Sluiten

Houtskool barbecue

 • BBQ & Friends barbecue ‘Medora’ Ø 57cm

  De barbecue Medora van BBQ & Friends is een royale houtskool barbecue met een comfortabele werkhoogte van maar liefst 90 cm. De barbecue wordt geleverd met thermometer om uw gerechten goed te kunnen controleren. Dankzij de wielen is uw barbecue makkelijk te verplaatsen.

  Vergelijk dit product
  149.00
 • BBQ & Friends barbecue ‘Tulsa White’ Ø 47cm

  De barbecue Tulsa van BBQ & Friends is een robuuste houtskool barbecue met een comfortabele werkhoogte van maar liefst 90 cm. Hij wordt geleverd met thermometer om uw gerechten goed te kunnen controleren. Dankzij de wielen is uw barbecue makkelijk te verplaatsen.

  Vergelijk dit product
  129.00
 • BBQ & Friends barbecue ‘Tulsa Black’ Ø 47cm

  De barbecue Tulsa Black van BBQ & Friends is een robuuste houtskool barbecue met een comfortabele werkhoogte van maar liefst 90 cm. Hij wordt geleverd met thermometer om uw gerechten goed te kunnen controleren. Dankzij de wielen is uw barbecue makkelijk te verplaatsen.

  Vergelijk dit product
  99.99
 • Landmann barbecue ‘Kamado’ Ø 49,5cm

  De Landmann Kamado is een houtskool barbecue. Hij beschikt over een keramische grill in kingsize-formaat voor een fantastisch scala aan bereidingsmogelijkheden. Hiermee kan men direct en indirect grillen, garen, roken, steenovenpizza toebereiden en zelfs brood bakken. Deze grote allrounder blinkt uit door zijn keramische omhulling met uitstekende thermische isolatie en garandeert daarmee met een grilloppervlak van 49,5 cm onbeperkt grillplezier.

  Vergelijk dit product
  1199.00
 • Barbecook barbecue ‘Adam 50 Top’ Ø 50cm

  De barbecue 'Adam 50 Top' van Barbecook is een ronde houtskool barbecue met deksel. Hij beschikt over een QuickStart systeem dat de intensiteit van het vuur aanpast door het veranderen van de luchtcirculatie in de kuip. Het QuickStop systeem bestaat uit een waterreservoir in de buis van de barbecue om de assen op te vangen en het vuur te blussen als de 'Adam 50 Top' valt. De verstelbare rooster op 2 hoogtes vermijdt contact van het vlees met vlammen.

  Vergelijk dit product
  249.00
 • Barbecook barbecue ‘Adam 50’ Ø 50cm

  De barbecue 'Adam 50' van Barbecook is een ronde houtskool barbecue. Hij beschikt over een QuickStart systeem dat de intensiteit van het vuur aanpast door het veranderen van de luchtcirculatie in de kuip. Het QuickStop systeem bestaat uit een waterreservoir in de buis van de barbecue om de assen op te vangen en het vuur te blussen als de 'Adam 50' valt. De verstelbare rooster op 3 hoogtes vermijdt contact van het vlees met vlammen.

  Vergelijk dit product
  199.00
 • Barbecook barbecue ‘Loewy 55’ Ø 55cm

  De barbecue 'Loewy 55' van Barbecook is een rechthoekige houtskool barbecue. Hij beschikt over een QuickStart systeem dat de intensiteit van het vuur aanpast door het veranderen van de luchtcirculatie in de kuip. Het QuickStop systeem bestaat uit een waterreservoir in de voet van de barbecue om zijn stabiliteit te verhogen en het vuur te blussen als de 'Loewy 55' valt. De verstelbare rooster op 3 hoogtes vermijdt contact van het vlees met vlammen.

  Vergelijk dit product
  179.00

Houtskool barbecue

Een houtskool barbecue voor het echte zomergevoel

Bij ehn heerlijke zomerdag hoort een gezellige barbecue! Nodig je familie en vrienden uit om in de tuin te relaxen in je tuinmeubel of in het park samen de zomer te vieren. En heerlijk te eten natuurlijk! Om de lekkerste barbecuegerechten te maken, heb je goede barbecue accessoires nodig. Wil je graag een houtskool barbecue? Bij ons vind je precies waar je naar op zoek bent. Of je nu uit onze houtskool barbecues een simpele barbecue kiest om de hele zomer met z’n tweetjes van te kunnen genieten, meerdere wegwerp-barbecues nodig hebt voor een feestje, of een degelijke houtskool trolley waarop je met gemak voor een flink gezelschap al dat lekkers kunt grillen.

Houtskool barbecues van verschillende merken en voor ieder budget

Bij Brico/Plan-It vind je heel veel verschillende barbecues van verschillende merken. Bijvoorbeeld de klassieke bolvormige Weber, die je heel gemakkelijk verrijd naar de beste plek om te barbecueën. Of de bekende Smokey Joe van Weber, die je heel eenvoudig meeneemt naar het park of op vakantie. Ook van Central Park hebben wij verschillende handige kleine houtskool barbecues, die je zo meeneemt naar waar je wilt barbecueën. Maar dat niet alleen, van Central Park hebben we verschillende maten barbecues, van klein en handzaam, tot ware buitenkeukens met inklapbare zijtafels. Ook van Landmann hebben we verschillende grillwagens die je gemakkelijk in de tuin kunt verrijden, ketel barbecues met verschillende maten grilloppervlak, maar ook handzame houtskoolbarbecues voor onderweg.

Laat je houtskool BBQ bij je thuis bezorgen

Wanneer je kiest om een flinke houtskool barbecue te kopen, is het een behoorlijk gedoe om het gevaarte thuis te krijgen. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon bij ons op de site bestellen. Je koopt heel eenvoudig online de barbecue die je wilt hebben en wij bezorgen deze netjes bij je thuis. En natuurlijk kun je gelijk alles wat je verder nodig hebt om de hele zomer te barbecueën mee bestellen, zoals houtskool of een beschermhoes voor je barbecue. Houd onze site in de gaten, want online hebben we vaak leuke kortingen en aanbiedingen op barbecues voor je!