Sluiten

Woondecoratie

 • Elho pot 'Brussels Round' wit 9,5 cm

  De Elho pot 'Brussels Round' wit 9,5 cm is een witte mat kleurig ronde indoor pot met een diameter van 9,5 cm. Deze pot is lichtgewicht en waterdicht. Deze versiert prachtig uw huis.

  Vergelijk dit product
  1.27
  1.59
 • Elho pot 'Brussels Orchid' transparant 12,5 cm

  De Elho pot 'Brussels Orchid' transparant 12,5 cm is een tranparante witte indoor pot met een diameter van 12,5 cm speciaal ontwikkeld voor orchidee. Deze transparante pot zorgt ervoor dat wortels extra daglicht krijgen waardoor de plant in topconditie blijft.

  Vergelijk dit product
  1.59
  1.99
 • Elho pot 'Brussels Round' wit 12,5 cm

  De Elho pot 'Brussels Round' wit 12,5 cm is een witte mat kleurig ronde indoor pot met een diameter van 12,5 cm. Deze pot is lichtgewicht en waterdicht. Deze versiert prachtig uw huis.

  Vergelijk dit product
  1.83
  2.29
 • Elho pot 'Brussels Diamond Orchid High' kers 12,5 cm

  De Elho pot 'Brussels Diamond Orchid High' 12,5 cm kers is een kersrode indoor pot met een diameter van 12,5 cm, speciaal ontwikkeld voor de orchidee. Dit extra hoge model geeft elegantie aan de plant. De verhoogde uitvoering van de bodem zorgt voor een optimale beluchting en bewatering voor de wortels van de orchidee.

  Vergelijk dit product
  2.07
  2.59
 • Elho pot 'Brussels Diamond Orchid High' wit 12,5 cm

  De Elho pot 'Brussels Diamond Orchid High' wit 12,5 cm is een witte indoor pot met een diameter van 12,5 cm, speciaal ontwikkeld voor de orchidee. Dit extra hoge model geeft elegantie aan de plant. De verhoogde uitvoering van de bodem zorgt voor een optimale beluchting en bewatering voor de wortels van de orchidee.

  Vergelijk dit product
  2.07
  2.59

Stickers, lijsten, kaders, potten, alles om je interieur àf te maken

Creëer uw droominterieur met ons assortiment woondecoratie waaronder potten, vazen, spiegels, kussens en nog veel meer.