tussen de levering van kleine en grote pakketten. Lees hieronder waar je op moet letten om een onderscheid te maken tussen verschillende soorten pakketten.

 

Kleine pakketten

Een bestelling is een klein pakket als het maximaal 175cm lang is, maximaal 31kg weegt en als het door onze transportdienst bezorgd kan worden.

 • - Kleine pakketten worden thuisbezorgd door onze pakketdienst 
 • - Er wordt geleverd op dinsdag t/m vrijdag: na verzending krijg je je bestelling binnen de 1-2 werkdagen thuis geleverd.
 • - De bezorgkosten van een klein pakket bedragen 4,95 € per bestelling.

 

 

Grote pakketten

Een bestelling is een groot pakket als de maximale lengte 400 cm is, als het pakket meer dan 80kg weegt, met een maximum van 200 Kg, het volume 3m² bedraagt of als het met een pallet door onze transportdienst moet worden bezorgd.

 • - Grote pakketten op pallets worden thuisbezorgd door onze transportdienst.
 • - Grote pakketten op pallets worden steeds tot op de stoep geleverd, mits de bereikbaarheid hiervoor goed en verantwoord is.
 • - Er wordt geleverd op maandag t/m vrijdag: na verzending krijg je je bestelling binnen de 1-2 werkdagen thuis geleverd.
 • - De bezorgkosten van een groot pakket zijn 49 € per bestelling.

 

Thuisbezorgd door een leverancier

Een deel van ons assortiment wordt niet via een winkel maar rechtstreeks via onze leveranciers geleverd, direct bij u thuis. Meestal betreft het dan ook producten die wij niet aanbieden in onze verkooppunten.

Sommigen producten kunnen echter wel uitzonderlijk besteld worden in de winkels. Het voordeel van deze oplossing is dat men de mogelijkheid heeft om uw bestelling met cash te betalen, of om uw Ecocheques te verzilveren.

Wanneer de bestelling wordt geleverd door een leverancier, organiseert die laatste de verzending van de pakketten. Op de productpagina van onze online catalogus vindt u de belangrijkste gegevens voor de levering aan huis: de naam van de leverancier, de leveringstermijn en de extra leveringskosten. Meer informatie is te vinden op de pagina van de leverancier; u kunt de voorwaarden per leverancier raadplegen door te klikken op de bedrijfsnaam van de leverancier.

De pagina’s van onze leveranciers bevat onder andere informatie over haar activiteiten, de informatie over de levering, de retourprocedure, garantie en service na verkoop. Ontdek ze in de lijst hieronder.   

ACD - Avasco - Batavia - Biohort - Cartri - C&K - Coram - Deadan - Decor Son - DomaSol - Dutch Toys - Easy Sun - EltraExcellent Paints - Ferm - Galico Garden Trade - Graham - Graham & Brown - Gre - Grosfillex - Hapro International - Interieur05 - Jabostone  - Kebo - Leisure 'n Pleasure - Les Potagers De Thomas - Livingstickers - Maxeda Logistics Center - Outside Living - Persoon Outdoor Living - Quofi - Solid - Somfy - Soulet - Trigano - Vasp - VidaXL- Weka - Wood4You - Xsteigerhout

 

Retour - garantie - contact

Retour

Heb je teveel gekocht of bevalt het artikel niet? Online gekochte artikelen kunnen binnen 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd.

Deze artikelen kunnen gratis in de dichtstbijzijnde Plan-it winkel worden geretourneerd. Bij de bestelling krijg je een factuur meegeleverd. Neem deze mee als je de bestelling in de winkel gaat retourneren. Je krijgt dan het volledige aankoopbedrag terug, inclusief leveringskosten. Opgelet: enkel onbeschadigde of ongeopende artikels kunnen geretourneerd worden.

Je hebt ook de mogelijkheid de aankoop per (pakket)post terug te sturen. Op de factuur staat het adres van de winkel. Zet dit adres bij het retourneren duidelijk op de verpakking en voeg de factuur bij de producten. Je kunt het pakket vervolgens aanbieden bij alle bekende pakketvervoerders zoals bpost, DHL of TNT. De kosten van de retourzending zijn voor de klant en de kosten worden betaald bij het servicepunt van de gekozen vervoerder. Enkele dagen nadat wij de retourzending in goede staat hebben ontvangen, wordt het aankoopbedrag terugbetaald op de bankrekening of creditcardrekening waarmee je online hebt betaald.

Grote of zware artikelen kunnen thuis opgehaald worden. Neem daarvoor altijd op voorhand contact op met onze klantendienst. In overleg wordt afgesproken wanneer de goederen worden opgehaald. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de klant en bedragen €49. Enkele dagen nadat wij de retourzending in goede staat hebben ontvangen, wordt het aankoopbedrag terugbetaald op de bankrekening of creditcardrekening waarmee je online hebt betaald. De kosten van de retourzending worden in mindering gebracht op het aankoopbedrag.

Retourrecht

De klant heeft het recht om zijn aankoop terug te sturen gedurende een periode 14 dagen na ontvangst. De klant hoeft de reden van retournering niet verantwoorden. De termijn van 14 dagen vangt aan op het moment dat de goederen ontvangen zijn door de klant of door een vertegenwoordiger van de klant. De producten worden enkel aanvaard als de verpakking nog intact is en het product nog ongebruikte en onbeschadigde staat verkeert.

Garantie

De wettelijke garantie is van toepassing als er een defect aan het product wordt vastgesteld binnen de twee jaar na de levering van het artikel. De garantietermijn gaat in vanaf het moment dat het artikel ontvangen wordt door de klant.

De factuur en leverbon gelden als bewijsstukken voor uw garantie.

Contact

Als u vragen heeft over een levering, retour of een ander probleem in verband met uw bestelling, kunt u onze klantendienst contacteren op werkdagen van 08:00 tot 18:00 op het telefoonnummer 0800 12 230