Sluiten

Opberging

Plan-it biedt u een groot aantal opbergmogelijkheden aan. Bijvoorbeeld decoratieve dozen en planken waarmee u kunt variëren, in verschillende kleuren en met een breedte vanaf 50 cm. Eenvoudig aan te passen aan de stijl en de afmetingen van uw kamers.

Inrichting van de dressing

Tegenwoordig wordt bij een dressing op de eerste plaats gedacht aan ruimte uitsparen en aan een inrichting die de ruimte en het opbergen optimaliseert. Stel het u voor: een ruimte waar alles aangenaam en mooi opgeruimd is, waar elke vierkante meter benut is en waar alles een plaatsje vindt... Dat is het doel van een dressing (of van een wandkast als u niet over een dressing beschikt).
Lees meer >

Maken en plaatsen van een wandkast

Opbergplaats op maat nodig? De oplossing is misschien, eigenlijk wel zeker, de wandkast ... Een paar aan de muur bevestigde rekken, achter een schuifdeur (of een dik gordijn), bieden veel meer opbergruimte dan een kast en zijn ook vaak minder duur en opvallend.
Lees meer >

Een boekenrek op maat maken

Het is een zeer goedkope oplossing aangezien je met een minimum aan gereedschap aan de slag kan. Bovendien is de persoonlijke voldoening zoveel groter wanneer je de dingen zelf tot stand brengt...
Lees meer >

De inrichting van het bibliotheekmeubel

Lezer, muziekliefhebber, filmfanaat, verzamelaar… het bibliotheekmeubel zal voor u een droomplek worden, de plek om uw passie tentoon te stellen, te ordenen, op te bergen, opdat uw passie haar plaats in huis zou vinden. Door alles te verzamelen op één enkele plaats, zult u vermijden dat u uw geliefde voorwerpen kwijtraakt en zult deze ook sneller terugvinden.
Lees meer >