Sluiten

Massief en half-massief parket

Advies

Raadpleeg ons dossier over parket. Van voorbereiding, over installatie tot onderhoud.

Meer weten
 • Decomode massief bamboeparket 15 mm

  Dit massieve parket van Decomode is een geverniste vloerbekleding in bamboe, enorm populair vanwege zijn unieke design en milieuvriendelijkheid. Dit bamboeparket, dat gelijmd moet worden, heeft afgeschuinde kanten.

  Vergelijk dit product
  26.99 per m2
  35.99
 • Decomode massief parket bamboe caramel gevernist 15 mm

  Dit massieve parket van Decomode is een geverniste vloerbekleding in bamboe, enorm populair vanwege zijn unieke design en milieuvriendelijkheid. Dit bamboeparket, dat gelijmd moet worden, heeft geen afgeschuinde kanten waardoor het lijkt alsof uw vloer uit een unieke plaat bestaat.

  Vergelijk dit product
  26.99 per m2
  35.99
 • Thys massief parket ruwe eik 20 mm

  Dit massief eiken parket geeft een warme en natuurlijke touch aan uw interieur. De eik is een materiaal waarvan de vezels dicht zijn, wat ervoor zorgt dat dit hout zeer sterk en duurzaam is. Dit ruwe parket kan gekleefd worden.

  Vergelijk dit product
  59.99 per m2
 • Thys massief parket ruwe eik 15mm

  Dit massief eiken parket geeft een warme en natuurlijke touch aan uw interieur. De eik is een materiaal waarvan de vezels dicht zijn, wat ervoor zorgt dat dit hout zeer sterk en duurzaam is.

  Vergelijk dit product
  45.99 per m2
 • BerryAlloc meerlagig parket 'Eden' eik geolied 13 mm

  Het meerlagige parket 'Eden' van BerryAlloc is een elegante vloer, ideaal om een vernieuwing in uw huis te bieden. Door het 'Speed click systeme', de zelfklevende of zwevende plaatsingsysteem, kan het parket eenvoudig geïnstalleerd worden. Deze vloer is afgeschuind aan 2 kanten.

  Vergelijk dit product
  91.06
 • Meerlagig parket 'Rustica' geborsteld 15 mm

  Het meerlagige parket 'Rustica' is een elegante vloer, ideaal om een vernieuwing in uw huis te bieden. Door het zelkflevende of de zwevende plaatsingsysteem met click, kan het parket eenvoudig geïnstalleerd worden. Deze vloer is afgeschuind aan 4 kanten.

  Vergelijk dit product
  59.91 per m2
 • BerryAlloc parket 'Monolame' grijs 11 mm

  Het parket ‘Monolame’ van BerryAlloc is een bestrating met een deklaag van echte eiken. Deze vloer bezit de charme van een massief parket, maar biedt de voordelen van een multiplex parket. Dit parket is eenvoudig te plaatsen dankzij zijn Best Loc systeem en de gelakte afwerking biedt een grote bescherming tegen slijtage.

  Vergelijk dit product
  41.99 per m2

Parket kopen bij Brico/Plan-it

Ruime keuze in parket

Ben je toe aan een nieuwe vloer? Misschien ben je net verhuist en is de vloer van de vorige bewoner niet helemaal naar jouw smaak. Of heb je een grote verbouwing gedaan en is het leggen van een houten vloer de finishing touch? Ook houten vloeren vind je bij Brico. Van prachtige naturel-kleurige houten planken, tot stoere geschilderde vloerdelen. En van vuren- tot een eiken houten vloer. Met de handige klikranden, die veel houten vloeren hebben, en het juiste gereedschap om jouw vloer te leggen is het leggen ervan ook helemaal niet ingewikkeld meer! Uiteraard heb je ook een goede ondervloer nodig, deze vind je op onze website. Let erop dat je kiest voor de juiste ondervloer voor jouw woonsituatie. Bekijk ons complete assortiment maar eens op onze website.

Online alle parketvloeren bekijken en ook online kopen bij Brico/Plan-it

Om je in alle rust te kunnen laten kijken en vergelijken, staan al onze houten vloeren op onze website. Zo kun je van achter je computer precies zien wat wij voor je in huis hebben. En wanneer je de perfecte vloer voor jou ziet, kun je deze ook gelijk online kopen. Heel handig, want jouw houten vloerdelen bezorgen we ook nog netjes bij jou thuis. Zo kun je nog sneller en gemakkelijker aan de slag met het leggen van je vloer. 

Kies je voor houten vloeren of toch voor laminaat?

Twijfel je over een houten vloer of laminaat op de vloer? Vind je een echte eiken houten vloer het mooiste, maar zou de prijs een overweging zijn om toch voor laminaat te kiezen? Neem je tijd en vergelijk onze goedkope houten vloeren maar eens met laminaatvloeren. Je zult zien dat de prijzen minder ver uit elkaar liggen als je misschien had gedacht. Wil je persoonlijk advies van ons? Of hulp bij je keuze? Kom dan gewoon even langs bij ons in de winkel. Daar kunnen we je verschillende vloeren laten zien. We helpen je graag de juiste vloer te kiezen voor bij jou thuis.