Sluiten

Buitenreiniging

 • Nature tuintrolley groen 55L

  Deze tuintrolley van Nature is perfect om uw tuinafval, zoals bladeren of takken, in te gooien. Met het handvat en de wielen kan hij eenvoudig verplaatst worden.

  Vergelijk dit product
  29.99
 • Exotan reiniger en beschermer set voor teak en hardhout 'Care'

  Een onderhoudspakket van Exotan ‘Care’ voor teak en hardhout bestaande uit een fles teak reiniger (1 L), een fles teak protector (transparant) (1 L), bruine schuurpads (2) en aanbrengdoeken (3). Een reiniger en kleurhersteller van Exotan ‘Care’ in één. Reinigt teak en andere hardhoutsoorten grondig en diepgaand en verwijdert vuil en vlekken. Herstelt tevens de oorspronkelijke lichtbruine kleur en opent de poriën van het hout voor een goede nabehandeling met een van onze andere onderhoudsproducten. Ook geschikt voor andere houtsoorten. De teak en hardhout beschermer van Exotan ‘Care’ maakt teak en ander hardhout water- en vuilafstotend en helpt vlekken voorkomen. Het geeft het hout een langdurige bescherming. Het is een natuurlijk impregneermiddel waardoor de natuurlijke uitstraling van het hout behouden blijft. Deze beschermer van Exotan ‘Care’ voorkomt ook dat teak snel zwart wordt en beschermt bovendien ook tegen de zon. Ook geschikt voor andere houtsoorten. De bruine schuurpads van Exotan ‘Care’ zijn geschikt voor het reinigen van teak en andere houtsoorten (voor tuinmeubelen). De aanbrengdoeken van Exotan ‘Care’ zijn geschikt voor het aanbrengen van oliën of nog beschermingsproducten op uw tuinmeubelen. De doek absorbeert het onderhoudsmiddel en zorgt ervoor dat je het gemakkelijk kan aanbrengen.

  Vergelijk dit product
  59.99
 • Exotan reiniger en beschermer set voor teak 'Care'

  Een onderhoudspakket voor teak bestaande uit een fles teak reiniger (1 L), een fles teak beschermer (1 L), bruine schuurpads (2) en aanbrengdoeken (3). Een reiniger en kleurhersteller van Exotan ‘Care’ in één. Reinigt teak en andere hardhoutsoorten grondig en diepgaand en verwijdert vuil en vlekken. Herstelt tevens de oorspronkelijke lichtbruine kleur en opent de poriën van het hout voor een goede nabehandeling met een van onze andere onderhoudsproducten. Ook geschikt voor andere houtsoorten. Deze beschermer voor teak hout van Exotan ‘Care’ voorkomt dat het teak snel veroudert naar een grijze kleur. Beschermt teak gedurende het hele seizoen tegen vervuiling en zorgt ervoor dat de natuurlijke lichtbruine kleur van teak veel langer blijft behouden dan een behandeling met teak/hardhout olie. Deze beschermer van Exotan voorkomt ook dat teak snel zwart wordt en beschermt bovendien ook tegen de zon. Ook geschikt voor andere houtsoorten. De bruine schuurpads van Exotan ‘Care’ zijn geschikt voor het reinigen van teak en andere houtsoorten (voor tuinmeubelen). De aanbrengdoeken van Exotan ‘Care’ zijn geschikt voor het aanbrengen van oliën of nog beschermingsproducten op uw tuinmeubelen. De doek absorbeert het onderhoudsmiddel en zorgt ervoor dat je het gemakkelijk kan aanbrengen.

