Sluiten

Gordijnen

Advies

Soorten ophangsystemen voor je gordijnen.

Meer weten
 • Gordijn 'Chamallow' grijs 140 x 260 cm

  Een gordijn is zeker een belangrijk decoratief element in huis. Het dient tot de bescherming van de privacy van het gezin en geeft tegelijkertijd een bijzondere stijl aan uw interieur. Dit 'Chamallow' gordijn beschikt over grizje en zwarte cirkels.

  Vergelijk dit product
  52.99
 • Gordijn 'Chamallow' roze 140 x 260 cm

  Een gordijn is zeker een belangrijk decoratief element in huis. Het dient tot de bescherming van de privacy van het gezin en geeft tegelijkertijd een bijzondere stijl aan uw interieur. Dit 'Chamallow' gordijn beschikt over beige en roze cirkels.

  Vergelijk dit product
  52.99
 • Gordijn 'Chamallow' rood 140 x 260 cm

  Een gordijn is zeker een belangrijk decoratief element in huis. Het dient tot de bescherming van de privacy van het gezin en geeft tegelijkertijd een bijzondere stijl aan uw interieur. Dit 'Chamallow' gordijn beschikt over grijze en rode cirkels.

  Vergelijk dit product
  52.99
 • Gordijn 'Chamallow' blauw 140 x 260 cm

  Een gordijn is zeker een belangrijk decoratief element in huis. Het dient tot de bescherming van de privacy van het gezin en geeft tegelijkertijd een bijzondere stijl aan uw interieur. Dit 'Chamallow' gordijn beschikt over beige en blauwe cirkels.

  Vergelijk dit product
  52.99
 • Gordijn 'Soda' lichtdoorlatend turquoise 140 x 260 cm

  Een gordijn is zeker een belangrijk decoratief element in huis. Het dient tot de bescherming van de privacy van het gezin en geeft tegelijkertijd een bijzondere stijl aan uw interieur. Dit 'Soda' gordijn beschikt over een 100% polyester lichtdoorlatende stof in de kleur turquoise. Het beschikt over 8 oogjes.

  Vergelijk dit product
  26.99
 • Gordijn 'Zebra' verduisterend donkergrijs 140 x 300 cm - 2 stuks

  Gordijnen voegen niet alleen een vleugje decoratie toe aan uw interieur, ze spelen ook een rol in het afschermen van de zon, de isolatie en de privacy van uw woning. Met gordijnen kan u een een ruimte persoonlijker maken dankzij de vele verschillende kleuren, patronen en texturen. Deze set bevat twee verduisterende 'Zebra'-gordijnen.

  Vergelijk dit product
  39.99
 • Gordijn 'Tundra' lichtdoorlatend grijs 140 x 280 cm

  Een gordijn is zeker een belangrijk decoratief element in huis. Het dient tot de bescherming van de privacy van het gezin en geeft tegelijkertijd een bijzondere stijl aan uw interieur. Dit 'Tundra' gordijn beschikt over een 100% polyester lichtdoorlatende stof in de kleur grijs. Het beschikt over 8 oogjes.

  Vergelijk dit product
  29.99