Sluiten

Badkamer

De badkamer is een van de belangrijkste vertrekken in een woning, want we besteden er dagelijks gemiddeld 30 minuten van onze tijd. Wij helpen u graag wanneer u uw badkamer tot een comfortabele plek voor ontspanning wilt maken. We beschikken dan ook over een ruim assortiment aan eenvoudige baden en hoekbaden, douches, mengkranen en kwalitatief hoogwaardige design wastafels in verschillende kleuren. Ook heeft u ruime keuze uit verschillende badkamermeubels, spiegels en alle benodigdheden voor hydrotherapie.

Installatie van een douche

Leer hier stap voor stap hoe je een douche plaatst van de leidingen tot de douchestang. 
Lees meer >

Hydrotherapie

Hydrotherapie gaat uit van een externe toepassing van water om stresspijnen – vaak lumbaal of artritisch – te verlichten en heeft bovendien ook een ontspannend effect.
Lees meer >

Inrichting van de badkamer

Vroeger was de badkamer enkel en alleen een puur functionele ruimte, maar tegenwoordig is het ook een plaats voor ontspanning en wellness.
Lees meer >

Kleurentherapie

Kleurentherapie is een natuurlijke therapie die onder de noemer alternatieve geneeskunde valt. Bij deze therapie wordt gebruik gemaakt van de eigenschappen van gekleurd licht.
Lees meer >

De inrichting van de badkamer voor mensen met een beperkte mobiliteit

Een badkamer die aangepast is aan mensen met een beperkte mobiliteit moet functioneel zijn en moet aan een aantal voorwaarden voldoen met betrekking tot de bewegingsruimte, de veiligheid en de uitrusting.
Lees meer >

De inrichting van de kinderbadkamer

Indien u de mogelijkheid (en het geluk) hebt om een badkamer voor uw kinderen te plaatsen kan u hier alle tips vinden om ze perfect in te richten.
Lees meer >

Monteren en plaatsen van een badkamermeubel

U wenst uw oude wastafelmeubel te vervangen door een praktischer en esthetischer meubel dat voorzien is van opbergruimte, een spiegel en verlichting? Ontdek het in deze handige fiche.
Lees meer >

Badkuipen

Ontdek hier de verschillende soorten badkuipen in het aanbod van Brico Plan-it.
Lees meer >

Decoratietrends in de badkamer

De laatste badkamertrends zorgen ervoor dat u in de badkamer nog meer nieuwe energie opdoet.
Lees meer >

Douches

Een douche is altijd handig: u wint tijd, u verbruikt minder water en bespaart bovendien energie.
Lees meer >

Inrichting van de toilet

Besteed genoeg aandacht aan het kleinste kamertje in huis aan de hand van deze snelle tips.
Lees meer >