Sluiten

Tegels

 • Knauf preparaat 'Elast' 5 L

  Met water te verdunnen dispersie voor de bereiding van Knauf egalisatieproducten en Knauf tegellijmen. Voor vloeren en muren, voor binnen en buiten.

  Vergelijk dit product
  36.04
 • Decor steenstrip 'Euroc' crème

  De Decor steenstrips 'Euroc' zijn zowel binnen als buiten toepasbaar. Ze zijn gemaakt uit beton maar zorgt voor reliëf en een echt natuursteen verschijning. Steenstrips zijn een lichtere versie van baksteen die gemakkelijk te plaatsen zijn. De strips mogen gewoon op het oppervlak geplakt worden om prachtig karakter en authenticiteit aan uw interieur te geven. Het geeft ook dunnere muren en zijn ideaal buiten te combineren met isolatie bij een gevelbekleding. Deze crème steenstrips van 28,3 cm lang en 13,5 cm breed hebben ook bijpassende hoeken.

  Vergelijk dit product
  20.19 per m2
 • Knauf cementsluierverwijderaar 1 L

  Krachtig reinigingsmiddel tegen cementsluier, kalk, uitbloeiingen, roest en watervlekken. Geschikt voor tegels, keramiek, sanitair, graniet; leisteen, kalkzandsteenblokken, chroom, inox, plastic of lak. Het kan zowel binnen als buiten gebruikt worden.

  Vergelijk dit product
  9.47
 • Vloertegel 'Stone' antraciet 31x61,5cm

  De antraciet 'Stone' vloertegel is een trompe l'oeil effect in plaats van natuursteen om een stijlvol en modern interieur of exterieur te creëren. De geglazuurde keramiek heeft een dikte van 8,2 mm, waardoor de tegel ideaal is voor zeer intensief gebruik.

  Vergelijk dit product
  18.99 per m2
 • Vloertegel 'Stone' grijs 31x61,5cm

  De grijze 'Stone' vloertegel is een trompe l'oeil effect in plaats van natuursteen om een stijlvol en modern interieur of exterieur te creëren. De geglazuurde keramiek heeft een dikte van 8,2 mm, waardoor de tegel ideaal is voor zeer intensief gebruik.

  Vergelijk dit product
  18.99 per m2
 • Vloertegel 'Cemento' grijs 31x61,5cm

  Deze vloertegel ‘Cemento’ grijs kan zowel gebruikt worden voor binnen als buiten. De tegels in geglazuurde keramiek van 31 x 61,5 cm zijn verpakt per oppervlakte van 1,62 m². De grijze kleur zorgt voor een aangename trendy omgeving.

  Vergelijk dit product
  18.99 per m2

Diverse soorten wand- en vloertegels, faiences en benodigheden

De juiste tegels voor jouw vloer of wand

Vloertegels en wandtegels bepalen de sfeer van hele belangrijke ruimtes in je huis. De betegeling van je badkamer en je keuken zijn voorbeelden hiervan. Maar ook steeds meer mensen kiezen voor plavuizen in de gang en de woonkamer. Omdat ze gemakkelijk schoon te houden zijn, heel lang mooi blijven en goed te combineren zijn met vloerverwarming. En wat dacht je van terrastegels buiten? Tegels kun je kiezen in heel veel soorten en maten, zodat het echt niet lastig is precies de tegels te vinden die passen bij jouw sfeer thuis.  

Tegels met mozaïeksteentjes

Veel tegels met mozaïeksteentjes kunnen zowel op de wand als op de vloer. Natuursteentjes zijn rond of een natuurlijke kiezelvorm en worden meestal op een mozaïekvel verkocht. Je hebt heel veel keuze in kleur, vorm en grootte bij mozaïektegels, zo kun je heel gemakkelijk precies de steentjes kiezen die bij jouw sfeer passen. In de badkamer kun je verschillende soorten badkamertegels combineren om de sfeer van jouw wensen te creëren. Maak bijvoorbeeld een combinatie tussen een badkamertegel en mozaïeksteentjes.  

Bestel ook alle tegels gemakkelijk online

Zorg heel gemakkelijk, dat je alle spullen in huis hebt om te beginnen aan de tegelklus, door online bij Brico of Plan-it te bestellen. Je kiest gewoon de tegels die je wilt, voegt de juiste tegellijm en het juiste voegmiddel toe, tegelkruisjes als je die nodig hebt. Misschien heb je nog geen tegelsnijder of ben je toe aan een nieuwe schone plakspaan? Doe alles in je winkelmandje op onze site, vink bezorging aan en reken eenvoudig af. Wij bezorgen alle spullen, die je bij ons hebt gekocht voor het tegelleggen, lekker gemakkelijk bij je thuis of in de winkel. En online kopen heeft ook het voordeel, dat er vaak mooie kortingen op tegels op onze site te vinden zijn.