Sluiten

Tegels

 • Vloer- en muurtegel 'Serenity' grijs 29,7 x 59,8 cm

  De rechthoekige grijze tegel is geschikt voor binnen en buiten. Het meet 29,7 x 59,8 cm en heeft een dikte van 8,5 mm. Deze tegel is in geglazuurd keramiek en wordt verkocht per doos van 1,6 m2. Verkrijgbaar in kleur grafiet REF 5565574.

  Vergelijk dit product
  11.99 per m2
  14.99
 • Vloer- en muurtegel 'Serenity' grafiet 29,7 x 59,8 cm

  De rechthoekige tegel grafiet is geschikt voor binnen en buiten. Het meet 29,7 x 59,8 cm en heeft een dikte van 8,5 mm. Deze tegel is in geglazuurd keramiek en wordt verkocht per doos van 1,6 m2. Verkrijgbaar in kleur grijs REF 5566442.

  Vergelijk dit product
  11.99 per m2
  14.99
 • Vloer- en muurtegel 'Rainstone' charcoal 60 x 60 cm

  Deze muur- en vloertegel ‘Rainstone’ grijs kan zowel gebruikt worden voor binnen als buiten. De tegels in geglazuurd porselein van 60 x 60 cm zijn verpakt per oppervlakte van 1,44 m². De donkergrijze kleur zorgt voor een aangename omgeving en de tegel is immers vorstbestendig.

  Vergelijk dit product
  15.99 per m2
  19.99
 • Vloer- en muurtegel ‘Rainstone’ grijs 60 x 60 cm

  Deze muur- en vloertegel ‘Rainstone’ grijs kan zowel gebruikt worden voor binnen als buiten. De tegels in geglazuurd porselein van 60 x 60 cm zijn verpakt per oppervlakte van 1,44 m². De warme grijze kleur zorgt voor een aangename omgeving en de tegel is immers vorstbestendig.

  Vergelijk dit product
  15.99 per m2
  19.99
 • Vloertegel 'Trophy' beige 21,5 x 99 cm

  De beige vloertegels 'Trophy' 21,5 x 99 cm met hout effect is in geglazuurde keramiek met houtuitzicht. Deze tegels geven een indruk van laminaat zonder de nadelen van een echte houten vloer. De vloertegels bieden het esthetisch plezier van hout met een knipoog aan de eisen van het moderne leven.

  Vergelijk dit product
  23.99 per m2
  28.99
 • Vloertegel 'Trophy' wit 21,5 x 99 cm

  De witte vloertegels 'Trophy' 21,5 x 99 cm met hout effect is in geglazuurde keramiek met houtuitzicht. Deze tegels geven een indruk van laminaat zonder de nadelen van een echte houten vloer. De vloertegels bieden het esthetisch plezier van hout met een knipoog aan de eisen van het moderne leven.

  Vergelijk dit product
  23.99 per m2
  28.99

Diverse soorten wand- en vloertegels, faiences en benodigheden

De juiste tegels voor jouw vloer of wand

Vloertegels en wandtegels bepalen de sfeer van hele belangrijke ruimtes in je huis. De betegeling van je badkamer en je keuken zijn voorbeelden hiervan. Maar ook steeds meer mensen kiezen voor plavuizen in de gang en de woonkamer. Omdat ze gemakkelijk schoon te houden zijn, heel lang mooi blijven en goed te combineren zijn met vloerverwarming. En wat dacht je van terrastegels buiten? Tegels kun je kiezen in heel veel soorten en maten, zodat het echt niet lastig is precies de tegels te vinden die passen bij jouw sfeer thuis.  

Tegels met mozaïeksteentjes

Veel tegels met mozaïeksteentjes kunnen zowel op de wand als op de vloer. Natuursteentjes zijn rond of een natuurlijke kiezelvorm en worden meestal op een mozaïekvel verkocht. Je hebt heel veel keuze in kleur, vorm en grootte bij mozaïektegels, zo kun je heel gemakkelijk precies de steentjes kiezen die bij jouw sfeer passen. In de badkamer kun je verschillende soorten badkamertegels combineren om de sfeer van jouw wensen te creëren. Maak bijvoorbeeld een combinatie tussen een badkamertegel en mozaïeksteentjes.  

Bestel ook alle tegels gemakkelijk online

Zorg heel gemakkelijk, dat je alle spullen in huis hebt om te beginnen aan de tegelklus, door online bij Brico of Plan-it te bestellen. Je kiest gewoon de tegels die je wilt, voegt de juiste tegellijm en het juiste voegmiddel toe, tegelkruisjes als je die nodig hebt. Misschien heb je nog geen tegelsnijder of ben je toe aan een nieuwe schone plakspaan? Doe alles in je winkelmandje op onze site, vink bezorging aan en reken eenvoudig af. Wij bezorgen alle spullen, die je bij ons hebt gekocht voor het tegelleggen, lekker gemakkelijk bij je thuis of in de winkel. En online kopen heeft ook het voordeel, dat er vaak mooie kortingen op tegels op onze site te vinden zijn.