Sluiten

Handgrasmaaier

 • Gardena handmaaier 'Classic 400'

  De Gardena handmaaier 'Classic 400' werkt even precies als een schaar - bijzonder lichtlopend, fluisterstil en een krachtbesparende contactloze precisie-snijtechniek.

  Vergelijk dit product
  114.00
 • Central Park mechanische grasmaaier 'HM 40' 40 cm

  De perfecte grasmaaier kiest u in functie van de oppervlakte van uw tuin. Deze handgrasmaaier van Central Park is perfect voor de kleinere tuin tot 150 vierkante meter. De grasmaaier is uitgerust met een grote opvangbak en zijn metalen frame kan tegen een stootje.

  Vergelijk dit product
  69.99
 • Kooimesmaaier Central Park

  Central Park kooimesmaaier heeft een maaibreedte van 30cm, een snijhoogte van 15-42cm. De messen van deze kooimesmaaier zijn van hoge kwaliteit. De maaier heeft tevens een opvangbak.

  Vergelijk dit product
  49.99
 • Gardena verticuteerroller 'Combisystem' 32 cm

  Met de Gardena Combisystem-verticuteerboy verwijdert u mos, gazonvilt en onkruid uit uw tuin. Het gazon neemt daardoor beter zuurstof, water en voedsel op. Speciale tanden met een soepel glijdende achterkant, gemaakt van hoogwaardig roestvrij veerstaal, dringen het gazon een paar millimeter binnen en verwijderen ongewenst gazonvilt en dood gras uit de bodem. De werkbreedte is 32 cm. Robuuste wielen met een speciaal loopvlak en een ondersteunende as vereenvoudigen het werk. De verticuteerboy is geschikt voor alle stelen van het Gardena Combisystem, waarbij Gardena een steellengte van 180 cm adviseert, naargelang uw lichaamslengte. Beluchten is een intensieve behandeling van uw gazon die wij u in het voor- en najaar aanbevelen,

  Vergelijk dit product
  61.99

Handgrasmaaiers

Een vakkundige handgrasmaaier voor een perfect gazon

Een perfect gemaaide grasmat is onmisbaar in je tuin. Of je nu een grote buitenplaats hebt of maar een klein stukje gras, bij Brico/Plan-it vind je zeker de maaier die bij je past. Met een professionele maaier is een tuinman inhuren niet meer nodig. Jij onderhoudt je gazon gewoon helemaal zelf!

Maai je grasmat in een handomdraai

Een kooimaaier is uitermate geschikt voor een kleiner gazon. Deze handmaaier is perfect voor liefhebbers van een Engelse uitstraling. Door de softgrip houd je het gereedschap makkelijk vast en maai je het gras moeiteloos. Bovendien werkt de maaier haast geluidloos en zeer precies. Wil jij je gazon nog makkelijker maaien? Kijk dan ook eens naar de elektrische grasmaaiers van Brico/Plan-it. Hiermee kost het gras maaien helemaal geen moeite meer. Met een robotmaaier hoef je zelfs helemaal niets meer te doen. Je bakent eenvoudig met gebied dat je gemaaid wilt hebben af met een kabel. De robot gaat aan de slag en maait het hele gazon autonoom en haast geluidloos. Je hoeft het gras niet eens meer op te vangen. Het blijft onzichtbaar op het gazon liggen en vormt zo een natuurlijke meststof.

De beste handgrasmaaiers online kopen

Ben je op zoek naar een vakkundige hand grasmaaier? Op brico.be heb je een ruime keuze uit verschillende merken handmaaiers in de aanbieding. Bij Brico/Plan-it vind je gereedschap voor iedere portemonnee. Kijk ook eens naar al het andere voordelige tuingereedschap. In slechts een paar muisklikken bestel je direct een professionele grastrimmer en stevige werkhandschoenen om de klus veilig te klaren. Je hoeft de tuin niet meer uit om het perfecte gazon te creëren. Bestel je online, dan worden jouw favoriete tuinproducten gemakkelijk thuis bezorgd.