Sluiten

Kamperen

 • Vouwkrukje polyester grijs

  Dit vouwkrukje is makkelijk mee te nemen omdat het licht is en in een PVC zak verkocht wordt. Deze zetel is ideaal om overal te gaan zitten, bijvoorbeeld om tijdens een lange wandeling te rusten.

  Vergelijk dit product
  5.29
 • Metronic kompas

  Een kompas is een licht een vertrouwbaar middel om zich te oriënteren. Aan de hand van dit kompas wordt het nog leuker om buitenavonturen te beleven.

  Vergelijk dit product
  1.79
 • Lafuma regelbare zetel 'Futura Clippe' vouwbaar ceder

  De verstelbare zetel 'Futura Clippe' van Lafuma is een grote, stevige en comfortabele stoel. De hoge leuning in geweven zeil ondersteunt uw rug voor uw gemak. Deze stof is speciaal ontworpen voor tuinmeubelen omdat het krasbestendig is, het droogt snel en heeft een antifungale behandeling tegen schimmel gekregen. Dankzij de ergonomische armleuning van twee-laags, kunt u de inclinatie van de rugleuning veranderen waaronder de "zero gravity" die u toelaat om om uw benen lichtjes boven uw hart te plaatsen. Zo kunt u optimaal van een ontspannend moment genieten. Voor nog meer comfort is de zetel 'Futura Clippe' uitgerust met een verstelbaar en afneembaar hoofdkussen, een voetsteun met beschermende ring en beschermdoppen op de poten. Deze stoel is getest om een maximale belasting van 140 kg te ondersteunen.

  Vergelijk dit product
  189.00
 • Lafuma campingzetel 'Victoria' vouwbaar ocean

  De campingzetel 'Victoria' van Lafuma in blauw zeeblauw kleur is een lichtgewichte en praktische campingstoel. De armleuningen uit een stuk en de versterkte naden van het doek zijn ideaal om comfortabel te kunnen zitten. Deze zetel is ook uiterst stabiel dankzij de beschermdoppen onder/op de poten.

  Vergelijk dit product
  54.99

Kamperen, tenten, slapen, koken

Kamperen met de fijnste kampeerspullen

Ga je binnenkort kamperen? En heeft u nog niet alle kampeerartikelen bij elkaar? Kijk dan eens online na of we niet precies hebben waar u naar op zoek bent. Heeft u nog een goede elektrische koelbox nodig? Wilt u een ruimere tent aanschaffen? Of bent u dringend op zoek naar een goede luchtbed? We hebben het allemaal voor je staan. Niet alleen in onze winkels, maar ook op onze website. Daar vindt u alle kampeerspullen overzichtelijk bij elkaar, zodat u gericht kunt zoeken naar wat u nog nodig heeft om te kamperen. 

Online alles vinden om te kamperen

Ook als u op zoek bent naar kleine kampeerbenodigdheden vindt u dat eenvoudig op onze website. Wat dacht u van een goede zaklamp? Heeft u al een fijn camping-kooktoestel? Of bent u toe aan een comfortabele vouwstoel? We hebben ze allemaal in de winkel en online. Het voordeel van op de website kijken is dat je de kampeerartikelen die u nodig heeft, meteen online kunt kopen.

Alle spullen om te kamperen even bekijken in de winkel

Wilt u liever al echt in vakantiestemming komen, door in de winkel heerlijk te neuzen door ons hele assortiment om te kamperen? Natuurlijk kan dat! Kom gewoon even naar een winkel waar we de ruimte hebben om alle kampeerspullen neer te zetten. Het kan geen kwaad dit even vooraf te checken. Dan kun je naar hartenlust alle kampeerspullen bekijken en van de voorpret voor je kampeervakantie genieten. Mocht je vragen hebben, dan kun je die in de winkel ook aan onze medewerkers stellen. Wij kunnen je advies geven over kamperen en je de verschillende spullen laten zien.