Sluiten

Fotobehang

 • Fotobehang 'Berkenbos'

  Dit foto- vliesbehang 'Berkenbos' is een gemakkelijke manier om een natuurlijke bos look te creëren. Op de afbeelding is een bos in de kleuren zwart en wit weergegeven. Het fotobehang is gemaakt op basis van vlies. Het is dus gemakkelijk om aan te brengen, afwasbaar en verwijderbaar. De breedte van dit fotobehang rol is 53 cm, de hoogte 10 m. Het behangpapier is 225 gr / m2.

  Vergelijk dit product
  20.99
 • Fotobehang 'Star Wars boba fett'

  Dit fotobehang Star Wars Boba Fett is een gemakkelijke manier om een stoere kinderkamer te creëren. Op de afbeelding is Boba Fett van Star Wars weergegeven. Het fotobehang is gemaakt op basis van papier. De breedte van dit fotobehang is 184 cm, de hoogte 254 cm en het behang bestaat uit 4 delen.

  Vergelijk dit product
  59.99
 • Fotobehang 'Star Wars intro'

  Dit fotobehang Star Wars intro is een gemakkelijke manier om een stoere kinderkamer te creëren. Op de afbeelding is de intro van Star Wars weergegeven. Het fotobehang is gemaakt op basis van papier. De breedte van dit fotobehang is 368 cm, de hoogte 254 cm en het behang bestaat uit 8 delen.

  Vergelijk dit product
  99.99
 • Fotobehang 'Star Wars rebels run'

  Dit fotobehang Star Wars Rebels run is een gemakkelijke manier om een stoere kinderkamer te creëren. Op de afbeelding zijn de helden van Star Wars Rebels weergegeven. Het fotobehang is gemaakt op basis van papier. De breedte van dit fotobehang is 368 cm, de hoogte 254 cm en het behang bestaat uit 8 delen.

  Vergelijk dit product
  99.99
 • Fotobehang 'Star Wars lost droids'

  Dit fotobehang Star Wars lost droids is een gemakkelijke manier om een stoere kinderkamer te creëren. Op de afbeelding zijn de robots C-3PO en R2-D2 van Star Wars weergegeven. Het fotobehang is gemaakt op basis van papier. De breedte van dit fotobehang is 368 cm, de hoogte 254 cm en het behang bestaat uit 8 delen.

  Vergelijk dit product
  99.99
 • Fotobehang 'Star Wars coruscant vieuw'

  Dit fotobehang Star Wars Coruscant view is een gemakkelijke manier om een stoere kinderkamer te creëren. Op de afbeelding is het uitzicht op planeet Coruscant uit Star Wars weergegeven. Het fotobehang is gemaakt op basis van papier. De breedte van dit fotobehang is 368 cm, de hoogte 254 cm en het behang bestaat uit 8 delen.

  Vergelijk dit product
  99.99
 • Fotobehang 'Star Wars battle of hoth'

  Dit fotobehang Star Wars Battle of Hoth is een gemakkelijke manier om een stoere kinderkamer te creëren. Op de afbeelding is de Battle of Hoth uit Star Wars weergegeven. Het fotobehang is gemaakt op basis van papier. De breedte van dit fotobehang is 368 cm, de hoogte 254 cm en het behang bestaat uit 8 delen.

  Vergelijk dit product
  99.99
 • Fotobehang 'Joli'

  Dit fotobehang Joli is een gemakkelijke manier om een sfeervolle kamer te creëren. Op de afbeelding zijn bloemen in verschillende kleuren op een witte achtergrond weergegeven. Het fotobehang is gemaakt op basis van vlies. De breedte van dit fotobehang is 184 cm, de hoogte 248 cm en het behang bestaat uit 2 delen.

  Vergelijk dit product
  89.99

Fotobehang kopen bij Brico/Plan-it

Maak een statement met fotobehang op de muur

Fotobehang is een echte eyecatcher! Of je nu kiest voor een prachtige foto van een enkele bloem, of gaat voor een adembenemend uitzicht over New York, met een foto over de hele wand heb je gelijk de sfeer die je wilt voor je kamer. Bij Brico/Plan-it heb je heel veel keuze in fotobehang. Natuurlijk is al ons fotobehang van een hele goede kwaliteit. En bij ieder fotobehang zit een verpakking van de juiste lijm om het behang goed en netjes op de muur te plakken.

Verschillende soorten fotobehang

Je kunt natuurlijk een hele wand bekleden met fotobehang. Fantastisch als je kiest voor een skyline of een landschap. Maar je kunt ook een deel van de wand behangen met een foto en op de rest van de muur gebruik maken van verf. Wat dacht je van een enkele bloem op een staande baan behang? Of een mooie ijsbeer als schilderij op de muur? Zo kun je eenvoudig een focuspunt maken in je interieur. Bekijk gelijk alle mogelijke soorten fotobehang bij ons op de website. En zie je het behang dat past bij je meubels en vloer, dan kun je het meteen online kopen bij Brico/Plan-it. Wij zorgen dat het netjes, met de benodigde lijm, bij je thuis wordt bezorgd.

Fotobehang in het echt zien

Op onze website kun je je een aardige voorstelling maken van hoe het fotobehang er precies uitziet. Maar misschien wil je het toch gewoon eerst in het echt zien, voordat je het behang aanschaft. Of je hebt een wand die net even iets groter of kleiner is dan een mooi fotobehang dat je hebt gezien. Misschien heb je ook wel vragen over hoe je kunt zorgen dat je het behang zo strak mogelijk op de muur krijgt, voor het mooiste eindresultaat. Kom gewoon naar een van onze winkels. Daar kun je al je vragen aan ons stellen. We geven je graag tips over behangen met fotobehang en natuurlijk laten we je graag de verschillende soorten behang zien.