Sluiten

Grasmachines en zitmaaiers

 • Central Park elektrische grasmaaier 1800 W

  De perfecte grasmaaier kiest u in functie van de oppervlakte van uw tuin. In dit geval, wordt een elektrische grasmaaier gebruikt voor oppervlaktes tot 800 m².Die zijn licht, wendbaar en vrij stil. Hun vermogen staat garant voor een perfecte afwerking en doeltreffend maaiwerk, voor een minimum aan onderhoud.

  Vergelijk dit product
  199.00
  289.00
 • Central Park elektrische grasmaaier 'CPE1232-2' 1200 W

  De perfecte grasmaaier kiest u in functie van de oppervlakte van uw tuin. In dit geval, wordt een elektrische grasmaaier gebruikt voor oppervlaktes tot 1000 m².Die zijn licht, wendbaar en vrij stil. Hun vermogen staat garant voor een perfecte afwerking en doeltreffend maaiwerk, voor een minimum aan onderhoud.

  Vergelijk dit product
  69.99
  89.99
 • Worx grasmaaier op accu 'WG776E' 40 V

  De perfecte grasmaaier kiest u in functie van de oppervlakte van uw tuin. In dit geval, wordt een grasmaaier op Li-Ion accu 2 Ah gebruikt voor oppervlaktes tot 300 m². Een grasmaaier op accu biedt voldoende autonomie voor middelgrote oppervlaktes en wordt snel geladen Het is stilte en biedt aan een bewegingsvrijheid.

  Vergelijk dit product
  229.00
  289.00
 • Wolf Garten robotmaaier 'Loopo S150' 12 V

  Geniet u volop van uw vrije tijd met de Wolf-Garten robotmaaier 'Loopo S150' is uw gazon steeds perfect gemaaid. Via de kabel bakent u de maaizone af. De robotmaaier doet de rest en dit op een autonome en haast geluidloze manier (69 dB). U hoeft helemaal niets op te vangen. Dankzij de mulching-functie blijft het gemaaide gras onzichtbaar op het gazon liggen en vormt het zo een natuurlijke meststof. Wanneer het werk erop zit of de batterij geladen moet worden, keert de robotmaaier automatisch terug naar het laadstation. De machine beschikt over een terreinafbakeninskabel van 80 m en werkt op hellingen tot 15 %.

  Vergelijk dit product
  499.00
  629.00
 • Central Park grasmaaier op accu 'CPAP 40V4X1-46' 40 V

  De perfecte grasmaaier kiest u in functie van de oppervlakte van uw tuin. In dit geval, wordt een grasmaaier Central Park op accu gebruikt een oppervlakte van 300 m². Een grasmaaier op accu biedt voldoende autonomie voor middelgrote oppervlaktes en wordt snel geladen Het is stilte en biedt aan een bewegingsvrijheid.

  Vergelijk dit product
  329.00
  399.00
 • Black + Decker elektrische grasmaaier 'BEMW471ES-QS' 1600 W

  De perfecte grasmaaier kiest u in functie van de oppervlakte van uw tuin. In dit geval, wordt een elektrische grasmaaier gebruikt voor oppervlaktes tot 600 m².Die zijn licht, wendbaar en vrij stil. Hun vermogen staat garant voor een perfecte afwerking en doeltreffend maaiwerk, voor een minimum aan onderhoud.

