Sluiten

Tuinmeubelen

Tuinmeubelen

Alle meubelen voor uw tuin en terras bij Plan-it

Op zoek naar tuinmeubelen? Tuinmeubels kopen bij Brico/Plan-It

Tuinmeubelen geven vorm aan je zomer

Zin om deze zomer weg te zakken in jouw loungeset? Laat je familie en vrienden comfortabel relaxen in je tuin of op je terras in één van onze tuinmeubelen. Eten en drinken gaat natuurlijk ook vlotter op tuintafels en tuinstoelen die aangenaam zitten en plaats genoeg bieden. Het meest uitgebreide assortiment aan tuinmeubelen, dat vindt je bij ons. Maak je tuin helemaal af met een loungeset, bistroset, tuinbank, picknicktafels en tuinkussens.

Online bestellen, super handig!

Vaak zijn tuinmeubels groot en zwaar, dat maakt het erg onhandig om ze te transporteren. Geen nood, tegenwoordig kan je een groot deel van ons assortiment tuinmeubelen gewoon bij jou thuis laten leveren! Je herkent de producten die in aanmerking komen voor levering aan huis aan het kleine gele logo met een vrachtwagen in. Bestel dus online en haal het af in de winkel of, nog beter, laat je tuinmeubelen aan huis leveren!

Bekijk en vergelijk ons assortiment. Haal inspiratie op

Je kan op de website eenvoudig meerdere producten naast elkaar zetten en de prijs, grootte en andere eigenschappen vergelijken. Je kan ook wat inspiratie op doen op ons inspiratie pagina’s of klustips! Bijvoorbeeld voor het onderhouden van je tuinmeubelen, die natuurlijk onderhevig zijn aan de grillen van de natuur, zoals wind en regen.

Je kan natuurlijk nog altijd naar de winkel gaan en advies vragen aan het deskundige personeel. Zo kom je niet alleen met de benodigde spullen, maar ook met inspiratie en kennis van zaken de winkel uitgestapt!