Sluiten

Vloertegels

 • Vloer- en muurtegel 'Sandwood' bruin 18,5x60cm

  De bruine muur- en vloertegel 'Sandwood' is 18,5cm breed en 60cm lang. Met een dikte van 9 mm is het geschikt voor vloeren of muren en kan het binnen of buiten worden geplaatst. Deze geglazuurde keramieke tegels met houtuitzicht en reliëf geven een indruk van laminaat zonder de onderhoud nadelen van een echte houten vloer. Zo bieden ze het esthetisch plezier van het hout met een knipoog aan de eisen van het moderne leven.

  Vergelijk dit product
  11.99 per m2
  15.99
 • Vloertegel 'Axe' hout effect gouden eik 20x120cm

  Deze gouden eiken vloertegel 'Axe' is 20cm breed en 120cm lang. Met een dikte van 9,5mm is het zowel voor binnen als buiten woningen en licht commercieel gebruik geschikt. Deze geglazuurde keramieke tegels met houtuitzicht geven een indruk van laminaat zonder de onderhoud nadelen van een echte houten vloer. Zo bieden ze het esthetisch plezier van het hout met een knipoog aan de eisen van het moderne leven.

  Vergelijk dit product
  21.99 per m2
  27.99
 • Vloertegel ‘Beton Fango' grijs 32,5 x 32,5 cm

  Industriële stijl is hip en de vloertegels ‘Beton Fango’ passen perfect erin! Dankzij een dikte van 7,5 mm zijn de vloertegels Urban Block stevig en duurzaam tegen slijtage, het uiterlijk lijkt zoals een echt betonnen vloer maar zonder het nadeel van stoffige lucht. Koppel ‘Beton’ aan decoratieve elementen zoals teakhout om contrast tussen koude en warme materialen te creëren.

  Vergelijk dit product
  7.99 per m2
  9.99
 • Vloertegel 'Stone' antraciet 31x61,5cm

  De antraciet 'Stone' vloertegel is een trompe l'oeil effect in plaats van natuursteen om een stijlvol en modern interieur of exterieur te creëren. De geglazuurde keramiek heeft een dikte van 8,2 mm, waardoor de tegel ideaal is voor zeer intensief gebruik.

  Vergelijk dit product
  18.99 per m2
 • Vloertegel 'Stone' grijs 31x61,5cm

  De grijze 'Stone' vloertegel is een trompe l'oeil effect in plaats van natuursteen om een stijlvol en modern interieur of exterieur te creëren. De geglazuurde keramiek heeft een dikte van 8,2 mm, waardoor de tegel ideaal is voor zeer intensief gebruik.

  Vergelijk dit product
  18.99 per m2
 • Vloertegel 'Cemento' grijs 31x61,5cm

  Deze vloertegel ‘Cemento’ grijs kan zowel gebruikt worden voor binnen als buiten. De tegels in geglazuurde keramiek van 31 x 61,5 cm zijn verpakt per oppervlakte van 1,62 m². De grijze kleur zorgt voor een aangename trendy omgeving.

  Vergelijk dit product
  18.99 per m2

Vloertegels kopen bij Brico/Plan-it

Vloertegels in heel veel soorten en maten

Ben je op zoek naar mooie plavuizen? Wil je een nieuwe vloer in de badkamer? Of kies je voor praktische tegels in de gang en de bijkeuken? Plavuizen zijn heel gemakkelijk schoon te houden en in heel veel stijlen te verkrijgen. Ook bij Brico/Plan-it heb je een enorme keuze. Ga je voor stijlvolle grote vierkante of rechthoekige vloertegels? Zijn mooie geometrische decor-tegels helemaal jouw smaak? Wil je een vloertegel met vloerverwarming combineren? Of ga je voor de moderne tegels met hout-look? Wat jouw stijl ook is, je vindt jouw tegel bij ons in de winkel en online! Want ons hele assortiment kun je online bekijken.

Jouw vloertegels online kopen bij Brico/Plan-it

Zie je de vloertegels of wandtegels die jij mooi vindt bij ons op de site? Dan kun je ze gelijk online kopen. Brico/Plan-it zorgt dan dat je niet zelf met zware dozen plavuizen hoeft te sjouwen, maar dat je bestelling netjes bij je thuis wordt afgeleverd. Online je tegels kopen heeft ook het grote voordeel dat je je geen zorgen hoeft te maken over geschikt transport, zodat er niet per ongeluk een of meerdere tegels breken! Vergeet je tegellijm niet.

Natuurlijk kun je ook als je online spullen bij ons koopt ook gewoon profiteren van alle geldende acties, aanbiedingen en kortingen die we in de winkel voor je hebben.

Vloertegels voor intensief gebruik

Bij Brico/Plan-it vind je een grote hoeveelheid tegels, die geschikt zijn voor intensief gebruik. Dit betekent dat je deze plavuizen zonder problemen kunt gebruiken in bijvoorbeeld de keuken, de badkamer en de gang. Plaatsen waar veel gelopen wordt en waar ook wel eens iets op de grond valt. Ben je op zoek naar een vloertegel voor zo een ruimte? Kijk dan extra goed bij de beschrijving naar de slijtvastheid van de vloertegels die je op het oog hebt. En heb je vragen over tegels of tegelleggen? Wij beantwoorden je vragen graag en kunnen je goed advies geven over al onze producten.