Sluiten

Tuinhuizen

 • Keter tuinhuis ‘Breteuil 65’ polypropyleen 2,33 m²

  Dit tuinhuis Breteuil van Keter is gemaakt van hoogwaardige kunststof en heeft twee breed openslaande deuren voor een gemakkelijke toegang. De moderne berging is voorzien van een ventilatierooster voor een optimaal binnenklimaat en twee ramen die zorgen voor de natuurlijke lichtinval. De berging is afsluitbaar (hangslot niet bijgeleverd), onderhoudsvrij, weerbestendig en eenvoudig te monteren.

  Vergelijk dit product
  299.00
  499.00
 • Solid tuinhuis 'Saran' hout 4,79 m²

  Het Solid tuinhuisje 'Saran' is een traditionele blokhut uit gecertificeerd Noord-Europees vurenhout, met 28 mm profielen. Dakvorm: zadeldak. Inclusief: enkele 'low entry'-deur voorzien van gehard glas en een deurkruk met kindvriendelijk slot, draaikiepraam met gehard glas, ventilatiekit en dakroofing,

  Vergelijk dit product
  959.20
  1199.00
 • Solid tuinhuis ‘Rohan’ geïmpregneerd hout 7,53 m²

  De S8369-1 van Solid is een tuinhuis met een oppervlakte van 7,53 m². Deze moderne blokhut is vervaardigd uit gecertificeerd Noord-Europees vurenhout, met 28 mm profielen. Dit tuinhuis heeft een zadeldak en wordt geleverd met een dubbele 'low entry'-deur voorzien van gehard glas, een deurkruk met kindvriendelijk slot en dakroofing. De versterkte muren zorgen voor een betere isolatie van het tuinhuis. De S8369-1 is het hele jaar door perfect geschikt voor het opbergen van uw fietsen, kruiwagen, grasmachine en tuinstoelen.

  Vergelijk dit product
  2159.20
  2699.00
 • Solid tuinhuis ‘Rohan’ hout 7,53 m²

  De S8369 van Solid is een tuinhuis met een oppervlakte van 7,53 m². Deze moderne blokhut is vervaardigd uit gecertificeerd Noord-Europees vurenhout, met 28 mm profielen. Dit tuinhuis heeft een zadeldak en wordt geleverd met een dubbele 'low entry'-deur voorzien van gehard glas, een deurkruk met kindvriendelijk slot en dakroofing. De versterkte muren zorgen voor een betere isolatie van het tuinhuis. De S8369 is het hele jaar door perfect geschikt voor het opbergen van uw fietsen, kruiwagen, grasmachine en tuinstoelen.

  Vergelijk dit product
  1919.20
  2399.00
 • Keter tuinhuis ‘Oakland 759’ polypropyleen 5,25 m²

  Dit 'Oakland 759'-tuinhuis van Keter is een stijvolle, functionele en moderne opbergoplossing. Door het unieke DUOTECH™-materiaal heeft dit tuinhuis de look en feel van hout en tegelijkertijd alle voordelen van kunststof. Deze berging heeft dus geen onderhoud nodig en is weerbestendig. De dubbele deuren en de hellende drempel zorgen voor een eenvoudige toegang en de stevige vloer is geschikt voor de opslag van zware spullen. De ramen en het transparante dakdeel zorgen voor voldoende natuurlijke lichtinval. De deuren kunnen afgesloten worden met een hangslot (niet inbegrepen) voor extra veiligheid. De muren kunnen overschilderd worden.

  Vergelijk dit product
  959.20
  1199.00
 • Keter tuinhuis ‘Oakland 757’ polypropyleen 4,04 m²

  Dit 'Oakland 757'-tuinhuis van Keter is een stijvolle, functionele en moderne opbergoplossing. Door het unieke DUOTECH™-materiaal heeft dit tuinhuis de look en feel van hout en tegelijkertijd alle voordelen van kunststof. Deze berging heeft dus geen onderhoud nodig en is weerbestendig. De dubbele deuren en de hellende drempel zorgen voor een eenvoudige toegang en de stevige vloer is geschikt voor de opslag van zware spullen. De ramen en het transparante dakdeel zorgen voor voldoende natuurlijke lichtinval. De deuren kunnen afgesloten worden met een hangslot (niet inbegrepen) voor extra veiligheid. De muren kunnen overschilderd worden.

