Sluiten

Partytenten & zonnetenten

 • Central Park palviljoen zijwand mosquito Palaca 3x3,6m

  Wil je buiten kunnnen genieten van partytent Palaca zonder muggen om je heen? Deze zijwanden zijn speciaal voor partytent Palaca om alle muggen op afstand te houden. Er worden 4 zijwanden geleverd waardoor je de partytent volledig kan afsluiten. Let op! Partytent en andere zijwanden niet inbegrepen.

  Vergelijk dit product
  39.99
 • Central Park partytent zijwand Basic 3x3m wit

  Deze witte zijwand van Central Park is geschikt voor partytent Basic. Voeg deze zijwand inclusief ramen toe aan je partytent om je gezelschap te beschermen tegen wind en regen. Of ben je opzoek naar net een beetje meer privacy? Dan is deze zijwand ideaal! Partytent Basic is niet inbegrepen.

  Vergelijk dit product
  12.99
 • Central Park partytent Feria XL 3x9m wit

  Deze riante witte partytent Feria van Central Park biedt genoeg ruimte voor al je evenementen. Het dak en de zijwanden zijn waterdicht en de vaste gordijnen zijn voorzien van raamvensters. Het geheel is gefixeerd aan het stevige frame die uit witte gepoedercoat metalen buizen van Ø 18/24/32 mm bestaan.

  Vergelijk dit product
  175.00
 • Central Park paviljoen zijwand Madena 4x3m donkergrijs

  Zijn je Madena zijwanden aan vervanging toe? Maak je Madena paviljoen van Central Park compleet met deze zijwanden. Met deze zijwanden kan de paviljoen deels of volledig afgeschermd worden tegen wind en regen. Deze zijwanden zijn gemaakt van polyester en zijn voorzien van een coating en zijn waterafstotend! De set bestaat uit 4 zijwanden, zodat elke kant afgesloten kan worden.

  Vergelijk dit product
  74.99

Partytent kopen bij Brico/Plan-It

Partytenten voor ieder feest

Heb je een feestje buiten en weet je niet of het wel droog blijft? Of is er zo veel zon voorspeld dat je de hapjes en de mensen een verkoelende plek in de schaduw wilt bieden? Met een terrasoverkapping heb je een makkelijke en nette oplossing voor een mooie en gezellige overdekte ruimte buiten. Heb je een gezellige barbecue met wat vrienden? Parasols zijn dan soms genoeg. Of wil je de partytent gebruiken voor een groot feest? Hoe dan ook zorgt een opvouwbare partytent voor een toegevoegde waarde op jouw feestjes en recepties. Online heb jij een ruime keuze en vind je dus heel gemakkelijk de partytent die je nodig hebt. En die kun je ook heel eenvoudig online kiezen en online kopen! 


Partytenten online kopen

Natuurlijk kun je zelf even snel naar één van onze winkels komen om de partytent te kopen die je op het oog hebt. Maar alle zonweringen vindt u ook online, dus op onze website kun je in alle rust vergelijken en kijken welke tent het meest geschikt is voor jouw feestje. En dat niet alleen, je kunt ook heel handig online de partytent bestellen die je wilt op onze site. Zo koop je jouw partytent zonder de deur uit te moeten! Dat scheelt een hoop gedoe en gesleur met dozen en zakken. Want natuurlijk bezorgen we alle partytenten, die je online koopt, netjes bij je thuis. 


Welke partytenten zijn geschikt?


Wil je liever alle partytenten naast elkaar zien? En echt even kijken hoe verschillend een paviljoentent met of zonder zijwanden nu eigenlijk is? Of heb je vragen voor ons over partytenten, bijvoorbeeld over hoeveel partytenten je zou moeten neerzetten voor de hoeveelheid mensen die op jouw feest komen? Natuurlijk kunnen wij je alle antwoorden hierop geven. Kom gewoon naar een van onze winkels bij jou in de buurt.