  Vergelijk dit product
  59.99
 • Exotan reiniger en beschermer set voor stoffen 'Care'

  Een onderhoudspakket van Exotan 'Care' voor textiel bestaande uit een fles krachtige reiniger en vlekverwijderaar (750 ml), een fles protector (750 ml), witte schuurpads (2) en aanbrengdoeken van Exotan 'Care'(3). Een krachtige reiniger en vlekverwijderaar van Exotan Care die snel en diepgaand vuil, vet en andere vlekken op kussens en parasols verwijderd. Deze reiniger is ook geschikt voor silvertex, sunbrella en olefin. De textiel beschermer van Exotan ‘Care’ geeft kussens en parasoldoek een langdurige bescherming tegen vuil en maakt textiel water- en vuilafstotend. Het is een onzichtbaar impregneermiddel met een UV-block waardoor de nieuwe uitstraling van stoffen langer behouden blijft. Deze beschermer is ook geschikt voor silvertex, sunbrella en olefin. De witte schuurpads van Exotan Care zijn geschikt voor het reinigen van tuinmeubelen (behalve die in hout). De aanbrengdoeken van Exotan Care zijn geschikt voor het aanbrengen van oliën of nog beschermingsproducten op uw tuinmeubelen. De doek absorbeert het onderhoudsmiddel en zorgt ervoor dat je het gemakkelijk kan aanbrengen.

  Vergelijk dit product
  49.99
 • Exotan reiniger en beschermer set voor wicker en textileen 'Care'

  Een onderhoudspakket voor wicker en textileen bestaande uit een fles reiniger (750 ml), een fles beschermer (750 ml), witte schuurpads (2) en aanbrengdoeken van Exotan ‘Care’(3). Een krachtige reiniger van Exotan ‘Care’ die snel en diepgaand vuil, vet en andere vlekken op vlechtwerk en textilene verwijdert. Deze reiniger schuimt niet waardoor wordt voorkomen dat er vettige zeepresten in de kleine gaatjes van het vlechtwerk of textileen achter blijven. De wicker en textileen beschermer van het merk Exotan ‘Care’ geeft tuinmeubelen met vlechtwerk en textilene een langdurige bescherming. Maakt het materiaal tevens water- en vuilafstotend. De voedende ingrediënten helpen het materiaal langer flexibel en soepel te houden, waardoor de levensduur van het tuinmeubel wordt verlengd. Het krachtige UV-block voorkomt een snelle verkleuring en veroudering van de kunststof materialen. De witte schuurpads van Exotan ‘Care’ zijn geschikt voor het reinigen van tuinmeubelen (behalve die in hout). De aanbrengdoeken van Exotan ‘Care’ zijn geschikt voor het aanbrengen van oliën of nog beschermingsproducten op uw tuinmeubelen. De doek absorbeert het onderhoudsmiddel en zorgt ervoor dat u het gemakkelijk kan aanbrengen.

  Vergelijk dit product
  49.99
 • Les Anciens Ebénistes steenvernis kleurloos satijn 1 L

  De steenvernis van Les Anciens Ebénistes beschermt stenen en natuurlijke poreuze materialen tegen vorst en maakt ze waterdicht. Dit product is geschikt voor binnen en buitengebruik op tegels, plaveistenen, bakstenen, schoorstenen. De vernis beschermt de ondergrond tegen vlekken en voorkomt mosvorming.

  Vergelijk dit product
  32.99
 • Exotan tek en hardhout beschermer 'Care' 1 L

  De teak beschermer van Exotan ‘Care’ maakt teak en ander hardhout water- en vuilafstotend en helpt vlekken voorkomen. Het product geeft het hout een langdurige bescherming tegen vuil, vet, koffie etc. Het is een natuurlijk inpregneermiddel waardoor de natuurlijke uitstraling van het hout behouden blijft.

  Vergelijk dit product
  34.99
 • Exotan teak beschermer 'Care' 1 L

  Deze beschermer voor teak hout van Exotan ‘Care’ voorkomt dat het teak snel veroudert naar een grijze kleur. Beschermt teak gedurende het hele seizoen tegen vervuiling en zorgt ervoor dat de natuurlijke lichtbruine kleur van teak veel langer blijft behouden dan een behandeling met teak/hardhout olie. Deze beschermer van Exotan voorkomt ook dat teak snel zwart wordt en beschermt bovendien ook tegen de zon. Ook geschikt voor andere houtsoorten.

  Vergelijk dit product
  29.99

Outdoor reinigingsproducten

Een ruim assortiment outdoor reinigingsproducten om je tuin schoon te houden. Bestel  nu online en ga aan de slag!