Sluiten

Gordijnen

Advies

Soorten ophangsystemen voor je gordijnen.

Meer weten
 • Decomode gordijn 'Rumba' verduisterend ivoor 140 x 280 cm

  Een gordijn is zeker een belangrijk decoratief element in huis. Het dient tot de bescherming van de privacy van het gezin en geeft tegelijkertijd een bijzondere stijl aan uw interieur. Dit 'Rumba' gordijn van Decomode beschikt over een 100% Polyester verduisterende stof in de kleur ivoor.

  Vergelijk dit product
  39.99
  49.99
 • Decomode gordijn 'Rumba' verduisterend antraciet 140 x 280 cm

  Een gordijn is zeker een belangrijk decoratief element in huis. Het dient tot de bescherming van de privacy van het gezin en geeft tegelijkertijd een bijzondere stijl aan uw interieur. Dit 'Rumba' gordijn van Decomode beschikt over een 100% Polyester verduisterende stof in de kleur antraciet.

  Vergelijk dit product
  39.99
  49.99
 • Decomode gordijn 'Rumba' verduisterend rood 140 x 280 cm

  Een gordijn is zeker een belangrijk decoratief element in huis. Het dient tot de bescherming van de privacy van het gezin en geeft tegelijkertijd een bijzondere stijl aan uw interieur. Dit 'Rumba' gordijn van Decomode beschikt over een 100% Polyester verduisterende stof in de kleur rood.

  Vergelijk dit product
  39.99
  49.99
 • Decomode gordijn 'Rumba' verduisterend taupe 140 x 280 cm

  Een gordijn is zeker een belangrijk decoratief element in huis. Het dient tot de bescherming van de privacy van het gezin en geeft tegelijkertijd een bijzondere stijl aan uw interieur. Dit 'Rumba' gordijn van Decomode beschikt over een 100% Polyester verduisterende stof in de kleur taupe.

  Vergelijk dit product
  39.99
  49.99
 • Gordijn 'Lips' lichtdoorlatend zilver 135 x 260 cm

  Een gordijn is zeker een belangrijk decoratief element in huis. Het dient tot de bescherming van de privacy van het gezin en geeft tegelijkertijd een bijzondere stijl aan uw interieur. Dit 'Lips' gordijn beschikt over een 100% polyester lichtdoorlatende stof in de kleur zilver.

  Vergelijk dit product
  29.99
 • Gordijn 'Lips' lichtdoorlatend beige 140 x 260 cm

  Een gordijn is zeker een belangrijk decoratief element in huis. Het dient tot de bescherming van de privacy van het gezin en geeft tegelijkertijd een bijzondere stijl aan uw interieur. Dit 'Lips' gordijn beschikt over een 100% polyester lichtdoorlatende stof in de kleur beige.

  Vergelijk dit product
  29.99