Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
15%
korting
X'Oil loodvervanger 250ml

X'Oil loodvervanger 250ml

  • Voor alle tuinmachines
  • Inhoud: 250ml
  • Volg de veiligheidstips bij gebruik van het product

Toon specificaties

Met de kaart

i

6,

99

5,

94

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:

Olie en additieven voor tuingereedschapNo Name producten

Productomschrijving

De X'Oil loodvervanger 250ml smeert en beschermt tegen slijtage, de metalen ongewapende klepzittingen die tot nu toe loodhoudende benzine nodig hadden. Zorgt voor een optimale compressie. Niet gebruiken op voertuigen met een katalysator. Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. Herhaalde blootstelling kan een droge of een gebarsten huid veroorzaken. Bij het inwinnen van een medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Contact met ogen, huid of de kleding vermijden. Na ingestie, onmiddellijk een antigifcentrum/arts raadplegen. Inhoud/ verpakking afvoeren in overeenstemming met de lokale regelgeving.
EAN:
  • 3582320317008

Productveiligheid

GHS05GHS07GHS08
Signaalwoord
Gevaar
Gevarenaanduiding
Herhaalde blootstelling kan een droge of een gebarsten huid veroorzaken. Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. Veroorzaakt huidirritatie. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Veroorzaakt ernstig oogletsel. Schadelijk bij inademing.
Voorzorgsmaatregelen
Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Stof / rook / gas / nevel / damp / spuitnevel niet inademen. Contact met de ogen, de huid of de kleding vermijden. Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen. Na inslikken: onmiddellijk een antigifcentrum of een arts raadplegen. Bij contact met de huid: met veel water en zeep wassen. Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. GEEN braken opwekken. Achter slot bewaren. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.

Specificaties


    Alternatieven

    Zelf gemaakt. Slim bespaard.

    • Meer dan 150 winkels

    • Snelle ophaling in de winkel

    • +45.000 producten online

    Hulp nodig?

    Andere vraag?

    Brico & BricoPlanit winkels

    Vind een winkel bij jou in de buurt

    Volg Brico

    Makkelijk betalen

    Meld je aan voor onze nieuwsbrief

    schrijf je in voor de nieuwsbrief

    © 2024 -

    Brico BricoPlanit BricoCity

    Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten