Sluiten

Grasmachines en zitmaaiers

 • Central Park elektrische grasmaaier 'CPE1434-2' 1400 W

  Deze elektrische grasmaaier van Central Park heeft een vermogen van 1400 watt. U kunt er een gazonoppervlak tot 300 m² perfect mee onderhouden. Dankzij de mulchingfunctie wordt het gemaaide gras zeer fijn verpulverd tot een laagje meststof op uw gazon.

  Vergelijk dit product
  69.99
  109.00
 • Central Park elektrische grasmaaier 'CPE1032' 1000 W

  De elektrische CPE1032/2-grasmaaier van Central Park is de perfecte grasmaaier voor oppervlaktes tot 250 m². Deze grasmaaier is licht, wendbaar en vrij stil. Zijn vermogen staat garant voor een perfecte afwerking en doeltreffend maaiwerk, met een minimum aan onderhoud.

  Vergelijk dit product
  49.99
  69.99
 • Central Park benzinegrasmaaier 'CPT 51 H 160' 160 cc

  Deze zelfrijdende benzinegrasmaaier van Central Park is uitgerust met een robuust stalen chassis. De krachtige 150 cc-motor en maaibreedte van 51 cm maakt deze benzinemaaier geschikt voor een oppervlakte tot maar liefst 1200 m². De snijhoogte is centraal verstelbaar en hij heeft een 4-in-1-functie: opvang, achterwaartse of zijwaartse uitworp en mulching.

  Vergelijk dit product
  349.00
  449.00
 • Central Park grasmaaier op accu 'CPAP 40V4X2-46' 40 V

  De perfecte grasmaaier kiest u in functie van de oppervlakte van uw tuin. In dit geval, wordt een grasmaaier van Central Park op accu gebruikt voor een oppervlakte van 600 m². Een grasmaaier op accu biedt voldoende autonomie voor middelgrote oppervlaktes en kan snel worden opgeladen. De machine is stil en biedt veel bewegingsvrijheid.

  Vergelijk dit product
  369.00
  449.00
 • Central Park grasmaaier op accu 'CPAP 82V5X2-51' 82 V

  De perfecte grasmaaier kiest u in functie van de oppervlakte van uw tuin. In dit geval, wordt een grasmaaier van Central Park op accu gebruikt voor een oppervlakte van 1300 m². Een grasmaaier op accu biedt voldoende autonomie voor middelgrote oppervlaktes en kan snel worden opgeladen. De machine is stil en biedt veel bewegingsvrijheid.

  Vergelijk dit product
  749.00
  849.00
 • Central Park grasmaaier op accu 'CPAP 62V4X2-51' 62 V

  De perfecte grasmaaier kiest u in functie van de oppervlakte van uw tuin. In dit geval wordt een grasmaaier van Central Park op accu gebruikt voor een oppervlakte van 1000 m². Een grasmaaier op accu biedt voldoende autonomie voor middelgrote oppervlaktes en kan snel worden opgeladen. De machine is stil en biedt veel bewegingsvrijheid.

  Vergelijk dit product
  529.00
  599.00
 • X’Oil 4 takt-mengolie voor motor 600 ml

  Deze 4 taktolie is speciaal samengesteld voor de smering van de 4-taktmotoren van tuin- en bouwmachines, grasmaaimachines en hulpmotoren. De speciale samenstelling verzekert een perfecte werking van de apparatuur en een uitstekende bescherming tegen vuil en afzettingen. Het is geschikt voor tuinbouw, microtractoren, grasmaaiers en tweewielige trekkers.

  Vergelijk dit product
  4.07
  4.79
 • Gardy Parts bougie grasmaaier 'F9853'

  Een thermische grasmaaier is uitgerust met een verbrandingsmotor met cyclus van 2 of 4-takt. Voor verbrandingsmotor, is de bougie zeer belangrijk want het is de kaars dat de vonk aansteekt die van start voor de motor is. Een bougie kan gemakkelijk vervangen worden aan de hand van een bougiesleutel.

  Vergelijk dit product
  5.77
  6.79

Grasmaaiers en zitmaaiers

Stoere grasmachines om je grasveld prachtig te houden

Geen kunstgras en dus op zoek je een gemakkelijke grasmaaier? Een maaier waarmee je zonder veel moeite je gazon maait. Ook wanneer je in de zomer bijna iedere week moet maaien, omdat het gras zo snel groeit? Kijk dan een bij de elektrische grasmaaiers of de grasmachine op benzine, die wij voor je hebben staan. Natuurlijk kun je langskomen in een van onze winkels, maar ook online kun je in alle rust de maaiers die we hebben bekijken en vergelijken. Op onze website hebben we ze namelijk allemaal bij elkaar gezet met alle nuttige informatie.

Online grasmachine bekijken en eenvoudig bestellen

Wist je dat je niet alleen het hele assortiment online kunt bekijken, maar ook online kunt bestellen? Ook jouw nieuwe grasmaaier koop je gewoon heel gemakkelijk op onze site. Heb je nog meer dingen nodig voor in je tuin? Misschien ben je bezig om het gras in je gazon te verbeteren. Kijk dan ook eens bij de vele hulpmiddelen die we voor je hebben om je grasveld in topconditie te krijgen en te houden! 

Hulp nodig bij het kiezen uit de grasmaaiers?

Vind je het lastig om uit alle grasmachine, die we hebben, de juiste grasmachine voor jou te kiezen? Of wil je gewoon de maaier die je op het oog hebt even zien? Kom dan gewoon eens naar een van onze winkels. Om te voelen of de grasmaaier helemaal is wat je je had voorgesteld. Kijk wel even van tevoren online bij deze winkel of wij ook echt de maaiers daar voor je in stock hebben staan. En onze medewerkers kunnen dan meteen alle vragen beantwoorden die je hebt over elektrisch gereedschap voor je tuin.