Sluiten

Vinyl vloeren

 • Decomode vinylvloer CW213 4mm

  Deze vinylvloer van Decomode is een sobere en elegante vloerbekleding. Praktisch is hij makkelijk te plaatsen dankzij het klik-systeem. Bovendien is deze vloer geschikt bij vloerverwarming. Ook vinyl steekt in een nieuw jasje. Makkelijk te plaatsen bovendien. Klik ze of lijm ze in een handomdraai. Ze hebben een hout-, beton- of gekleurde look. De waterdichte vloerdelen zijn slijtvast met een excellente geluidsisolatie.

  Vergelijk dit product
  22.99 per m2
  29.99
 • Decomode vinylvloer CW084 frost 4mm

  Deze vinylvloer van Decomode CW084 is een sobere en elegante vloerbekleding. Praktisch is hij makkelijk te plaatsen dankzij het klik-systeem. Bovendien is deze vloer geschikt bij vloerverwarming.

  Vergelijk dit product
  22.99 per m2
  29.99
 • BerryAlloc kunststof vloer Pure Click 40 5 mm

  De BerryAlloc vinyl 'Pure Click 40' standard met klik-systeem is 5 mm dikte en 'standard Lime' eik gekleurd. Dit product beschikt over 4 afgeschuinde kanten en een plaatsing met 'Dreamkliksysteem'. Stofvrije plaatsing. Dit product is 100% waterbestendig en dempt loopgeluid.

  Vergelijk dit product
  29.95 per m2
  35.99
 • Thys vinylvloer 'Alpen' 7,5mm

  Deze vinylvloer van Thys 'Alpen' is een sobere en elegante vloerbekleding. Praktisch is hij makkelijk te plaatsen dankzij het klik-systeem. Bovendien is deze vloer geschikt bij vloerverwarming. Ook vinyl steekt in een nieuw jasje. Makkelijk te plaatsen bovendien. Klik ze of lijm ze in een handomdraai. Ze hebben een hout-, beton- of gekleurde look. De waterdichte vloerdelen zijn slijtvast met een excellente geluidsisolatie.

  Vergelijk dit product
  27.99 per m2
 • Thys vinylvloer 'Balkan' 7,5 mm

  Deze vinylvloer van Thys 'Balkan' is een sobere en elegante vloerbekleding. Praktisch is hij makkelijk te plaatsen dankzij het klik-systeem. Bovendien is deze vloer geschikt bij vloerverwarming. Ook vinyl steekt in een nieuw jasje. Makkelijk te plaatsen bovendien. Klik ze of lijm ze in een handomdraai. Ze hebben een hout-, beton- of gekleurde look. De waterdichte vloerdelen zijn slijtvast met een excellente geluidsisolatie.

  Vergelijk dit product
  27.99 per m2

Vinyl vloer kopen bij Brico

Beleef jarenlang woonplezier aan de vinyl vloeren van Brico

In een huis moet geleefd worden! Een goede vloer is dan ook een vereiste. Met de vinyl vloeren van Brico ben je zeker verzekerd van langdurig woonplezier. Doordat de vinyl vloeren zijn opgebouwd uit verschillende lagen, kunnen ze goed tegen een stootje. Zo kunnen jij en je gezin jarenlang onbezorgd genieten van jullie nieuwe vloer.

Vinyl vloeren: voor iedere smaak een passend dessin

Vinyl is een grote trend in de wereld van interieur. Door de ruime keuze in dessins kun je altijd een ontwerp vinden die aansluit op jouw smaak en stijl. Of je nu houdt van tegels, tapijt of een houten vloer: de dessins ogen zeer natuurgetrouw, waardoor je vinyl vloer niet van echt te onderscheiden is. Naast mooi zijn vinyl vloeren ook zeer praktisch. Dankzij de beschermende PU toplaag zijn de vloeren krasvast, onderhoudsvriendelijk, geluidsdempend, hygiënisch en vochtbestendig. Nooit meer te stressen als je een fles wijn omstoot