Sluiten

Kerstverlichting

Kerstverlichting online kopen

Jouw lichtpuntje in de donkere dagen: kerstlampjes

In de donkere winterdagen is niets fijner dan thuiskomen in een knus en warm huis. Deze Kerst maak jij je huis en tuin gezellig met de sfeervolle kerstverlichting van Brico/Plan-it. Een lichtslang langs de gevel, een stijlvolle clusterverlichting in de kerstboom of misschien wel een leuke bloem verlichting rondom het kerstdorp? Je kunt het zo creatief maken als je wilt! Bekijk ons kerstverlichting assortiment en laat je inspireren. Deze Kerst 2016 is jouw huis zeker het lichtpuntje van de straat en zo maak je je eigen kerststal.


Maak je huis en tuin gezellig met kerstverlichting voor buiten en binnen

Kerst is niet compleet zonder mooie lichtjes. In de boom, langs de gevel of achter het raam: het liefst versieren wij ons hele huis met sfeervolle kerstverlichting. De meeste mensen kiezen voor wat kerstlampjes in de boom, maar bij Brico/Plan-it bieden we een veelzijdig aanbod van gezellige kerstverlichting voor binnen. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje in onze winkels om te zien wat er allemaal mogelijk is. Vergeet naast je huis ook de tuin niet! Een gezellig verlichte tuin maakt thuiskomen na een lange dag nog leuker. Bij Brico/Plan-it vind je de leukste kerstverlichting voor buiten. Denk bijvoorbeeld aan moderne lichtsnoeren, vallende sterren of trendy gekleurde kerstverlichting voor aan de gevel. Ontdek het assortiment en bekijk al onze kerstverlichting voor binnen en buiten.


Verlicht je huis en portemonnee met LED kerstverlichting

Je huis gezellig verlichten en tegelijk je steentje bijdragen aan het milieu? Dat kan met LED kerstverlichting! Je kunt deze kerstverlichting voor binnen en buiten terug vinden in ons assortiment. LED kerstlampen geven een intens helder licht, maar de peertjes worden nauwelijks warm. Dit betekent dat de LED kerstverlichting lang mee gaat en tevens weinig energie verbruikt. Goed voor het milieu en jouw portemonnee! LED kerstverlichting is verkrijgbaar in verschillende stijlen, zoals: miniverlichting, microverlichting, netverlichting, lichtslangen, clusterverlichting, fantasieverlichting en zelfs gekleurde kerstlampjes. Brico/Plan-it heeft alles in huis om er een fonkelende en sfeervolle Kerst van te maken!