Sluiten

Parasols

 • Central Park parasol 'Vive' taupe 2,9m

  Deze zweefparasol 'Vive' van het merk Central Park beschermt u optimaal tegen de zon terwijl u van het mooie weer geniet. Met zijn diameter van 290 cm is deze parasol ideaal voor grote terrassen.

  Vergelijk dit product
  125.00
  149.00
 • Central Park parasol 'Vive' grijs 2,9m

  Deze antracietkleurige zweefparasol 'Vive' van het merk Central Park beschermt u tegen de zon. Het doek van polyester is 360 graden draaibaar. De parasol beschikt over een kruisvoet, heeft een diameter van 290 cm en is 240 cm hoog.

  Vergelijk dit product
  125.00
  149.00
 • Central Park parasol 'Antibes' antraciet 3m

  Deze zweefparasol van Central Park ‘Antibes’ 3m in kleur antraciet is een essentieel element voor uw aangename momenten in de tuin, zonder last te hebben van zonnestralen. Als u voor een zweefparasol kiest, kunt u genieten van een grote bescherming en dus de nodige schaduw bieden om te genieten van een optimaal moment van ontspanning

  Vergelijk dit product
  359.00
 • Central Park parasol 'Balcone' antraciet 1,38m

  Deze Central Park 'Balcone' antraciet parasol voor balkon is een essentiële element om te genieten van een gezonde en serene zomer. Hiermee kunt u zonnebrand vermijden terwijl u geniet van de warmte. U kunt nu een schaduw op uw balkon schikken met deze half lichtgrijze paraplu. Het formaat maakt het een oplossing tegen de zonnestralen voor kleine gebieden. Zijn troeven? Een instelbare hoogte tussen 99 cm en 210 cm en een laag gewicht (3,42 kg), wat een gemakkelijk gebruik mogelijk maakt. De aluminium mast geeft een designlook aan uw parasol. Dit materiaal is lichtgewicht en bestand tegen corrosie. Wat betreft het doek van uw parasol, polyester is voldoende materiaal voor een specifiek gebruik van de parasol, wanneer u voor een paar weken zon per jaar gebruikt. Dit materiaal is vochtbestendig, maar het is het beste om je paraplu op te bergen in geval van regen.

  Vergelijk dit product
  61.99
 • Central Park parasol 'Beach' zalmroze 2m

  De parasol 'Beach' van Central Park is ideaal om u op het strand tijdens de heetste uren tegen de zon te beschermen. De mast is van wit gelakt staal vervaardigd (Voet niet inbegrepen). Ga maar rustig wat verder wandelen of een ijsje halen, dankzij zijn flashy zalmroze polyester doek met boord vindt u het onmiddellijk terug!

  Vergelijk dit product
  19.99
 • Central Park parasol 'Beach' appel groen 2m

  De parasol 'Beach' van Central Park is ideaal om u op het strand tijdens de heetste uren tegen de zon te beschermen. De mast is van wit gelakt staal vervaardigd (Voet niet inbegrepen). Ga maar rustig wat verder wandelen of een ijsje halen, dankzij zijn flashy appel groen polyester doek met boord vindt u het onmiddellijk terug!

  Vergelijk dit product
  19.99
 • Central Park parasol 'Beach' lichtblauw 2m

  De parasol 'Beach' van Central Park is ideaal om u op het strand tijdens de heetste uren tegen de zon te beschermen. De mast is van wit gelakt staal vervaardigd (Voet niet inbegrepen). Ga maar rustig wat verder wandelen of een ijsje halen, dankzij zijn flashy lichtblauw polyester doek met boord vindt u het onmiddellijk terug!

  Vergelijk dit product
  19.99

Parasol kopen bij Brico/Plan-It

Heel veel soorten parasols

Wil je deze zomer zeker zijn van een plekje in de schaduw? Ben je daarom op zoek naar een goede parasol? Bij ons vind je online parasols in heel veel soorten en maten. Of je nu een groot terras hebt, waar je in de schaduw wilt zitten. Of een balkonnetje waar je uit de zon wilt zitten, zonder dat dit veel plek kost. En is een ronde of vierkante parasol handiger voor jou? Ook in parasolvoeten heb je heel veel keuze. Vooral als je niet zo veel plek hebt, zoals op een balkon, is het slim om goed te kijken wat mogelijk is op de plaats dat je de parasol wilt neerzetten. En dan kies je gewoon de parasol en de parasolvoet die het beste bij die plek passen. Er bestaa vershillende maten voor een parasol a.o. parasol 3m, parasol 2m, parasol 3x3 en parasol 4x3.

Online je parasol bekijken en eenvoudig online bestellen

Hier kan je alle parasols ook online bekijken. Op onze site vind je ze overzichtelijk bij elkaar, net als bij ons in de winkel. Zo kun je lekker thuis in alle rust de verschillende parasols vergelijken. Maar dat niet alleen! Zie je online precies wat je nodig hebt voor jouw schaduwplekje? Dan kun je ook gewoon op onze site jouw parasol kopen en misschien heb je ook een voet nodig, die kun je er dan gelijk bij bestellen. Wij bezorgen alles wat je online koopt natuurlijk netjes bij je thuis. Dat scheelt je heel veel gesjouw met een onhandige parasol en een zware parasolvoet! 

Wil je de parasols eerst even zien?

Weet je niet zo goed wat de slimste manier voor jou is om een schaduwplek te maken in de tuin of op het balkon? Of kun je niet kiezen uit alle parasols die je online ziet? Natuurlijk kun je altijd even naar de winkel komen om ze zelf in en uit te klappen, of gewoon te zien hoe groot de parasol in het echt is, die je leuk vindt. En al je vragen kun je dan gelijk ook stellen aan onze medewerkers.