  Vergelijk dit product
  799.20
  999.00
 • Keter tuinhuis ‘Oakland 7511’ polypropyleen 6,51 m²

  Dit 'Oakland 7511'-tuinhuis van Keter is een stijvolle, functionele en moderne opbergoplossing. Door het unieke DUOTECH™-materiaal heeft dit tuinhuis de look en feel van hout en tegelijkertijd alle voordelen van kunststof. Deze berging heeft dus geen onderhoud nodig en is weerbestendig. De dubbele deuren en de hellende drempel zorgen voor een eenvoudige toegang en de stevige vloer is geschikt voor de opslag van zware spullen. De ramen en het transparante dakdeel zorgen voor voldoende natuurlijke lichtinval. De deuren kunnen afgesloten worden met een hangslot (niet inbegrepen) voor extra veiligheid. De muren kunnen overschilderd worden.

  Vergelijk dit product
  1279.20
  1599.00
 • Keter tuinhuis ‘Oakland 1175’ polypropyleen 6,51 m²

  Dit 'Oakland 1175'-tuinhuis van Keter is een stijvolle, functionele en moderne opbergoplossing. Door het unieke DUOTECH™-materiaal heeft dit tuinhuis de look en feel van hout en tegelijkertijd alle voordelen van kunststof. Deze berging heeft dus geen onderhoud nodig en is weerbestendig. De dubbele deuren en de hellende drempel zorgen voor een eenvoudige toegang en de stevige vloer is geschikt voor de opslag van zware spullen. De ramen en het transparante dakdeel zorgen voor voldoende natuurlijke lichtinval. De deuren kunnen afgesloten worden met een hangslot (niet inbegrepen) voor extra veiligheid. De muren kunnen overschilderd worden.

  Vergelijk dit product
  1279.20
  1599.00

Tuinhuizen

Handige opslag met tuinhuizen in de tuin
Wil je een tuinhuisje in de tuin om gemakkelijk al je tuinspullen in kwijt te kunnen? Je kan er al je tuinmeubilair en de barbecue in opbergen en zorgt er op die manier eenvoudig dat ze mooi en schoon blijven. Of wil je de fietsen netjes uit het zicht hebben en zoek je daar een goed huisje voor? Een tuinhuis of blokhut is een prima plek om alles op te bergen. Maar je kunt het natuurlijk ook gebruiken als een extra kamer in de tuin waar je schildert, klust of bezig bent met een andere hobby. Wie weet wordt het zelfs de plek voor je gloednieuwe 'mancave'! Of een heerlijke speelplek voor de kinderen, waar ze hun speelgoed gewoon kunnen laten rondslingeren. Hier vind je heel veel verschillende tuinhuizen van Solid, Biohort en Keter in vele maten en stijlen, zodat je precies kunt vinden wat je zoekt. Er bestaan metalen tuinhuisen, houten bijgebouwen en zelf moderne tuinhuizen. En daar hoef je bij ons niet eens voor naar de winkel te komen, want je vindt alle tuinhuisjes en blokhutten ook gewoon online bij ons op de website.

Online tuinhuizen bekijken en kopen
Bekijk op je gemak alle tuinhuizen die wij voor je hebben maar eens online. En bots je dan op het huisje waar jij naar op zoek bent? Dan kan je het meteen online bestellen? Je kunt namelijk gewoon online alles kopen wat we in de winkel voor je hebben. Wij zorgen dat je bestelling netjes bij jou thuis wordt bezorgd (voorlopig enkel Solid en Biohort tuinhuizen). En dat is niet alleen fijn omdat je op deze manier niet moet zwoegen met zware spullen, maar ook omdat je online kunt profiteren van mooie kortingen en aanbiedingen die we vaak voor je hebben.

Inspiratie en tips
Op onze website kan je ook inspiratie opdoen voor jouw tuinhuis. Jij kiest wat je met je tuinhuis doet, hoe je het inricht en welke rol het heeft in jouw tuin. Je kan ook advies inwinnen over het onderhoud van je tuinhuis.