Sluiten

Parasols

 • Central Park parasol 'Beach' zalmroze 2m

  De parasol 'Beach' van Central Park is ideaal om u op het strand tijdens de heetste uren tegen de zon te beschermen. De mast is van wit gelakt staal vervaardigd (Voet niet inbegrepen). Ga maar rustig wat verder wandelen of een ijsje halen, dankzij zijn flashy zalmroze polyester doek met boord vindt u het onmiddellijk terug!

  Vergelijk dit product
  10.40
 • Central Park parasol 'Beach' appel groen 2m

  De parasol 'Beach' van Central Park is ideaal om u op het strand tijdens de heetste uren tegen de zon te beschermen. De mast is van wit gelakt staal vervaardigd (Voet niet inbegrepen). Ga maar rustig wat verder wandelen of een ijsje halen, dankzij zijn flashy appel groen polyester doek met boord vindt u het onmiddellijk terug!

  Vergelijk dit product
  10.40
 • Central Park parasol 'Beach' lichtblauw 2m

  De parasol 'Beach' van Central Park is ideaal om u op het strand tijdens de heetste uren tegen de zon te beschermen. De mast is van wit gelakt staal vervaardigd (Voet niet inbegrepen). Ga maar rustig wat verder wandelen of een ijsje halen, dankzij zijn flashy lichtblauw polyester doek met boord vindt u het onmiddellijk terug!

  Vergelijk dit product
  10.40
 • Easy Sun parasol '320' petroleum blauw 3,2 m

  De parasol Easy Sun '320' is reeds lang gekend als een product van zeer hoge kwaliteit met een onberispelijke afwerking. Deze parasol van Europees fabrikaat beschikt over 15 verschillende brevetten waardoor het in zijn categorie een uniek product is. De parasol Easy Sun draait 360° en is tot 45° kantelbaar waardoor het tot de avondschemering een uitstekende zonnewering vormt. De bijgeleverde voet moet met 130 kg zand (niet bijgeleverd) worden verzwaard. Eénmaal geplaatst is de parasol quasi onverwoestbaar, zelfs bij hevige wind. De parasol wordt geleverd met een vinyl opberghoes, een zomerhoes voor dagelijks gebruik is eveneens beschikbaar (optie). Het doek Olefin 240 gr is van een uitzonderlijke kwaliteit en gegarandeerd Sunproof Uv50+ en Waterproof.

  Vergelijk dit product
  899.00

Parasol kopen bij Brico/Plan-It

Heel veel soorten parasols

Wil je deze zomer zeker zijn van een plekje in de schaduw? Ben je daarom op zoek naar een goede parasol? Bij ons vind je online parasols in heel veel soorten en maten. Of je nu een groot terras hebt, waar je in de schaduw wilt zitten. Of een balkonnetje waar je uit de zon wilt zitten, zonder dat dit veel plek kost. En is een ronde of vierkante parasol handiger voor jou? Ook in parasolvoeten heb je heel veel keuze. Vooral als je niet zo veel plek hebt, zoals op een balkon, is het slim om goed te kijken wat mogelijk is op de plaats dat je de parasol wilt neerzetten. En dan kies je gewoon de parasol en de parasolvoet die het beste bij die plek passen. Er bestaa vershillende maten voor een parasol a.o. parasol 3m, parasol 2m, parasol 3x3 en parasol 4x3.

Online je parasol bekijken en eenvoudig online bestellen

Hier kan je alle parasols ook online bekijken. Op onze site vind je ze overzichtelijk bij elkaar, net als bij ons in de winkel. Zo kun je lekker thuis in alle rust de verschillende parasols vergelijken. Maar dat niet alleen! Zie je online precies wat je nodig hebt voor jouw schaduwplekje? Dan kun je ook gewoon op onze site jouw parasol kopen en misschien heb je ook een voet nodig, die kun je er dan gelijk bij bestellen. Wij bezorgen alles wat je online koopt natuurlijk netjes bij je thuis. Dat scheelt je heel veel gesjouw met een onhandige parasol en een zware parasolvoet! 

Wil je de parasols eerst even zien?

Weet je niet zo goed wat de slimste manier voor jou is om een schaduwplek te maken in de tuin of op het balkon? Of kun je niet kiezen uit alle parasols die je online ziet? Natuurlijk kun je altijd even naar de winkel komen om ze zelf in en uit te klappen, of gewoon te zien hoe groot de parasol in het echt is, die je leuk vindt. En al je vragen kun je dan gelijk ook stellen aan onze medewerkers.