Sluiten

Tuinkasten

 • Keter tuinkast ‘Rattan’ kunststof 70 x 179 cm

  De eenvoudige en aantrekkelijke oplossing voor het opbergen van uw tuingereedschap en benodigdheden. De opbergkast in rotanstijl is gemaakt van duurzaam, weerbestendig kunststof met een klassieke geweven structuur die u zeker mooi zult vinden. De opbergruimte is open en ideaal voor gereedschap met lange stelen. De bijgeleverde plank kan tot 11 kg dragen.

  Vergelijk dit product
  119.00
 • Keter tuinkast ‘Rattan’ kunststof 70 x 92 cm

  Deze tuinkast, gebouwd voor kleinere ruimtes, heeft een duurzame, weerbestendige constructie die weinig onderhoud vereist. De twee verstelbare planken kunnen elk 22,5 kg dragen, wat veelzijdige opbergruimte biedt. De kast heeft een mooie structuur in rotanstijl, is eenvoudig te monteren en heeft afsluitbare deuren.

  Vergelijk dit product
  79.99
 • Weka tuinkast ‘Multibox 367’ antraciet/wit 215 x 152 cm

  Deze tuinkast van Weka is geschikt voor het opbergen van verschillende dingen, zoals uw tuingereedschap of zelfs vuilbakken. Hij beschikt in totaal over 3 deuren en veel opbergruimte waardoor alles makkelijk te bereiken is. Inclusief ontvangt u een geïmpregneerde vloerframe.

  Vergelijk dit product
  829.00
 • Weka tuinkast ‘Multibox 367’ bruin 215 x 152 cm

  Deze tuinkast van Weka is geschikt voor het opbergen van verschillende dingen, zoals uw tuingereedschap of zelfs vuilbakken. Hij beschikt in totaal over 3 deuren en veel opbergruimte waardoor alles makkelijk te bereiken is. Inclusief ontvangt u een geïmpregneerde vloerframe.

  Vergelijk dit product
  699.00
 • Biohort tuinkast donkergroen 93 x 182,5 cm

  Waar ruimte beperkt is, toont hij zijn klasse! In de tuin, op het terras, in de garage of op het balkon ruimt en ordent hij zonder uw levensruimte te beperken. In de Biohort tuinkast kunt u tuingereedschap, werktuig, speelgoed etc. beschermd tegen regenwater en diefstal opbergen. Deze tuinberging past goed op zijn plek door de compacte afmeting en dankzij zijn elegante design.

  Vergelijk dit product
  549.00

Tuinkast kopen bij Brico/Plan-it

Tuinkasten om al je tuinspullen netjes in op te bergen

Zoek je een handige en mooie opslag voor al je tuinspullen? Tuinkasten geven je een recht-toe-recht-aan oplossing voor je tuingereedschap. Maar ook tuinstoelen en de barbecue kun je kwijt in een tuinkast. Het ligt er maar net aan wat je precies droog en mooi wilt houden en hoeveel ruimte dus nodig is, welke kast je nodig hebt. Daarnaast heb je bij Brico/Plan-it ook nog heel veel keuze in stijlen van tuinopslag. Wil je een eenvoudige tuinkast die precies langs je terras past? Kies je voor een opbergbox waar niet alleen veel spullen in kunnen, maar die je ook nog eens als bankje kunt gebruiken? Of twijfel je over een tuinhuis, blokhut of tuinkast, omdat je niet alleen de fietsen erin kwijt wilt, maar ook de tuinmeubelen en andere tuinspullen. Bij Brico/Plan-it vind je alles, niet alleen bij ons in de winkel, maar ook online. En online kun je bij ons niet alleen alles bekijken, maar ook gelijk de tuinkast kopen die je wilt hebben.

Tuinkasten speciaal om je fietsen in op te bergen


Wist je dat we ook speciale tuinschuurtjes hebben om je fietsen in op te bergen? Sterker nog, we hebben heel veel keuze. Natuurlijk kun je je fiets ook kwijt in een blokhut of tuinhuisje. Maar meestal wil je zonder gedoe je fiets uit de schuur kunnen halen. Dan is het fijn als je fiets niet in een tuinkast staat met heel veel andere spullen. Of dat er een gedeelte in je schuur is speciaal voor de fietsen. Vaak zijn er hele slimme opslagoplossingen die zo min mogelijk ruimte innemen in de tuin, terwijl ze wel veel functionele ruimte bieden om je spullen op te bergen. Heb jij een vraag over tuinopslag? Wil je weten welke tuinkast het beste zou passen bij jouw tuin en wat je er in kwijt wilt? Vraag het gewoon aan onze medewerkers, we helpen je graag de beste kast voor jouw tuin te kiezen.