  Vergelijk dit product
  169.00
  199.00
 • Gardena robotmaaier 'R40Li' 18 V

  De innovatieve Gardena robotmaaier 'R40Li' verzorgt zelfstandig het gazon voor u , terwijl u geniet van uw vrije tijd of andere dingen doet. Dankzij het willekeurige bewegingspatroon maait de R40Li gazons tot maximaal 400 m² - effectief, betrouwbaar en zonder streep- of spoorvorming. Altijd een uitstekend verzorgd gazon! De robotmaaier rijdt zelf naar het oplaadstation voor nieuwe energie. De grensdraad bakent het maaiterrein af, waardoor de maaier altijd binnen het maaigebied blijft. De vlijmscherpe mesjes snijden het gras altijd minimaal zodat er een klein mulchlaagje op het gazon achterblijft als natuurlijke meststof. Met een draaiknop kan de maaihoogte van 2 tot 5 cm eenvoudig ingesteld worden. Verschillende maaimomenten (tijden en dagen) kunnen ingesteld worden met de duidelijke display. Duidelijke, intuïtieve bediening en eenvoudig te volgen menunavigatie. Na het programmeren werkt de 'R40Li' geheel zelfstandig op de ingestelde tijden, zelfs als het regent. De 'R40Li' werkt stil en zonder uitstoot. De hypergevoelige sensoren en de grensdraad helpen de 'R40Li' om obstakels te herkennen en er omheen te rijden. Meerdere veiligheidssensoren, maar ook de grote ruimte tussen de behuizing en de maaimessen geven een extra veiligheidsgarantie voor mens en dier. Wanneer bijvoorbeeld de maaier opgetild wordt, stoppen de messen onmiddellijk om verwondingen te voorkomen. De robotmaaier kan op elk moment gestopt worden door de grote, goed toegankelijke stopknop. De 'R40Li' is flexibel en daardoor zeer geschikt voor nagenoeg iedere tuin, maar ook voor bijvoorbeeld de voor- en achtertuin. De robotmaaier wordt geleverd met een laadstation, reservemessen inclusief schroeven, stroomkabel, grensdraad, koppelstukken, aansluitklemmen en haringen.

  Vergelijk dit product
  749.00
  849.00
 • Black + Decker grasmaaier op accu DualVolt 'CLM5448PC2-QW' 54 V

  De perfecte grasmaaier kiest u in functie van de oppervlakte van uw tuin. Deze Black + Decker grasmaaier op accu wordt gebruikt voor oppervlaktes tot 600 m². Bovendien is deze heel veelzijdig: mulchen, zijdelings uitwerpen of maaien met zak. Dit alles licht, compact en wendbaar. Hun vermogen staat garant voor een perfecte afwerking, tot dicht tegen de rand, doeltreffend maaiwerk, voor een minimum aan onderhoud.

  Vergelijk dit product
  529.00
  599.00

Grasmaaiers en zitmaaiers

Stoere grasmachines om je grasveld prachtig te houden

Geen kunstgras en dus op zoek je een gemakkelijke grasmaaier? Een maaier waarmee je zonder veel moeite je gazon maait. Ook wanneer je in de zomer bijna iedere week moet maaien, omdat het gras zo snel groeit? Kijk dan een bij de elektrische grasmaaiers of de grasmachine op benzine, die wij voor je hebben staan. Natuurlijk kun je langskomen in een van onze winkels, maar ook online kun je in alle rust de maaiers die we hebben bekijken en vergelijken. Op onze website hebben we ze namelijk allemaal bij elkaar gezet met alle nuttige informatie.

Online grasmachine bekijken en eenvoudig bestellen

Wist je dat je niet alleen het hele assortiment online kunt bekijken, maar ook online kunt bestellen? Ook jouw nieuwe grasmaaier koop je gewoon heel gemakkelijk op onze site. Heb je nog meer dingen nodig voor in je tuin? Misschien ben je bezig om het gras in je gazon te verbeteren. Kijk dan ook eens bij de vele hulpmiddelen die we voor je hebben om je grasveld in topconditie te krijgen en te houden! 

Hulp nodig bij het kiezen uit de grasmaaiers?

Vind je het lastig om uit alle grasmachine, die we hebben, de juiste grasmachine voor jou te kiezen? Of wil je gewoon de maaier die je op het oog hebt even zien? Kom dan gewoon eens naar een van onze winkels. Om te voelen of de grasmaaier helemaal is wat je je had voorgesteld. Kijk wel even van tevoren online bij deze winkel of wij ook echt de maaiers daar voor je in stock hebben staan. En onze medewerkers kunnen dan meteen alle vragen beantwoorden die je hebt over elektrisch gereedschap voor je tuin.