Sluiten

Hout

Breng een comfortabele en ontspannen sfeer in huis met behulp van ons uitgebreide assortiment aan houten wandbetimmeringen en deuren. Kies tegen voordelige prijzen uit verschillende kleuren, en voeg naar keuze decoratieve elementen toe. Van een helder blauwe deur met elegante lijnen tot een meer traditionele eiken deur of een werktafel: hout blijft een prachtige, warme materiaalsoort die u bij Plan-it voordelig kunt kopen.

Het verbouwen van de dakruimten om meer ruimte te creëren

Dakruimten zijn, net als de zolder, een plek in het huis waar extra woonruimte gecreëerd kan worden. Het is eenvoudig in te richten als kantoorruimte, kamer, speelkamer, een televisiekamer en zelfs als studio bij een dakruimte met een grote oppervlakte. Het verbouwen van de dakruimten is vaak de ideale oplossing om meer woonruimte te creëren zonder te hoeven verhuizen.
Lees meer >

Een binnendeur plaatsen

Een deurelement plaatsen, hetzij bij renovatiewerken (in een bestaande scheidingswand), hetzij in een nieuwbouw (in muren die nog opgetrokken worden), is vrij eenvoudig voor een ervaren doe-het-zelver die over het juiste gereedschap beschikt en enkele basisregels in acht neemt
Lees meer >

Een rolluik plaatsen

Na de plaatsing van nieuwe ramen of in het kader van renovatiewerkzaamheden kan het aanbrengen van luiken misschien nuttig zijn om de isolatie, de veiligheid en het comfort nog te verbeteren.
Rolluiken vormen dan een geschikte oplossing die voor een goede doe-het-zelver tegelijkertijd voordelig en snel te plaatsen is.
Lees meer >

Creëer de trap die perfect in je interieur past

In samenwerking met onze partner: Quick Step - Incizo.
Dit product is bedoeld voor de trapafwerking.
Rechte trap of draaitrap, met of zonder trapneus, egale of niet-egale trapovergang.
Lees meer >

Een raam of schuifraam plaatsen

Als u ervaring hebt in het klussen en als u zelf een raam of schuifraam wenst te vervangen, vindt u hier enkele tips om uw project te doen slagen
Lees meer >

.

De toegang tot de woning

Het gebeurt zeer vaak dat men woningen ziet met meer dan 3 verschillende ingangen. Dat zorgt voor meer toegangsmogelijkheden en heen en weer geloop, maar het vergroot ook het risico op inbraak. Wij gaan kijken wat de vereisten zijn en wat vormgeving betreft, overlopen we de keuze aan vormen en materialen die het meest gebruikelijk zijn.
> Meer lezen