Sluiten

Tuinhuizen

 • Keter tuinhuis ‘Breteuil 65’ polypropyleen 2,33 m²

  Dit tuinhuis Breteuil van Keter is gemaakt van hoogwaardig kunststof en heeft twee breed openslaande deuren voor een gemakkelijke toegang. De moderne berging is voorzien van een ventilatierooster voor een aangenaam klimaat in de bering en twee ramen die zorgen voor natuurlijke lichtinval. De berging is afsluitbaar (hangslot niet bijgeleverd), onderhoudsvrij, weerbestendig en eenvoudig te monteren.

  Vergelijk dit product
  299.00
  499.00
 • Solid tuinhuis 'Saran' hout 4,79 m²

  Het Solid tuinhuisje 'Saran' is een traditionele blokhut uit gecertificeerd Noord-Europees vurenhout. De versterkte dikte van de muren zorgt voor een betere isolatie van uw gebouw. Deze kleine lichtende chalet beschermt perfect uw fietsen, kruiwagen, grasmachine en tuinstoelen het hele jaar door.

  Vergelijk dit product
  1049.00
 • Solid tuinhuis ‘Modern’ hout 3,24 m²

  Het tuinhuis Modern van Solid is een traditionele blokhut uit gecertificeerd Noord-Europees vurenhout. Hij beschikt over een hellend dak en de dubbele deur is voorzien van verhard glas met een kindvriendelijk slot. Dit tuinhuisje is dus ideaal geschikt voor het plaatsen van allerlei tuingerief of materiaal.

  Vergelijk dit product
  649.00
 • Solid tuinhuis ‘Nimes’ hout 4,60 m²

  Het tuinhuisje Nimes van Solid is een klein traditionele blokhut gemaakt uit gecertificeerd Noord-Europees vurenhout. Hij beschikt over een zadeldak en de dubbele deur is voorzien van verhard glas met een kindvriendelijk slot. Dit tuinhuisje is dus ideaal geschikt voor het plaatsen van allerlei tuingerief of materiaal.

  Vergelijk dit product
  1099.00
 • Solid tuinhuis ‘Tirol’ hout 9,92 m²

  Breng de sfeer van de bergen in uw tuin dankzij dit tuinhuis ‘Tirol’ van Solid. Dit tuinhuisje is groot en sterk dankzij de 34 mm dik houten wanden. Met een oppervlakte van 9,92 m² kunt u makkelijk en snel alle tuintoebehoren en toestellen ordenen.

  Vergelijk dit product
  1149.00
 • Solid tuinhuis ‘Inita’ hout 14,37 m²

  Dit Solid tuinhuisje is een traditionele blokhut uit gecertificeerd Noord-Europees vurenhout. De praktische dubbele deur vergemakkelijkt de toegang en is ideaal om al uw tuingereedschap in te zetten. Bovendien verzekeren de bijzonder dikke muren een optimale isolatie van uw gebouw. Deze grote en lichtende chalet beschermt perfect uw fietsen, kruiwagen, grasmachine, tuinmeubelen en zelfs uw barbecue het hele jaar door.

  Vergelijk dit product
  1249.00
 • Solid tuinhuis 'Initia Philippe' hout 10 m²

  Het Solid tuinhuisje 'Philippe' is een traditionele blokhut uit gecertificeerd Noord-Europees vurenhout. De praktische dubbele deur vergemakkelijkt de toegang en is ideaal om al uw tuingereedschap in te zetten. Bovendien verzekeren de bijzonder dikke muren een optimale isolatie van uw gebouw. Deze middelgrote en lichtende chalet beschermt perfect uw fietsen, kruiwagen, grasmachine en tuinstoelen het hele jaar door.

  Vergelijk dit product
  999.00
 • Solid tuinhuis ‘P88902’ hout 4,79 m²

  Dit Solid tuinhuisje is een traditionele blokhut uit gecertificeerd Noord-Europees vurenhout. De praktische dubbele deur vergemakkelijkt de toegang en is ideaal om al uw tuingereedschap in te zetten. Deze kleine chalet beschermt perfect uw fietsen, kruiwagen, grasmachine en tuinstoelen het hele jaar door.

  Vergelijk dit product
  799.00

Tuinhuizen

Handige opslag met tuinhuizen in de tuin
Wil je een tuinhuisje in de tuin om gemakkelijk al je tuinspullen in kwijt te kunnen? Je kan er al je tuinmeubilair en de barbecue in opbergen en zorgt er op die manier eenvoudig dat ze mooi en schoon blijven. Of wil je de fietsen netjes uit het zicht hebben en zoek je daar een goed huisje voor? Een tuinhuis of blokhut is een prima plek om alles op te bergen. Maar je kunt het natuurlijk ook gebruiken als een extra kamer in de tuin waar je schildert, klust of bezig bent met een andere hobby. Wie weet wordt het zelfs de plek voor je gloednieuwe 'mancave'! Of een heerlijke speelplek voor de kinderen, waar ze hun speelgoed gewoon kunnen laten rondslingeren. Hier vind je heel veel verschillende tuinhuizen van Solid, Biohort en Keter in vele maten en stijlen, zodat je precies kunt vinden wat je zoekt. Er bestaan metalen tuinhuisen, houten bijgebouwen en zelf moderne tuinhuizen. En daar hoef je bij ons niet eens voor naar de winkel te komen, want je vindt alle tuinhuisjes en blokhutten ook gewoon online bij ons op de website.

Online tuinhuizen bekijken en kopen
Bekijk op je gemak alle tuinhuizen die wij voor je hebben maar eens online. En bots je dan op het huisje waar jij naar op zoek bent? Dan kan je het meteen online bestellen? Je kunt namelijk gewoon online alles kopen wat we in de winkel voor je hebben. Wij zorgen dat je bestelling netjes bij jou thuis wordt bezorgd (voorlopig enkel Solid en Biohort tuinhuizen). En dat is niet alleen fijn omdat je op deze manier niet moet zwoegen met zware spullen, maar ook omdat je online kunt profiteren van mooie kortingen en aanbiedingen die we vaak voor je hebben.

Inspiratie en tips
Op onze website kan je ook inspiratie opdoen voor jouw tuinhuis. Jij kiest wat je met je tuinhuis doet, hoe je het inricht en welke rol het heeft in jouw tuin. Je kan ook advies inwinnen over het onderhoud van je tuinhuis.