Sluiten

Gordijnen

Advies

Soorten ophangsystemen voor je gordijnen.

Meer weten
 • Deco Mode verduisterende gordijn 'Oxford' steenkool 140 x 280 cm

  Gordijnen voegen niet alleen een vleugje decoratie toe aan uw interieur, ze spelen ook een rol in het afschermen van de zon, de isolatie en de privacy van uw woning. Met gordijnen kan u een een ruimte persoonlijker maken dankzij de vele verschillende kleuren, patronen en texturen. Dit 'Oxford'-gordijn van Deco Mode in de kleur steenkool is heel discreet en past gemakkelijk in uw interieur. Het beschikt over oogjes en meet 140 x 280 cm.

  Vergelijk dit product
  29.99
  39.99
 • Deco Mode gordijn 'Oxford' verduisterend nomade 140 x 280 cm

  Een gordijn is zeker een belangrijk decoratief element in huis. Het dient tot de bescherming van de privacy van het gezin en geeft tegelijkertijd een bijzondere stijl aan uw interieur. Dit 'Oxford' gordijn van Deco Mode beschikt over een 100% Polyester verduisterende stof in de kleur nomade.

  Vergelijk dit product
  29.99
  39.99
 • Deco Mode gordijn 'Oxford' verduisterend corde 140 x 280 cm

  Een gordijn is zeker een belangrijk decoratief element in huis. Het dient tot de bescherming van de privacy van het gezin en geeft tegelijkertijd een bijzondere stijl aan uw interieur. Dit 'Oxford' gordijn van Deco Mode beschikt over een 100% Polyester verduisterende stof in de kleur corde.

  Vergelijk dit product
  29.99
  39.99
 • Gordijn 'Chamallow' grijs 140 x 260 cm

  Een gordijn is zeker een belangrijk decoratief element in huis. Het dient tot de bescherming van de privacy van het gezin en geeft tegelijkertijd een bijzondere stijl aan uw interieur. Dit 'Chamallow' gordijn beschikt over grizje en zwarte cirkels.

  Vergelijk dit product
  52.99
 • Gordijn 'Chamallow' roze 140 x 260 cm

  Een gordijn is zeker een belangrijk decoratief element in huis. Het dient tot de bescherming van de privacy van het gezin en geeft tegelijkertijd een bijzondere stijl aan uw interieur. Dit 'Chamallow' gordijn beschikt over beige en roze cirkels.

  Vergelijk dit product
  52.99
 • Gordijn 'Chamallow' rood 140 x 260 cm

  Een gordijn is zeker een belangrijk decoratief element in huis. Het dient tot de bescherming van de privacy van het gezin en geeft tegelijkertijd een bijzondere stijl aan uw interieur. Dit 'Chamallow' gordijn beschikt over grijze en rode cirkels.

  Vergelijk dit product
  52.99
 • Gordijn 'Chamallow' blauw 140 x 260 cm

  Een gordijn is zeker een belangrijk decoratief element in huis. Het dient tot de bescherming van de privacy van het gezin en geeft tegelijkertijd een bijzondere stijl aan uw interieur. Dit 'Chamallow' gordijn beschikt over beige en blauwe cirkels.

  Vergelijk dit product
  52.99
 • Horgordijn met klittenband en magneet sluiting 210 x 100 cm

  Een goede ventilatie in uw woning is belangrijk, en wat ventileert er nu beter als een openstaand raam? Het nadeel hiervan is dat muggen en andere insecten vrij spel hebben, met name tijdens de warmere dagen. Deze strak afgewerkte hor plaats u gemakkelijk, en houdt ongewenst bezoekers buiten uw woning. Het vlieggordijn wordt compleet geleverd inclusief magneetsluitingen, klittenband strippen en montagemateriaal. Omdat het materiaal donker van kleur is, valt dit horgordijn nauwelijks op wanneer u dit heeft geplaatst.Bevat 2 gordijnen, 8 magneet sluitingen, 12 klittenband sluitingen en 20 schroeven.

  Vergelijk dit product
  23.99