Sluiten

Tuinschermen

 • Tuinscherm recht ‘San Remo’ grenenhout bruin 180 x 180 cm

  Het houten tuinscherm San Remo bestaat uit gegroefde latten en een kader van 45 x 45 mm. De afsluiting is opgebouwd met behulp van roestvrijstalen klemmen en schroeven. Het grenenhout is speciaal behandeld en geïmpregneerd voor een lange levensduur. Er is daardoor ook geen specifiek onderhoud vereist.

  Vergelijk dit product
  34.99
  49.99
 • Tuinscherm recht ‘San Remo’ grenenhout bruin 90 x 180 cm

  Het houten tuinscherm San Remo bestaat uit gegroefde latten en een kader van 45 x 45 mm. De afsluiting is opgebouwd met behulp van roestvrijstalen klemmen en schroeven. Het grenenhout is speciaal behandeld en geïmpregneerd voor een lange levensduur. Er is daardoor ook geen specifiek onderhoud vereist.

  Vergelijk dit product
  24.99
  32.99
 • Elephant tuinscherm recht ‘Forte’ WPC antraciet 90 x 180 cm

  Het antracietkleurige Elephant Forte-composiettuinscherm van 90 x 180 cm is vervaardigd uit FSC-houtvezels in combinatie met gerecycleerd kunststof (GRS). De composiet is water- en vochtbestendig, eenvoudig in onderhoud, duurzaam en zeer eenvoudig te plaatsen. Dit Elephant Forte-tuinscherm heeft een aluminium kader. Voor de bevestiging ervan gebruikt u Elephant-tuinpalen (bij voorkeur de versie van 275 cm) en Elephant-hoekbeslag (6 stuks). Mooi te combineren met de Elephant-composietdraadschermen.

  Vergelijk dit product
  139.00
  179.00
 • Elephant tuinscherm recht ‘Design’ WPC antraciet 180 x 180 cm

  Dit antracietkleurige Elephant Design-composiettuinscherm van 180 cm is vervaardigd uit FSC-houtvezels gecombineerd met gerecycleerde kunststof (GRS). De composiet is water- en vochtbestendig, eenvoudig in onderhoud, duurzaam en zeer eenvoudig te plaatsen. Het Elephant Design-tuinscherm beschikt over aluminium liggers. Om het te bevestigen, gebruikt u de Elephant-tuinpalen (bij voorkeur de Elephant alu-antra tuinpaal van 275 cm) en het Elephant T-beslag (6 stuks). Elephant verzekert u van een optimale kwaliteit met extra kamers in de composietplanken en extra verstevigde aluminium lamellen tegen het kromtrekken ervan.

  Vergelijk dit product
  149.00
  189.00
 • Elephant tuinscherm recht ‘Forte’ WPC antraciet 180 x 180 cm

  Het antracietkleurige Elephant Forte-composiettuinscherm van 180 x 180 cm is vervaardigd uit FSC-houtvezels gecombineerd met gerecycleerd kunststof (GRS). De composiet is water- en vochtbestendig, eenvoudig in onderhoud, duurzaam en zeer eenvoudig te plaatsen. Dit Elephant Forte-tuinscherm heeft een antracietkleurig gepoedercoat kader. Voor de bevestiging ervan gebruikt u de Elephant-tuinpalen (bij voorkeur een Elephant-tuinpaal van 275 cm) en het Elephant-hoekbeslag (6 stuks). Mooi te combineren met de Elephant-composietdraadschermen.

  Vergelijk dit product
  189.00
  239.00
 • Elephant tuinscherm recht ‘Design’ WPC antraciet 90 x 180 cm

  Het Elephant antracietkleurige 90cm composiet Design tuinscherm is samengesteld uit een combinatie van FSC houtvezels en gerecycled kunststof (GRS). Composiet is water- en vochtbestendig, eenvoudig in onderhoud, duurzaam en zeer eenvoudig te plaatsen. Dit Elephant composiet Design tuinscherm is antraciet van kleur met aluminium liggers. Voor bevestiging gebruik je Elephant tuinpalen (bij voorkeur de Elephant alu-antra tuinpaal van 275cm) en Elephant t-beslag (6 stuks).

  Vergelijk dit product
  119.00
  149.00

Tuinschermen

Tuinschermen voor een rustige eigen plek buiten
Ben jij op zoek naar mooie tuinschermen om jouw tuin net even wat meer rust en privacy te geven? Met een goede schutting zorg je heel gemakkelijk dat je achtertuin veel meer je eigen buitenkamer wordt. Niet alleen als je zelf ongestoord in de tuin wilt liggen. Een goede tuinafscheiding zoals een schutting en tuinschermen, zorgt ook dat je kinderen en huisdieren een veilige plek hebben om heerlijk buiten te spelen. 

Samen met de buren de tuinschermen neerzetten
Als je samen met je buren een mooie schutting uitkiest, kun je deze precies op de grens van jullie tuinen zetten. Zo hoeven jullie niet ieder voor zich een tuinafscheiding te kiezen en deze schuttingen te plaatsen. Ook als jij en je buren een hele andere smaak hebben en een hele andere sfeer in de tuin willen, kun je prima een schutting als basis vinden die jullie allebei mooi vinden. Brico/Plan-it heeft heel veel keuze in schuttingen en tuinschermen. En je kunt je schutting natuurlijk precies de uitstraling geven aan jouw kant, die je graag wilt. Hang je er een mooi tuinschilderij aan? Of laat je er bloeiende klimplanten tegenaan groeien? Misschien schilder je jouw kant van de schutting wel in een vrolijke kleur. Er is heel veel mogelijk! 

Online direct jouw tuinafscheiding kopen
Online kun je bij Brico/Plan-It niet alleen alle tuinschermen bekijken die wij voor je hebben, maar je kunt via onze website ook gelijk de tuinafscheiding kopen die je graag wilt hebben. Online vind je vaak mooie kortingen en aanbiedingen. En natuurlijk bezorgen we alles wat je online bestelt, netjes bij jou in de tuin. Wil je eerst even de schermen van de schutting in het echt zien? Kom gewoon langs bij een van onze winkels. Dan kun je ook gelijk de vragen die je hebt over schuttingen aan onze medewerkers stellen.