Sluiten

Loungeset

 • Central Park loungeset 'Esperanza' wicker grijs - 8 personen

  Deze loungeset van het merk Central Park 'Esperanza' vormt de ideale ruimte om te ontspannen met vrienden of familie. Dankzij de ergonomische rugleuningen, deze tuinset geeft u een optimaal comfort. Het meubelstuk bestaat uit 4 armstoelen, 4 stoelen en 1 tafel. Deze tuinset vormt de ideale ruimte om te ontspannen met vrienden of familie. Tot 8 personen kunnen zich ontspannen in deze moderne tuinset.

  Vergelijk dit product
  559.20
  699.00
 • Central Park loungeset 'Rochelle' wicker grijs - 7 personen

  Deze loungeset van het merk Central Park 'Rochelle' vormt de ideale ruimte om te ontspannen met vrienden of familie. Dankzij de ergonomische rugleuningen, deze tuinset geeft u een optimaal comfort. Het meubelstuk bestaat uit 1 tweezitsbank, 1 driezitsbank, 2 hockers, en 1 eettafel. Deze tuinset vormt de ideale ruimte om te ontspannen met vrienden of familie. Tot 7 personen kunnen zich ontspannen in deze moderne tuinset.

  Vergelijk dit product
  559.20
  699.00
 • Central Park loungeset 'Baix' wicker taupe - 5 personen

  Deze loungeset van het merk Central Park 'Baix' vormt de ideale ruimte om te ontspannen met vrienden of familie. Dankzij de ergonomische rugleuningen, deze tuinset geeft u een optimaal comfort. Het meubelstuk bestaat uit twee zitsbanken (een voor 2 personen en de andere voor 3 personen) met een lage tafel. Deze tuinset vormt de ideale ruimte om te ontspannen met vrienden of familie. Tot 5 personen kunnen zich ontspannen in deze moderne tuinset.

  Vergelijk dit product
  639.20
  799.00
 • Central Park loungeset 'Cosy' wicker grijs - 2 personen

  Deze loungeset van het merk Central Park 'Cosy' vormt de ideale ruimte om te ontspannen met vrienden of familie. Dankzij de ergonomische rugleuningen, deze tuinset geeft u een optimaal comfort. Het meubelstuk bestaat uit 2 armstoelen en 1 lage tafel. Deze tuinset vormt de ideale ruimte om te ontspannen met vrienden of familie. Tot 2 personen kunnen zich ontspannen in deze moderne tuinset.

  Vergelijk dit product
  295.20
  369.00
 • Central Park loungeset 'Manosque' wicker grijs - 4 personen

  Deze loungeset van het merk Central Park 'Manosque' vormt de ideale ruimte om te ontspannen met vrienden of familie. Dankzij de ergonomische rugleuningen, deze tuinset geeft u een optimaal comfort. Het meubelstuk bestaat uit 1 tweezitsbank, 2 hockers, 1 lage tafel. Deze tuinset vormt de ideale ruimte om te ontspannen met vrienden of familie. Tot 4 personen kunnen zich ontspannen in deze moderne tuinset.

  Vergelijk dit product
  295.20
  369.00
 • Central Park loungeset 'Grasse' aluminium grijs - 3 personen

  Deze loungeset van het merk Central Park 'Grasse' vormt de ideale ruimte om te ontspannen met vrienden of familie. Dankzij de ergonomische rugleuningen, deze tuinset geeft u een optimaal comfort. Het meubelstuk bestaat uit 1 tweezitsbank, 1 loungebank en 1 lage tafel. Deze tuinset vormt de ideale ruimte om te ontspannen met vrienden of familie. Tot 3 personen kunnen zich ontspannen in deze moderne tuinset.

  Vergelijk dit product
  719.20
  899.00
 • Central Park loungeset 'Banne Rope' aluminium grijs blauw - 4 personen

  Deze loungeset van het merk Central Park 'Banne Rope' vormt de ideale ruimte om te ontspannen met vrienden of familie. Dankzij de ergonomische rugleuningen, deze tuinset geeft u een optimaal comfort. Het meubelstuk bestaat uit 2 tweezitsbanken, 1 hoekelement en 1 lage tafel. Deze tuinset vormt de ideale ruimte om te ontspannen met vrienden of familie. Tot 4 personen kunnen zich ontspannen in deze moderne tuinset.

  Vergelijk dit product
  799.20
  999.00
 • Central Park loungeset 'Siena' aluminium grijs taupe - 4 personen

  Deze loungeset van het merk Central Park 'Siena' vormt de ideale ruimte om te ontspannen met vrienden of familie. Dankzij de ergonomische rugleuningen, deze tuinset geeft u een optimaal comfort. Het meubelstuk bestaat uit 4 armstoelen en 1 lage tafel. Deze tuinset vormt de ideale ruimte om te ontspannen met vrienden of familie. Tot 4 personen kunnen zich ontspannen in deze moderne tuinset.

  Vergelijk dit product
  559.20
  699.00

Loungeset kopen bij Brico/Plan-It

Loungesets voor heerlijk lange zomerdagen buiten

Zie je jezelf al zitten op je mooie loungeset? Heerlijk van het zomerweer genieten door de hele dag buiten te zijn. Beginnen met je ontbijtje in de tuin, op je balkon of je dakterras. Genieten van het buitenleven en pas weer naar binnen gaan als het donker wordt. Om heerlijk buiten te kunnen zitten zijn loungesets perfect. Je zit op een loungebank alsof je op je gewone bank zit en loungestoelen zijn net zo comfortabel. Loungesets zijn er in heel veel soorten en maten. Zo kies je eenvoudig welke buitenset of loungebank het beste op jouw terras of balkon past. Bekijk meteen online welke loungesets Brico/Plan-It voor je heeft staan. En zie je de ideale tuinmeubelen voor jouw tuin? Dan kun je ze gelijk online kopen bij Brico/Plan-It. Ditzelfde geldt voor geweldige tuindecoratie, waardoor je nog meer geniet in de tuin.

Online loungesets bekijken en de mooiste online kopen bij Brico/Plan-It

Online vind je bij Brico alle loungesets netjes bij elkaar. Veel grote sets tuinmeubelen nemen nogal wat ruimte in. Perfect wanneer een heerlijk grote tuin hebt en er met het hele gezin van wilt genieten. Maar je kunt je voorstellen dat vooral de kleinere winkels van Brico/Plan-It niet genoeg plaats hebben om ze allemaal neer te zetten. Op onze website kun je wel alle loungesets en loungebanken bekijken. In alle rust van achter je computer. En zie je de ideale tuinmeubels voor jouw tuin? Dan kun je ze meteen online kopen bij Brico/Plan-It. 

Online kopen of jouw loungeset eerst bekijken in de winkel ?

Jouw tuinset online kopen heeft het grote voordeel, dat we je tuinmeubelen netjes bij jou thuis kunnen bezorgen. Dat scheelt je een hoop gesjouw. Maar wellicht wil je toch eerst de loungesets in het echt zien en even testen of ze wel echt zo lekker liggen en zitten als je je hebt voorgesteld? Kom dan gewoon even langs in een van onze winkels waar we de loungesets voor je hebben staan.