Sluiten

Buitenreiniging

 • Les Anciens Ebénistes steenvernis kleurloos satijn 1 L

  De steenvernis van Les Anciens Ebénistes beschermt stenen en natuurlijke poreuze materialen tegen vorst en maakt ze waterdicht. Dit product is geschikt voor binnen en buitengebruik op tegels, plaveistenen, bakstenen, schoorstenen. De vernis beschermt de ondergrond tegen vlekken en voorkomt mosvorming.

  Vergelijk dit product
  30.99
 • Gardena Schrobber "Combisystem"

  De Gardena combisystem schrobber is ideaal voor gebruik in huis. Dankzij de uiterst elastische polypropyleen borstels en een werkbreedte van 30cm, plus een houder van slagvast kunststof, is de schrobber zelfs geschikt voor ingelopen vuil of vochtig materiaal. Praktisch: de randen zijn afgerond om het meubilair te ontzien. De schrobber is geschikt voor alle stelen van het Gardena combisystem, waarbij Gardena een steellengte van 130 of 150cm adviseert, afhankelijk van je lichaamslengte.

  Vergelijk dit product
  19.99
 • Gardena handschrobber ‘5572’

  Met behulp van deze handschrobber van Gardena kunt u robuuste oppervlakken moeiteloos reinigen. De toevoer naar de borstel kan traploos worden ingesteld en geblokkeerd. De handborstel kan met één hand worden gebruikt en is door de smalle en platte vorm geschikt voor kleine ruimten. Voor efficiënt reinigen kan er Gardena shampoostaafjes worden toegevoegd. Deze schrobber kan niet gebruikt worden in combinatie met een Gardena steel.

  Vergelijk dit product
  19.99
 • Gardena reinigingsdoekje

  Dit reinigingsdoekje van Gardena is geschikt om te gebruiken met alle soorten wasborstels van Gardena. Hij is zeer eenvoudig te verwijderen en te bevestigen dankzij zijn klittenband en met zijn microvezels krijgt u de beste resultaten bij het schoonmaken. Het doekje is wasbaar op 60°.

  Vergelijk dit product
  14.99
 • Gardena raamwasborstel met trekker

  Deze raamwasborstel van Gardena kan worden aangesloten op een waterleidingnet en is voorzien van een Gardena Systeem-aansluiting. Hij beschikt over een wasborstel en een trekker waarmee u het water van het glas kan wissen. De borstel is zeer flexibel en kan tot 360° draaien en is perfect geschikt om allerlei oppervlakken mee te reinigen.

  Vergelijk dit product
  34.99
 • Gardena handschrobber

  Met de comfortuitvoering van de Gardena handwasborstel wordt reinigen heel eenvoudig. De handswasborstel met platte en lichte borstelkop kan op de watertoevoer worden aangesloten en in smalle ruimten komen. De borstel reinigt kwetsbare oppervlakken, zoals tuinmeubilair, garagedeuren en voertuigen, voorzichtig en effectief. De handwasborstel met Original Gardena System-aansluiting heeft hoogwaardige borstelharen van gemengd paardenhaar. De comfortabele, traploos instelbare en vergrendelbare watertoevoer kan met één hand worden geregeld. Je kunt de watertoevoer op basis van je behoeften regelen. De strip van zachte kunststof rondom voorkomt krassen. Voor effectief reinigen kunnen er Gardena shampoostaafjes worden toegevoegd.

  Vergelijk dit product
  19.99
 • Gardena zwenkwasborstel

  Deze schrobber van Gardena kan op een waterleidingnet worden aangesloten en dankzij zijn driehoekige vorm kan hij niet-toegankelijke plekken schoonmaken. De borstel is tot 360° draaibaar en kan flexibel worden ingesteld. Hij kan worden gebruikt met alle soorten stelen van Gardena. De borstel is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van kwetsbare oppervlakken.

  Vergelijk dit product
  30.99
 • Gardena wasborstel

  De wasborstel kan op het waterleidingnet worden aangesloten met de Original Gardena System-aansluiting en heeft haren van een paardenhaarmengsel. Je kunt kwetsbare oppervlakken, zoals auto's of caravans, voorzichtig en effectief reinigen. Sluit één van de Original Gardena Cleansystem waterstelen aan met het aansluitstuk op de wasborstel. De wasborstel kan volledig op het draaistuk in stappen van 30° worden gedraaid en kan moeiteloos worden aangepast aan het oppervlak dat moet worden schoongemaakt. De werkbreedte is 27cm.

  Vergelijk dit product
  29.99

Outdoor reinigingsproducten

Een ruim assortiment outdoor reinigingsproducten om je tuin schoon te houden. Bestel  nu online en ga aan de slag!