Sluiten

Gasbarbecue

 • Landmann gasbarbecue ‘Triton PTS 3.1’ zilver 13,5kW

  De gasbarbecue Triton PTS 3.1 van Landmann heeft vele voordelen zoals het PTS-systeem waardoor een uniforme temperatuur over het hele grilloppervlak van 65 x 44 cm ontstaat. Zo zijn er geen koude zones in vergelijking met een conventionele barbecue. De barbecue is voorzien van geëmailleerde gietijzeren grillroosters, 3 traploos instelbare roestvrijstalen branders (elk 3,5 kW) met piëzo ontsteking, een warmhoudrooster en een thermometer in het dubbelwandige deksel. Verder beschikt deze barbecue over een RVS grepen een bestekhouder, vetopvangbak, 4 vergrendelbare wielen en een 3 kW-zijbrander.

  Vergelijk dit product
  479.00
 • Landmann gasbarbecue ‘Triton PTS 2.0’ zilver 7kW

  De gasbarbecue Triton PTS 2.0 van Landmann heeft vele voordelen zoals het PTS-systeem waardoor een uniforme temperatuur over het hele grilloppervlak van 48 x 44 cm ontstaat. Hierdoor zijn er geen koude zones in vergelijking met een conventionele barbecue. De barbecue is voorzien van geëmailleerde gietijzeren grillroosters, 2 traploos instelbare roestvrijstalen branders (elk 3,5 kW) met piëzo ontsteking, een warmhoudrooster en een thermometer in het dubbelwandige deksel. Verder is hij ook voorzien van een RVS grepen een bestekhouder, vetopvangbak, 4 vergrendelbare wielen.

  Vergelijk dit product
  349.00
 • Landmann gasbarbecue ‘Rexon PTS 3.0’ zwart 11,1kW

  De gasbarbecue Rexon PTS 3.0 van Landmann heeft vele voordelen zoals het PTS-systeem waardoor een uniforme temperatuur over het hele grilloppervlak van 64 x 40 cm ontstaat. Zo zijn er geen koude zones in vergelijking met een conventionele barbecue. Bovendien is hij voorzien van geëmailleerde grillroosters, 3 traploos instelbare roestvrijstalen branders (elk 3,7kW), een warmhoudrooster en een thermometer in het deksel. Ook is deze barbecue voorzien van een vetopvangbak en 2 wielen.

  Vergelijk dit product
  349.00
 • Landmann gasbarbecue ‘Triton 2.1’ zilver 6,5kW

  Deze gasbarbecue van Landmann beschikt over een piëzo-ontsteking, één brander van 3,5 kW en één zijbrander van 3 kW. Dankzij zijn speciaal PTS-systeem zijn er geen koude zones in vergelijking met een conventionele barbecue. Met zijn 4 vergrendelbare wieltjes is deze barbecue eenvoudig te verplaatsen. Inclusief ontvangt u een hoes voor deze barbecue.

  Vergelijk dit product
  369.00
 • Barbecook gasbarbecue ‘Siesta 412 Black’ 14kW

  De gasbarbecue 'Siesta 412 Black' van Barbecook is een krachtige kwalitatieve barbecue die met gas werkt. Hij is uitgerust met 4 branders van 3,5 kW en een zijbrander om sausjes op te warmen van 2,9 kW, met 3 gietijzeren roosters (2 van 17,5 x 43 cm en 1 van 35 x 43 cm) en een verwarmingsrooster. Dankzij het deksel, de thermometer en de elektronische ontsteking kunt u uw vlees perfect direct of indirect grillen. Bovendien zijn de wielen ideaal om uw 'Siesta 412 Black' te verplaatsen.

  Vergelijk dit product
  599.00
 • Barbecook gasbarbecue ‘Siesta 412’ 14kW

  De gasbarbecue 'Siesta 412' van Barbecook is een krachtige kwalitatieve barbecue die met gas werkt. Hij is uitgerust met 4 branders van 3,5 kW en een zijbrander om sausjes op te warmen van 2,9 kW, met 3 gietijzeren roosters (2 van 17,5 x 43 cm en 1 van 35 x 43 cm) en een verwarmingsrooster. Dankzij het deksel, de thermometer en de elektronische ontsteking kunt u uw vlees perfect direct of indirect grillen. Bovendien zijn de wielen ideaal om uw 'Siesta 412' te verplaatsen.

  Vergelijk dit product
  579.00
 • Barbecook gasbarbecue ‘Siesta 310 Black’ 12kW

  De gasbarbecue 'Siesta 310 Black' van Barbecook is een krachtige kwalitatieve barbecue die met gas werkt. Hij is uitgerust met 3 branders van 4 kW en een zijbrander om sausjes op te warmen van 2,9 kW, 3 gietijzeren roosters (2 van 13,5 x 43 cm en 1 van 35 x 43 cm) en een verwarmingsrooster. Dankzij het deksel, de thermometer en de elektronische ontsteking kunt u uw vlees perfect direct of indirect grillen. Bovendien zijn de wielen ideaal om uw 'Siesta 310 Black' te verplaatsen.

  Vergelijk dit product
  469.00

Gasbarbecue kopen

Professioneel barbecueën met onze gasbarbecues

Hou jij ook zo van gezellig barbecueën? Wil je eigenlijk de hele zomer heerlijk genieten in je loungeset en eten van de barbecue? Maar heb je geen zin in iedere avond in de weer met aanmaakblokjes en eindeloos wachten tot je barbecue eindelijk op temperatuur is zoals bij een houtskoolbarbecue of een betonnen barbecue? Dan is een gas barbecue precies wat je nodig hebt. Geen gedoe met het aanmaken van jouw buitenkeuken, want je draait gewoon het gas aan. En je kunt gelijk beginnen met grillen, op exact de juiste temperatuur voor wat jij wilt klaarmaken. Dat maakt het pas echt gemakkelijk om heel vaak van de bbq te eten, ook als het geen weer is om in de tuin te zitten! Ben je er nog niet helemaal over uit welke barbecue het beste bij je past? Bekijk dan alle voordelen van de soorten barbecues die wij hebben in het assortiment.

Een gas BBQ voor een geslaagde en smakelijke zomer!

Heb je onze gasbarbecues al online bekeken? Bij ons heb je niet alleen in de winkel alle keuze, maar online kun je ook iedere gasbarbecue, die we hebben bekijken en de specificaties nalezen. Wij hebben kleine gasbarbecues van bijvoorbeeld Weber of Landmann voor je. Maar ook als je een echte buitenkeuken, een grote gasbarbecue wilt kopen, zit je goed bij ons. We hebben ruime keuze in buitenkeukens met meerdere branders en zijbranders van bijvoorbeeld de merken Weber, Barbecook of Central Park. Zo vind je eenvoudig precies de machine waarmee jij uit de voeten kunt. En ook om je barbecue te kopen, hoef je de deur niet meer uit. Want bestellen kun je gewoon op onze site!

Bestel jouw gasbarbecue online!

Op onze website kun je alles wat je nodig hebt gewoon online bestellen. Alles wat je hebt gekocht, bezorgen we dan netjes bij jou thuis. Dat is handig bij grote zware apparaten zoals een gas barbecue! Geen gesjouw met de barbecue die je koopt bij ons, want we zetten hem gewoon netjes bij jou in de tuin.